Annemin emeği

Haklısınız aslımda.. benim de evladım olacak, şimdiden sizin gibi düşünmeye başladım. Annem iyi ki varsınız der hep. Bir anda böyle patladı.

Yani bence annenizin yaptıkları bi anne babanın yapması gereken şeyler, tabi durumu el veriyorsa. Bu saydıklarınızı evlendikten sonra yapsa hadi belki karşılık bekliyor dicem. Ki ufak tefek karşılığını da veriyormuşsunuz.

Annenize biraz yardımcı olmanızda fayda var bunu bende yapıyorum tabi yaparken yapma şekli de önemli kalp kırmadan belli etmeden yapmak gerekir

Bildiğim tek şey sen alt soyundan sorumlusun, bir ebeveyn çocuğuna yaptığı harcamaların çetelerini tutmamalı.Çocuk kişinin hayatta olmak istediği kişi olmak kendisinin gerçekleştiremediği başarıyı göstermek zorunda değil. Çocuklarımızın rehberi olmalıyız oysa bazı ebeveynler gardiyani olmayı kendinde hak görüyor.Yapılan fedakarlıkları yüze vurup duygusal manipülasyonlara maruz bırakmakta bir sakınca görmüyor. Oysa o onun hayatı onun seçimleri yaşadıkları kendi seçimlerinin sonucu. Siz vicdanlı ve duygusal bir insan profili sergiliyorsunuz. Lütfen kim olursa olsun sizi üzmesine izin vermeyin. Sevgiler..

Cevabınız için teşekkür ederim hani bir söz var ya” dünya hassas kalpler için cehennemdir diye benim içim de aynen öyle.
yine de kendimi korumaya çalışacağım

Bir insan evladına yaptıklarının taaa liseden beri belki daha bile öncesinden beri hesabını tutuyorsa orda bir sıkıntı var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…