- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
bende doğru yada değil olmasına karar veremiyorum karşımda annem var sonuçta objektif düşünüyorum.. düşünmeye çalışıyorum ama ben cıkamadım bu işin içindenDogru ya da yanlis diyemeyiz.
Yani abes degil ama sart da degil.
Benimkiler de boyleydi. Ben de tek kizim. Annem tek yasiyor.
Annem esime kazik ativerince esim de akillandi.
Annen anlattigin gibi biriyse mutlaka kazik atacaktir. Bir sey yapma. Bekle.
evet bencede kötü oldu ama tesadüf denk geldi ve bütçemize tek uyan yer buraydı.Mesajlaşmaların içeriği nedir, örnek verebilîr misiniz?
Dünyanın çivisi çıkmış, herşey beklenir artık insanlardan. Yaşları da yakın sayılır.
Anneniz eşinizi kültürsüz buluyor madem, niye mesajlaşsın. Ve niye yalan söylesin mesajlaşmadık diye?
Eşinizle bir konuşsanız rahatsız oluyorum diye...
Bir de yakınına taşınmanız kötü olmuş bence
misal.. naptın ne ettin..den açılıo konumesajlar sacma demissin ama icerigi nedir? mesela lacka derken ??
Annen yalniz oldugu icin baban yok bi sen varsib damadiyla arasini ana ogul gibi tutmak isteyebilir.. Benim erkek kardesimle annemde mesajlasir..
ama mesaj icerigi nedir ??
bende sizin gibi düşünüyorum tamam yaşları yakın ama o benim eşim sonuçta bende gerekiz buluyorum ben onun eşi iken gidipde anmele mesajlaşmaları cok saçma..Aralarında pek yaş farkı da yokmuş. Annen bile olsa msj lasmalari çok gereksiz. Belli ki iyi anlasiyorlar bir an önce herkes haddini bilmeli.
değil mi sanki liseli cocuklar gibi.. konuşmalar da öyle yani bu durum beni rajatsız etti ama tek başıma karar veremiyorum buraya yazmak istedim sonuçta o benim eşim ve benimle mesajlaşssn yazacaksa edecekse bana espri yapsın annemi aryckmu konuşacak mı adam akıllı arasın anne naptın ne ettin desin öyle dğeil mi.Ne demek ya annen yuz vermis esinde baya karsilik veriyor bana ters bisey varsa adam gibi arar soylersin mesaj nedir ya lise cagi gibi uyarmalisin
kıskanınmıyorum hayır.. ama liseliler gibi mesajlaşmalarını doğru bulmuyorum :/Arkadasim hormonlar seni cok degisik dusuncelere saptirmis. annen bu sonucunda yuh esinden mi kiskaniyorsun? Belliki damadiyla guzel iyi anlasiyor. size yardimci oluyor.
Eşi varken neden kayinvalide ile sürekli msj olsun ki. Sen eşine msj lar yolla çok msj lara merakliysa senle msj lassinbende sizin gibi düşünüyorum tamam yaşları yakın ama o benim eşim sonuçta bende gerekiz buluyorum ben onun eşi iken gidipde anmele mesajlaşmaları cok saçma..
eşime birşey diyemiyorum bu sefer beni kendi annesinden kıskanıyor diye düşünmesinden korktuğum için bu zamana kadar ağzımı acıp birşey demedim diyemedim..Annen ilginç biri.
Hem laf taşıyor kavga ediyorsunuz (sende de hata vardı) hem eşine kültürsüz diyip msj atıp muhabbet ediyor.
Sana anlatırken eşini kötülüyor, kendi yüzüne gülüyor.Bir de msj sorunca yoo demiş.
Eşine sordun mu niye sürekli mesajlaşıyorsunuz diye?
Çok çok absürd bi durum yok da bu kadar mesajlaşma ve bunu saklamak neden?
Arkadasim hormonlar seni cok degisik dusuncelere saptirmis. annen bu sonucunda yuh esinden mi kiskaniyorsun? Belliki damadiyla guzel iyi anlasiyor. size yardimci oluyor.
bende böyle düşünüyorum ama bu olayı nasıl halledecem bilmiyorum..Eşi varken neden kayinvalide ile sürekli msj olsun ki. Sen eşine msj lar yolla çok msj lara merakliysa senle msj lassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?