Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç hoş değil. Bir kadın konuşur annesiyle bu şekil ama bir damat kv si ile ne münasebetle bu şekilde konuşabilir.

O mesaj içerikli ne kadar iğrenç yaaa
Karına doyamadın ne mesela? Yuh artık!

Direkt fesat düşünüyorum kusura bakmayın! Annelere de güvenilmeyecek zamana mı geldik biz ya
anneme göre bunlar espiri eşime görede ama ben bu espirielri doruı bulmuyorum

Yok artık abartmışlar yani bence annenle konuş çok seviyesizce dediğin gibi ne alaka yaaa engel olmalısın bi şekilde

Y
Yuhh artıkk bence annenize uygun bi aday.bulup evlendirin konuyu sürekli cinselliğe getirmeye calısıyor gibi geldi bana

Anam sen bu saflıkla devam edersen, onlar ikisi bir olup o ytağın anasını ağlatırlar haberin olsun

Ne kadar çirkin muhabbetler bunlar

bu mesajlaşmlar devam ederse ben daha cok rahatsız olacağım ama bu konuyu nasıl halledecem bilmiyorum
Haksız olduğunuzu asla söyleyemem. Eşinize rahat edemediğinizi söyleyin. Kendi evinizi, kendi düzeninizi özlediğinizi söyleyin. Güzellikle ikna etmeye çalışın. Hamilesiniz bir de, gerekirse bunu da kullanın ama nolur uzaklaşın oradan. Bebebk bakımından falan korkuyorsanız hiç endişe etmeyin. Kendi başınıza aslanlar gibi bakarsınız. İş başa düşünce hem nasıl güzel annelik yaparsınız. Kendi huzurunuz her şeyden önemli.

Bence konu sahibine yanlış düşünüyorsun diye yüklenmek yanlış hergün bin tane haber duyyoruz neler neler, sen temkinli ol canım sonuna kadar haklısın, insanın en yakını eşidir evlendikten sonra anne baba ikinci planda kalır, taşındıktan sonra haftada 1 görüşün o da 2saat bu yeter, eşine de söyle annemle ne paylaşabilirsin ki diye, senin kayın pederinle mesajlaşman nekadar abesse o da öyle, kimseye güvenme eşine dahi tedbiri bırakma elden tepkini koy.

Benim çevremde damadıyla çok sık konuşan, mesajlaşan biri olmadığı için tuhaf geldi zaten. Ama mesajların içeriğiyle ilgili örnek verince daha net olarak hiç hoş değil diyorum.

Evet çok saçma muhabbetler. Hem ne demek 'karın'? Sanki senin annen değil gelini çekiştiren kv. Annen hiç olgun davranmıyor.

Üstelik sözkonusu edilen cinsel hayatınız.
Eşinle annenin arandaki olası şeyden bahsetmiyorum. Art niyetli düşünmüyorum. Ben mesajların içeriğine takıldım.

Bence eşine rahatsız olduğunu söylemelisin.

Kocanı karşına al de ki
Bak annemi seviyorum biliyorum sende seviyorsun ama bazı şeyler beni huzursuz ediyo lütfen senden ilk ve son kez rica ediyorum mesafe koy annemle.tamam mi. Bazen sacmaliyo. Çünkü bu hayat ikimizin ve ikimize özel kalmasini istiyorum

İş te bu kadar. Anlayan anlar

Nasıl konuşma bunlar. Dilim varmıyor demeye ama anneniz kıskanıyor sanki sizi. Hem eşini sana kötülüyor hem mesajlaşıp samimi samimi konuşup espirileşiyor mu. Anneni uyarsanda bence bir şey değişmez. Eşini uyar

Bayilazaaaammm, bu ne ya hamilesin seni doldurmak istemesemde lutfen alani terk et yani..

Bildiğin konu cinsellik yani.
Ya ben annene kızıyorum belki eşin senin için ne kadar sapık annesi var Konuyu cinselliğe getiriyor dicek.
Ben hiççç hoşlanmadım bu muhabbetlerden..
Annen senle bu konuları konuşurken rahat biri mi ondan böyle acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…