Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakikaten ilginç olmuş. Bilemedim valla. Çıkın kendi evinize dönün. Uzak ama tatlı olun.

Önce anneni mi kıskanıyorsun falan diyecektim ama okuduktan sonra fikrim değişti. İnsanlar artık bir tuhaf oldu ya her şeyi beklerim annen sana neden yalan söylüyor ki konuşmdık diye
Yaşları da yakınmış, yani ben bu kadar konuşmuyorum mesajlaşmıyorum eşimle diyorsun pek normal değil.

Ohaaa cusss, rahatsiz olmakta hakkin bu ne terbiyesizlik..karina doymadan yok iyi korun, bu ne rahatlik

sanırım sizde de kıskançlık yani ilgi kıskançlığı yanlış anlamayın. diyorsunuz ya benle mesajlaşmıyor o kadar. anneniz tel olayını yeni çözüyor. mesajlaşma olayı hoşuna gitmiştir. başka mesaj atacağı kimse olmadığından damadına sarmıştır. o da anlayışla karşılayıp cevap veriyor demek.
yani eşiniz rahatsız olup annen beni mesajlarıyla boğuyor dese daha mı iyi olurdu..
hamilelik hormonuyla düşünceleriniz tavan yapmış bence.
ben böyle düşündüm.
İnşaallah böyledir. neden kötüsü olsun ki..

Cok sacma ve yanls bence özel hayatınızdan konusmuslar eşiniz belki farketmiyodr böyle biseyi erkekler daha saf oluyor böyle konularda annenizin bekar olması bide siz sorunca mesajlasmıyoruz demesi beni düşündürdü

Şu verdiğiniz misal çok korkunç. Beynim zonkladı yemin ediyorum.

banada anormal gelen bu ben onun eşiyim değil mi annem değil benmle mesajlaşşsn ha anemle mi konuşacak açsın telefon anne naptın ne ettin halin hatrın ne desin kapatsn yani mesajlaşmaları cok saçma değil mi :

Senin arkandan şunları şunları diyor de o zaman eşine.

Karına doyamadan hamile kaldı mı

Yuhhhh annene!

Kusura bakma ama genç yaşta dul kalmak annenin başına vurmuş. Kendine erkek arıyor belli ki. Ama bu senin kocan olmamalıydı!

Kızımdan hevesini alamadın, gel benden al diyor sanki. Tövbe tövbeeee

yuh diyecegim ozur dilerim ama o nasil bir dialogdur !!!
Bence esine annenin laf tasidigindan az biraz bahset ki ona gardını alsin..
Tovbe Yarabbim ya..

Kıskançlık yapacak bir durum yok da ben annenizin 2li davranmasına şaşırdım.
Ne konuşmuşlar evle taşınmayla mı ilgili hep?

Yuh demek istiyorum şimdi gördüm karına doyamadan hamile kaldı mesajını.Ben anne oğul gibi sandım da böyle de denmez ki.

banada anormal gelen bu ben onun eşiyim değil mi annem değil benmle mesajlaşşsn ha anemle mi konuşacak açsın telefon anne naptın ne ettin halin hatrın ne desin kapatsn yani mesajlaşmaları cok saçma değil mi :
Evet saçma ve gereksiz bir de az önceki mesajını okudum mesajların içeriği falan yok doyamadan hamile kaldı korunun bilmem ne.. Çok seviyesizce hiç hoş değil

Anneme bir kez daha şükür ettim şu an. Hayatta ne etliye ne sütlüye karışır. Heleki evlilik de.

Karınada doyamadan hamile kaldi nedir ya nasil bir terbiyedir bu?
Doğru bulmuyorum. Gündemlerde baba kızına tecavüz ediyor. Valla ben yanlis kelimeler kullanmamak icin yorum yapmayacagim.

Tek diyecegim, herkesten hersey beklenir.

yuh diyecegim ozur dilerim ama o nasil bir dialogdur !!!
Bence esine annenin laf tasidigindan az biraz bahset ki ona gardını alsin..
Tovbe Yarabbim ya..
eşim annemin laf taşıdğını kesinlikle bilmiyor beni doldurdunuda bilmiyor söylesem bu sefer anneme düşman kesilmesindende korkuyorum oof

yuhh

Evet saçma ve gereksiz bir de az önceki mesajını okudum mesajların içeriği falan yok doyamadan hamile kaldı korunun bilmem ne.. Çok seviyesizce hiç hoş değil
işte bunun gibi seviyesizce şeyler seviyesizce espriler..
misal.. dün eşim: bizde gidiyoruz artık yatagınıda işgal ettk ama sende kavuşursun.
Annem : siz gtsenizde ben orda yatmam zaten tekim odada kalırım sizde benden sıkıldnz mı yoksa
Eşim: yok anne estaffrllar ama yatagının vidalarına felan bi bakalım sağlam değil allah göstermesin birşey olr
Annem yok gerek yok ben bi hareket yapmıyorum ki ( yani eşler cinsellik yaşarken hareket yapıo ya misal ) bu kasdedilmiş bunun gibi seviyesizce espriler diyaloglar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…