- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Çok üzücü ya Rabbim yardım etsinArkadaşlar bir tek annede mi suç var yaaa.
Yatağın vidalarını kontrol edeyim diyen damat konuyu oraya çekmiyor mu sizce?
Bunlar resmen kur yapıyor birbirine be. Birinden biri açık ve net şekilde yeşil ışık yaksa işi pişirecekler! Birbirlerini deniyorlar resmen.
değil mi.. hadi anne kız konuşur tamam ama kayınvalide damat asla konuşmamalı eşim bu kadar ince düşünmesede ben rahatsız oluyorum şimdi eşime bu mesjalardan rahatsız oldum desem eşim bu seferde annen sana mesajlarımı okutuo diyecek.Hiç hoş değil. Bir kadın konuşur annesiyle bu şekil ama bir damat kv si ile ne münasebetle bu şekilde konuşabilir.
Aynen,katiliyorum konusmalarin alt yapisi cinsel icerikli..Arkadaşlar bir tek annede mi suç var yaaa.
Yatağın vidalarını kontrol edeyim diyen damat konuyu oraya çekmiyor mu sizce?
Bunlar resmen kur yapıyor birbirine be. Birinden biri açık ve net şekilde yeşil ışık yaksa işi pişirecekler! Birbirlerini deniyorlar resmen.
Çok üzücü ya Rabbim yardım etsin
bunun ince düşünmek kadar edeplede alakası vardeğil mi.. hadi anne kız konuşur tamam ama kayınvalide damat asla konuşmamalı eşim bu kadar ince düşünmesede ben rahatsız oluyorum şimdi eşime bu mesjalardan rahatsız oldum desem eşim bu seferde annen sana mesajlarımı okutuo diyecek.
Bu mesaja kadar annenin haklı buluyordum ama Yuh seviye yerlere benimde bir kızım var damadimla msaslairsam kızım kötü anlarsa çok uzulurum ama bu msaji atmam insan utanirmisal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
peki sıradan bir şekilde nasıl söyleyebilirim bana yardmcı olrmusunz sizinde deiğiniz gibi bu olayı sankı cok sıradanmış gibi çözmem lazım.Annenizin sosyal çevresi nasıldır acaba. Yani çok muhabbet ettiği kimse yoksa eşinizle arkadaş gibi olmuştur belki.
Ama erkek Milleti işte. Siz anneninizin dolduruşuna gelip eşinize soğuk davranırsanız eşiniz de Annenizin yakınlığını yanlış anlayabilir mazallah.
Bence saçma çocukça mesajlaşmalara bi son vermelerini isteyin eşinizden. Ama öyle yanlış anlamış gibi değil sıradan bi şekilde söyleyin.
Ne susmasi ya. Eşinle ilgilen msj lar yolla ama çocukça değil sevdiğini hissettir. Annen de herseye karışması n koskoca kadinsin bir aile kurdun. Artık sen esin ailesiniz.bende böyle düşünüyorum ama bu olayı nasıl halledecem bilmiyorum..
siz olsanız nasııl halledersnz eşim şimdide bana beni annenden mi kıskanıyorsun derse o zaman naparm bilmiyorum enisi susup beklemek yada boşvermek mi onuda bilmiyorum
Ne alaka dersin annemin telf.sonucta aliyorum cekinmeden kurcaliyorum dersin,değil mi.. hadi anne kız konuşur tamam ama kayınvalide damat asla konuşmamalı eşim bu kadar ince düşünmesede ben rahatsız oluyorum şimdi eşime bu mesjalardan rahatsız oldum desem eşim bu seferde annen sana mesajlarımı okutuo diyecek.
enisi söyle güzel bir dille demek hayatım ben annemle mesajlaşmanı doğru bulmuyorum fazla gereksiz buluyorum birşey konuşacaksan ara söyle konuş.. ben senn eşinim benmle mesajlaş konuş diyerek halledeyim enisi değil mi.Bence konu sahibine yanlış düşünüyorsun diye yüklenmek yanlış hergün bin tane haber duyyoruz neler neler, sen temkinli ol canım sonuna kadar haklısın, insanın en yakını eşidir evlendikten sonra anne baba ikinci planda kalır, taşındıktan sonra haftada 1 görüşün o da 2saat bu yeter, eşine de söyle annemle ne paylaşabilirsin ki diye, senin kayın pederinle mesajlaşman nekadar abesse o da öyle, kimseye güvenme eşine dahi tedbiri bırakma elden tepkini koy.
Kocana pek belli etmeden annenle çöz al karşına annr bu benle bile böyle mesajlaşmıyo misal abart biraz yazıyorum cevap vermiyo ama senle mesajlaşıyo aramız bozulacak bu gidişle diye annenle çöz olayıpeki sıradan bir şekilde nasıl söyleyebilirim bana yardmcı olrmusunz sizinde deiğiniz gibi bu olayı sankı cok sıradanmış gibi çözmem lazım.
herşeyime karışıyor eşimin yanındada ben cocuk gibiymişim gibi davranıyor..Ne susmasi ya. Eşinle ilgilen msj lar yolla ama çocukça değil sevdiğini hissettir. Annen de herseye karışması n koskoca kadinsin bir aile kurdun. Artık sen esin ailesiniz.
sıradanmış gibi çözebilirsen helal sana hele bu hamilelik psikolojisiylepeki sıradan bir şekilde nasıl söyleyebilirim bana yardmcı olrmusunz sizinde deiğiniz gibi bu olayı sankı cok sıradanmış gibi çözmem lazım.
Bunu siradan cozrmezsin, dolayli cozemezsin, ima ile cozrmezsin bunun muatabi direkt annen ve acik ol yani bunda ima edilecek bisey kalmamis seviyesizlik diz boyu..peki sıradan bir şekilde nasıl söyleyebilirim bana yardmcı olrmusunz sizinde deiğiniz gibi bu olayı sankı cok sıradanmış gibi çözmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?