• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin evine döndüm

Bencabaverdim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
50
16
8
35
Mrb. Ben daha önce esimin ne kadar zor bı adam olduğunu yazmıştım. En son kardeşi için bana kizmasi sonucu annemin evine geldim. Annemi arayıp bı ton laf söyledi kadına. Üzüldü ailem ama bana çaktırmadlar. Pazartesi annem kolonoskopi ye girecek bi de ona üzülüyorum ya ciddi bisey olursa naparim. Hayat neden bazılarına bu kadar zor

Annenizin şikayeti ne kolonoskopiye gidiyor?

Üzüyorsa dönmek isteniyorsanız DÖNMEYİN bu hayata 1 kere geliyoruz, ömür 1 defa.. elin adamını çekmeye değil o ömür de.

Bir sorun varsa aranızda çözmeyi denemek yerine, annenize laf söyleme saygısızlığını gösterebiliyorsa, bu adamdan zaten bir halt olmaz.

Annenize geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir.

Eşiniz konusunda ne yaparsınız bilmiyorum ama şu saygısızlığını görmezden gelmeyin.

Annenize çok geçmiş olsun. Bu hayatta maalesef her zaman herşey düzgün gitmiyor. Bırakın annenizin yanına gidin yada durun direnin diyemiyorum çünkü herkes yaşadığını bilir. Umarım ortada yıpranan evlatlarınız yoktur.

Tekrar geçmiş olsun..

Öncelikle kolonoskopi basit bir operasyon kendinizi üzmeyin inşallah ciddi bir şeyi çıkmaz annenizin.
Eşiniz niye annenizle bu şekilde konuşabiliyor ki? Ailenizi üzmesine izin vermeyin asla. Boşanacaksanız da boşanın iş ailelere sıçramasın.

Eşiniz annenize hangi hakla, ne söyleyebiliyor?
Evden gidecek kadar problemleriniz var, çözüm bulmak yada bir süre sessiz kalıp kendini dinlemek, olanı sindirmek yerine annenizi arayıp daha da büyüterek, üstüne de kadına saygısızlık yaparak mı tepki veriyor?

Annenize çok geçmiş olsun. Bu hayatta maalesef her zaman herşey düzgün gitmiyor. Bırakın annenizin yanına gidin yada durun direnin diyemiyorum çünkü herkes yaşadığını bilir. Umarım ortada yıpranan evlatlarınız yoktur.

Tekrar geçmiş olsun..
Bı oğlum var iki yaşında

• Beğen
Reactions: bay
Bir sorun varsa aranızda çözmeyi denemek yerine, annenize laf söyleme saygısızlığını gösterebiliyorsa, bu adamdan zaten bir halt olmaz.

Annenize geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir.

Eşiniz konusunda ne yaparsınız bilmiyorum ama şu saygısızlığını görmezden gelmeyin.
Bizim evliliğimiz in içindeydi sürekli ailesi en son kardeşlerini korumak adına beni tehdit etti. Ben de annemin evine geldim

ben hemen kestirip atanlardan degilim ayrılmadan önce cift terapisi denenmeli hersey yapılmalı diye düşünüyorum. cift taraflı dinlemek ve tarafların objektif bilimsel bir gözle degerlendirilmesi cok onemli bence. bir de bir evlat var. devlet kurumlarından yada ozel kurumlardan destek alabilirsiniz.
anneniz için de gecmis olsun.
hayat inanın herkese zor hepsi birer imtihandır gecmek nasip olsun

Back
X