- 18 Temmuz 2019
- 168
- 172
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçtiğimiz Temmuz ayından beri tüp bebek tedavisi görüyorum canım 2 negatifim var 3. Denemem de kaldım Rabbim sana da nasip etsin inşallah arkadaşım canı gönülden dua ediyorum bebeğine kavuştursun inşallah senikardeşine gelince öyle haklısın ki hislerin de ben daha kimseyle paylaşmadım arkadaşlarımdan belki benim gibi olmayan vardır da üzülür diye böylesine kusura bakma ama kardeş demem ben bir süre uzak dur yazdıklarına cevap verme birşey derse sadece net ve kısa cevaplar ver ben eminim bu sefer tutacak ve sen anne olacaksın içime doğuyor
![]()
Tabi ki de ederim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun. Bol bol dua et her gün her zaman aklına geldikçe öyle önemli kiÇok teşekkür ederim canım benim.. ALLAH büyük inşallah bir gün bizede nasip olur..
Sadece bu şekilde davranması içimde yara bıraktı ölsem unutmam.. benim için de dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız ..allahım emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Rabbim sizi de en kısa zaman da bebeğinize kavuştursun inşallah![]()
Amin canım benim sağolasınamin inşallah canım bebişinle sana sağlık mutluluk versin rabbim![]()
![]()
![]()
Sadece sana sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorumBizim deriiin yaramız bu 3 tüp bebek elde var 0etrafımda olanlar malesef anlamıyor şükür ailem sorun yaratmıyor ama çok hassas bir konu bu kardeşin bilinçaltını çok güzel yansıtmış işe geldiğimde güvenlik kadın hamile mısınız dedi neymiş öyle duruyormuşum bu bile içimi acıttı kardeş de olsa anlamıyor boşvermekten başka çaremiz var mu
![]()
YaaaSadece sana sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorum![]()
Yaaakeşke gerçekten yan yana olabilseydik ben sana nasıl destek olurdum
ama biz güçlüyüz hele sen benden daha güçlüsün bu zamanlar da geçecek ağlayacağız ağlayacağız ki gücümüzü toplayalım tekrar ben hep destekçinim :)