Annemin evlât ayırması...

Ben de tüp bebek süreci yaşadım ve öyle zordu ki her şey o yüzden böyle kardeş olur mu ya ablasına nisbet yapmış yok annemin değil benim duam kabul oldu fln bu nedir Allah yardımcınız olsun çok kötü düşünce sezdim kardeşinizde umarım sadece benim hissimdir bu gerçek degildir

Geçtiğimiz Temmuz ayından beri tüp bebek tedavisi görüyorum canım 2 negatifim var 3. Denemem de kaldım Rabbim sana da nasip etsin inşallah arkadaşım canı gönülden dua ediyorum bebeğine kavuştursun inşallah seni 🤲🤲 kardeşine gelince öyle haklısın ki hislerin de ben daha kimseyle paylaşmadım arkadaşlarımdan belki benim gibi olmayan vardır da üzülür diye böylesine kusura bakma ama kardeş demem ben bir süre uzak dur yazdıklarına cevap verme birşey derse sadece net ve kısa cevaplar ver ben eminim bu sefer tutacak ve sen anne olacaksın içime doğuyor ❤️

Çok teşekkür ederim canım benim.. ALLAH büyük inşallah bir gün bizede nasip olur..
Sadece bu şekilde davranması içimde yara bıraktı ölsem unutmam.. benim için de dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız ..allahım emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

Kurduğu cümle çok ayıp terbiyesizce resmen. Bir insan ablasına bunu nasıl der ya.

Çok teşekkür ederim canım benim.. ALLAH büyük inşallah bir gün bizede nasip olur..
Sadece bu şekilde davranması içimde yara bıraktı ölsem unutmam.. benim için de dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız ..allahım emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Tabi ki de ederim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun. Bol bol dua et her gün her zaman aklına geldikçe öyle önemli ki ❤️

Bizim deriiin yaramız bu 3 tüp bebek elde var 0:( etrafımda olanlar malesef anlamıyor şükür ailem sorun yaratmıyor ama çok hassas bir konu bu kardeşin bilinçaltını çok güzel yansıtmış işe geldiğimde güvenlik kadın hamile mısınız dedi neymiş öyle duruyormuşum bu bile içimi acıttı kardeş de olsa anlamıyor boşvermekten başka çaremiz var mu :(

yok artık..yıllar evvel yengeminde bebegi olmuyirdu.ablam hamile kaldi.
ona nasik soyleyelim diye istisare bile yaptik.üzilebilir diye yaninda hiç konuşmuyorduk bile.Çok zorlanarak söylemiştik.yani empati yapmiştik.kardeş bu ya nasıl bi düşüncesizliktir.
çok haklısın.inşallah tez vakitte sende dileğine kavuşursun

Kardeşiniz kötü biriymiş. İnsan ablasına böyle vurmaz....
Annenizin konu ile ne ilgisi var anlamadım, bu evlat ayırmak değil ki.

Ve size en kısa zamanda,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olmasını dilerim .

Yazınızı okutunca resmen gözlerim doldu, yaşamayan bilemez bu durumu 7 yıldır hasretim ..😐 bende günlerce aylarca böyle sözlere mağruz kaldım. Resmen hamile haberi alınca oturup ağlıyordum . Kıskandığımdan değil vallaha kendime ağlıyordum . Sosyal hayatımı etkiledi , ne düğüne ne derneğe gitmez oldum , kapıdan dışarı çıkmıyordum . Ama hep tevekkül ettim inandım, çok şükür rabbimde nasip etti . Kardeşiniz bir densizlik etmiş büyük ihtimalle yaşı küçüktür , boşverin takılmayın . Biz insan olarak Rahman’dan gelene tevekkül etmeliyiz , ya nasip ya kısmet . Elimizden bir şey gelmez ki dua , dua , dua diyorum .. kesip attığımız tırnağı bile
Yaratamayız insanız biz. Aciziz. Ne olur sizde kendinizi üzmeyin. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah 😘 kulaklarınızı kapatın boşverin. Eminim ki siz çok iyi bir anne olacaksınız 🥰🥰 Rabbim isteyen , dileyen , hakkıyla güzel insan yetiştirebilecek herkese nasip etsin inşallahhhh

1 sene 3ay önce bebeğimi kaybettim üç gün yaşadı ben hiç görmedim ama kardeşim gördü annem gördü
Atlatamadım hala. Ailem kardeşim hep yanımda oldu.
İki hafta önce kardeşim hamile olduğunu ilk bana söyledi.
Katıla katıla beraber ağladık
Sonra ona teşekkür ettim benimle paylaştığı için
Ve özür diledi benden sanki kötü bir şey yapmış gibi tedirgindi.
Kardeşin çok kötü kalpli biri. Hamile kalmak kolay ya kucağına alabilecek mi
Seni az çok tanıyorum buradan biliyorum lütfen çevreni değiştir il değiştir inan kaybetmezsin kazanırsın aksine
Mutlu huzurlu olursun
Belki sebepsiz olmayan bebeğin stres yaptığın için olmayan bebeğin kendiliğinden olur
Lütfen o çevreden uzaklaş git daha rahat edeceksin inan bana.... Sen kardeşim bana böyle yaptı diye üzülme bak burdada yüzlerce kardeşin var yalnız değilsin biz buradayız,.....

Bizim deriiin yaramız bu 3 tüp bebek elde var 0:KK43: etrafımda olanlar malesef anlamıyor şükür ailem sorun yaratmıyor ama çok hassas bir konu bu kardeşin bilinçaltını çok güzel yansıtmış işe geldiğimde güvenlik kadın hamile mısınız dedi neymiş öyle duruyormuşum bu bile içimi acıttı kardeş de olsa anlamıyor boşvermekten başka çaremiz var mu :KK43:
Sadece sana sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorum 😢

Sadece sana sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorum 😢
Yaaa :( keşke gerçekten yan yana olabilseydik ben sana nasıl destek olurdum :( ama biz güçlüyüz hele sen benden daha güçlüsün bu zamanlar da geçecek ağlayacağız ağlayacağız ki gücümüzü toplayalım tekrar ben hep destekçinim :)

Yaaa :( keşke gerçekten yan yana olabilseydik ben sana nasıl destek olurdum :( ama biz güçlüyüz hele sen benden daha güçlüsün bu zamanlar da geçecek ağlayacağız ağlayacağız ki gücümüzü toplayalım tekrar ben hep destekçinim :)

Zaten bizi bizden başkası anlamaz...
Iyiki burası var iyiki sizler varsınız...

Seni gebelik tüpbebek topiklerinden de biliyorum ve durumunu az cok bilen birisiyim
Senin cevrende genel olarak bir anlayışsızlık ve patavatsızlık var gerçekten yerinde olsam inan üzülmez sinirlenirdim çünkü bende bu yollardan gectim artik sinirimden boynum tutuyordu kendimi ne uzcem hic üzülmem hemen iletişimi keserim kardesim bile olsa.
Gerçekten. Kızma bana ben annem babamla konuşmuyorum kaynanamla konuşmuyorum. Kaynanam in suratına bakınca bana söyledikleri aklima gelcek benim cocugum olmazmis falan filan.
Kardeşin hatasını anlar mi bilmiyorum anlamazsa da problem değil. Olmasin yani guzelim.
Sen onu anladın iste :KK66:
Hic kendini üzme. Yalniz anne de bu muhabbeti bilsin ona biraz çatsın küçüklüğünü bilsin ve terbiyesizlik yapmasin hele boyle bir konu nispet yapılacak bir konu asla değil o fazla şımarmış Allah yardımcın olsun insallah sag salim sağlıklı sıhhatli.iyi huylu guzel ahlaklı bütün organları tam,yerinde guzel yuzlu uzun ömürlü bir evlâdın olur. Rabbim gonlundekini gerçekleştirsin insallah

Back
X