ANNEMİN EVLAT AYIRT EDİŞİ?

Kiz kardesiniz kac yasinda acaba anneniz uvey mi
Belki babaniz siz bebekken oz annenizden ayrilip ikinci evliligi yapmistir
Bu konuyu babanizla bir konussaniz.

Ben pek inanmadım. Hiçbir annenin çocuğuna, ölsen de kurtulsam diyeceğini düşünemiyorum. Belki kardeşinizi daha çok seviyor olabilir ama ölsen de kurtulsam nasıl der? Aklım almadı. İnşallah yalandır.

Benim alt komşum günde en az üç kere bas bas bagira bağıra soyluyo valla. Ben de ilk zamanlar şaşırıyodum ama alıştım artik

Önceki konularınızı biliyorum. Çok şey söylemek istiyorum size aslında ama kınayıp negatif karma oluşturmaktan korkuyorum. Velhasıl tek bir şey söyleyip susacağım; bir de annenizi dinlemek lazım.

Sen başka evde mi yasiyorsun? Evli sevgilin falan belki ondan kızıyordur annen

Konu sahibi ben anlatımında eksik olduğunu düşünüyorum. Eski konularınızı da bildiğim için problemler sizden kaynaklanabilir. Burada anlattığınız kadar masum olamazsınız.

Okuduklarıma şok oldum ya . Işiniz gücünüz varmış maddi durum yeterliyse ayrı eve çıkın kesinlikle ve annenizle araniza mesafe koyun . Sevgilinize taşının dicem ama karisi ve çocuklarıyla yaşıyor onun ev kalabalık size zor yer çıkar ordan

bu konu daha dogrusu konu sahibi benim icin tüm inandirilicigini kaybetti. evli adamla birlikte olabilecek kadar rahat korkusuz ama bibicim izin vermiOoooo yeaaahhhh diye evden ayrilmayacak kadar da dikkatli....... sor bakim babana yuva yikan evlat mi tercih edermis, kendi evine cikan mi?

Ya üveysiniz ya da size istemeden hamile kalmis. Veya sevmedigi birine de benziyor olabilirsiniz. Kayinvalide gorumce gibi

annem bilmiyor onu ve zaten bitti o iş bıraktım ben

Yenisini bulursun ne de olsa sorun değil senin için evli olup olmaması??
Ne oldu ınstagramdan sevgilinin eşinin ve çocuklarının resimlerine bakıp kadina güzel değil aman kemalim yapmaz modunda duruyor falan diyordun ?? Ee onu dediğin kadında bir anne ve bir annenin evladı degil mi ? Hadi kocasi yapıyor sen de ona uyup kadının arkasından iş çevirirken bile bile sorun değildi de kendi annen hakaret edince mi sorun oldu ?
Bende anne sevgisi hiç gormedim ve görmeyen kişilere tanimasamda merhamet duyup sarilmak istiyorum ama malesef sana karşı öyle bir his oluşmadi.
Daha yaşattığını yaşayacaksın. Değdi mi bari ? Sana kolay gelsin.

Güzel bir mesaj yazmak isterdim ama siz burada evli olan kadınlara ev temizlemekten , yemek yapmaktan , çocuk bakmaktan 1 haftadır saçlarını bile taramıyorlar minvalinde birşey söyleyip , evli bir adamla birlikte olmayı 2.kadın olmayı övüyordunuz. Hiç bir güzelliği haketmiyorsunuz , size bakarak annenizin bu tarz dengesiz davranışlarına da şaşırmadım. Genetik yani.

Sizin destek almanız şart. Kendiniz için yapmayacaksanız bile çevrenizdeki insanlar için yapın. Sorun büyük.

Ana değil terör saldırısı mübarek

Yorumlarınız, konularınız oldukça itici. Anneninizin sizi sevmediğinin bir sebebi vardır elbet. Onu dinlemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…