ANNEMİN EVLAT AYIRT EDİŞİ?

Bize de yazıkkk

Reis sen en son aşık olmuştun ne oldu o iş bu arada annenizde hakli bende böyle yanlış kararlar alan evladı pek sevmezdim

düşündüm babama bırak ayrı ev tutayım geçinir giderim dedim ama babam bırakmıyor

babana demen lazim ki, benk göndermemek icin dag gibi arkamda durman lazim ama tepkisiz kaliyorsun. bu yüzden ya hemen simdi evi ayaga kaldirir bu duruma dur dersin yada ben gidiyorum.

Üvey filan değilsindir. Benim annem beni hiç sevmezdi. Kardeşimi biraz severdi bana nazaran. Sarılıp öptüğünü bile hatırlamam. O kadar belliydi ki beni sevmediği komşular filan farkederdi. Hatta bi keresinde hiç unutmam bi komşumuz sen niye bu kızı hiç sarılıp öpmüyosun dedi. Öpüyorum olur mu deyip yalandan öpmüştü beni. Beni dövmeye hırpalamaya bahane arardı. Eften püften bi sebepten beni bi güzel döver sonra babama bi düzine yalan anlatır kendini haklı gösterirdi. Ben daha 14 15 yaşındayım babamı öyle doldururdu ki anlatamazdım derdimi. Sonra zaten ayrıldılar. Defoldu çıktı hayatımdan. Yüzünü bile görmüyorum.

Bu konu hangi diziden acaba? Malum her konun bir dizinin senaryosunun kötü bir kopyası gibi oluyor.
Prensesin Diyarı ve onun masalları...

bilimsel bir yonu aciklamasi varmi bilmem ama bana boyle anneler tepkili olduklari cocuklarini dogurduklarinda kabullenemediklerini agir bir lohusa depresyonu atlattiklarini dusunduruyo hep

Yorumları okuduktan sonra ne yazayım.cocuklarım olduktan sonra yorum yapmaya korkar oldum
Allah yardımcın olsun.tedavı ol

aynı benim annem de böyle olur olmayan herşeyi anlatır babama

babam izin vermiyor işte ah bir bıraksa şu an bulur çıkarım
"işyerim uzağa taşınıyor oraya gidip gelmem zor olur baba yorulurum yıpranırım hem ben ev buldum kendime sen de her gün gelir hatta kalırsın rahat rahat ikinci bi evin" olur fena mı dersin.

vardı ve bitti. Söyledinde rahatladınmı
konun yazılınca hemen bitti yapıyorsun tabi
doğruya konular tabi tabi tabi
ya da şöyle doktor
bu adamla kafaya koymuş evlilik yoluna gidecek annesini mi kötü göstermeye çalışıyor nedir?
günahı boynuna

aynı benim annem de böyle olur olmayan herşeyi anlatır babama
Babamıda çok doldurdu bana karşı. Öz annem güya. 18 yaşıma kadar zehir etti bana hayatımı. Sonra defoldu gitti, hepimiz rahatladık. Başka problemleri, babama karşı hatalarıda vardı tabi bizimkinin. Yıllar oldu görmedim. Ne büyük rahatlık.

konun yazılınca hemen bitti yapıyorsun tabi
doğruya konular tabi tabi tabi

ya da şöyle doktor
bu adamla kafaya koymuş evlilik yoluna gidecek annesini mi kötü göstermeye çalışıyor nedir?
günahı boynuna
Valla kendisinin elli türlü sakızı var.
canı sıkıldıkça çigneyip duruyor.

Sende aynısını yap

İlk çocuk sen misin? Kaç kardeşsiniz? Annenin senin annen olduğu çok fazla şüpheli. Veyahut seninle ilgili çok kötü bir anısı olmalı ki senden bu derece nefret edebiliyor. Psikolojisi bozuk bariz açık bu. Seni her gördüğünde aklına birşeyler geliyor demekki ki evde olmanı hazmedemiyor. O değil de kız kardeşin neden sana sahip çıkmıyor? Annen onunla yatınca neden ablam da gelsin demiyor? Yada baban? Neden açıkca tavır koyup yeter artık diyemiyor? Var bunun altında bi sebep. Ne bileyim başkalarının yanında da yapıyorsa hiç kimsemi uyarmıyor bu anne müsvetttesini.? Yada neden anne dedin mi hiç? Evden ayrılmak çözüm değil. Annenle ciddi bir konuşmanız gerek buda kavga etmeniz demek oluyor Dök bana eteğindeki taşları de. Benden nefret etme sebebini açık açık söyle de. Bende ona göre davranayım. Bu şekilde olmaz yani. Öz dahi olmasan bunu söylesin ki sende daha fazla üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…