- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Bize de yazıkkkRahatladım evet.
Açıkçası ben sizin hiç bir şeyi dogru yazmadıgınızı hayaller aleminden buraya katıldıgınızı düşünüyorum.
Kasım ayında askere gidecek olan sevgilin seni asker ugurlamasına davet etmiyor, sonra da davet ediyor ve sen gidip kuzeni ve ailesi ile tanışıyorsun sonra adam evli çıkıyor tabi eğer bu o sevgilinse :)
Yazık yavrum sana ya.
Değişik senaryoların yorumcuları olarak dedigin çok dogru.Bize de yazıkkk
düşündüm babama bırak ayrı ev tutayım geçinir giderim dedim ama babam bırakmıyor
Elos ve hikayeleri serisinin bilmem kaçıncı bölümüne hoş geldiniz.
aynı benim annem de böyle olur olmayan herşeyi anlatır babamaÜvey filan değilsindir. Benim annem beni hiç sevmezdi. Kardeşimi biraz severdi bana nazaran. Sarılıp öptüğünü bile hatırlamam. O kadar belliydi ki beni sevmediği komşular filan farkederdi. Hatta bi keresinde hiç unutmam bi komşumuz sen niye bu kızı hiç sarılıp öpmüyosun dedi. Öpüyorum olur mu deyip yalandan öpmüştü beni. Beni dövmeye hırpalamaya bahane arardı. Eften püften bi sebepten beni bi güzel döver sonra babama bi düzine yalan anlatır kendini haklı gösterirdi. Ben daha 14 15 yaşındayım babamı öyle doldururdu ki anlatamazdım derdimi. Sonra zaten ayrıldılar. Defoldu çıktı hayatımdan. Yüzünü bile görmüyorum.
babam izin vermiyor işte ah bir bıraksa şu an bulur çıkarımayrı eve mi çıksan
"işyerim uzağa taşınıyor oraya gidip gelmem zor olur baba yorulurum yıpranırım hem ben ev buldum kendime sen de her gün gelir hatta kalırsın rahat rahat ikinci bi evin" olur fena mı dersin.babam izin vermiyor işte ah bir bıraksa şu an bulur çıkarım
Ben severdim o serileri ama Elos kk'da serisi çok sıkıcıIlkokuldaki Ayse serisi gibi . Elos kk'da
konun yazılınca hemen bitti yapıyorsun tabivardı ve bitti. Söyledinde rahatladınmı
ya da şöyle doktorRahatladım evet.
Açıkçası ben sizin hiç bir şeyi dogru yazmadıgınızı hayaller aleminden buraya katıldıgınızı düşünüyorum.
Kasım ayında askere gidecek olan sevgilin seni asker ugurlamasına davet etmiyor, sonra da davet ediyor ve sen gidip kuzeni ve ailesi ile tanışıyorsun sonra adam evli çıkıyor tabi eğer bu o sevgilinse :)
Yazık yavrum sana ya.
Babamıda çok doldurdu bana karşı. Öz annem güya. 18 yaşıma kadar zehir etti bana hayatımı. Sonra defoldu gitti, hepimiz rahatladık. Başka problemleri, babama karşı hatalarıda vardı tabi bizimkinin. Yıllar oldu görmedim. Ne büyük rahatlık.aynı benim annem de böyle olur olmayan herşeyi anlatır babama
Valla kendisinin elli türlü sakızı var.konun yazılınca hemen bitti yapıyorsun tabi
doğruya konular tabi tabi tabi
ya da şöyle doktor
bu adamla kafaya koymuş evlilik yoluna gidecek annesini mi kötü göstermeye çalışıyor nedir?
günahı boynuna
Sende aynısını yapBaşlıktan da anlaşıldığı gibi annem evlat ayırt ediyor. Bir kız kardeşim var ve annem onunla daha iyi anlaşır. O ne yapsa hep doğrudur o hep haklıdır. Ama ben ufacık bir kelime etsem duymadığım laf kalmaz. Sorduğum zaman onu seviyorum seni sevmiyorum der. Bazen annemle kız kardeşim oturma odasında yatarlar bende kalabalıkla uyumayı çok seviyorum. Anne derim yere yatak atayım bende sizinle yatayım olmaz asla evimi dağıta can ben senin arkanı mı toplayacağım der. Ve biz özel konuşacağız der. Ben hiç bir şeyimi anlatamam anneme çünkü doğru yaptığımda bile yanlışı arar bulur içinden. Babama kardeşime sevgisini doya doya gösterir ama bana yok bir şey. Artık evde kendimi yük hissediyorum. Sürekli yapmadığım şeyler için suçlanıyorum. Anne yapmadım ben onu oraya koymadım desem de hayır sen koydun der ve bağırır. Artık eve gidiyorum yemek yiyorum ve odama çekiliyorum. Sohbete hasret kaldım. Sabah işe gelmek için uyandım neyse odamı toparladım yatağın üzerinde kıyafet vardı. Akşam kız kardeşim dağıttı annem gördü sen ne biçim insansın neden bunları dağıttın bıktım senden ölsen de kurtulsam senden anne dedim ben yapmadım bacım yaptı dedim hayır benim kızım yapmaz dedi o sırada odaya kız kardeşim girdi anne dedi ben yaptım akşam dedi. Dedi ki bu şeytanı bana savunma annem sen meleksin koruma onu dedi eşyaları suratıma fırlattı çıktı oda dan. Toparladım ve sonra ağlaya ağlaya çıktım evden. BİR ANNE EVLADINA NEDEN BÖYLE DAVRANIR ARTIK DAYANAMAZ HALE GELDİM.
İlk çocuk sen misin? Kaç kardeşsiniz? Annenin senin annen olduğu çok fazla şüpheli. Veyahut seninle ilgili çok kötü bir anısı olmalı ki senden bu derece nefret edebiliyor. Psikolojisi bozuk bariz açık bu. Seni her gördüğünde aklına birşeyler geliyor demekki ki evde olmanı hazmedemiyor. O değil de kız kardeşin neden sana sahip çıkmıyor? Annen onunla yatınca neden ablam da gelsin demiyor? Yada baban? Neden açıkca tavır koyup yeter artık diyemiyor? Var bunun altında bi sebep. Ne bileyim başkalarının yanında da yapıyorsa hiç kimsemi uyarmıyor bu anne müsvetttesini.? Yada neden anne dedin mi hiç? Evden ayrılmak çözüm değil. Annenle ciddi bir konuşmanız gerek buda kavga etmeniz demek oluyor Dök bana eteğindeki taşları de. Benden nefret etme sebebini açık açık söyle de. Bende ona göre davranayım. Bu şekilde olmaz yani. Öz dahi olmasan bunu söylesin ki sende daha fazla üzülme.Başlıktan da anlaşıldığı gibi annem evlat ayırt ediyor. Bir kız kardeşim var ve annem onunla daha iyi anlaşır. O ne yapsa hep doğrudur o hep haklıdır. Ama ben ufacık bir kelime etsem duymadığım laf kalmaz. Sorduğum zaman onu seviyorum seni sevmiyorum der. Bazen annemle kız kardeşim oturma odasında yatarlar bende kalabalıkla uyumayı çok seviyorum. Anne derim yere yatak atayım bende sizinle yatayım olmaz asla evimi dağıta can ben senin arkanı mı toplayacağım der. Ve biz özel konuşacağız der. Ben hiç bir şeyimi anlatamam anneme çünkü doğru yaptığımda bile yanlışı arar bulur içinden. Babama kardeşime sevgisini doya doya gösterir ama bana yok bir şey. Artık evde kendimi yük hissediyorum. Sürekli yapmadığım şeyler için suçlanıyorum. Anne yapmadım ben onu oraya koymadım desem de hayır sen koydun der ve bağırır. Artık eve gidiyorum yemek yiyorum ve odama çekiliyorum. Sohbete hasret kaldım. Sabah işe gelmek için uyandım neyse odamı toparladım yatağın üzerinde kıyafet vardı. Akşam kız kardeşim dağıttı annem gördü sen ne biçim insansın neden bunları dağıttın bıktım senden ölsen de kurtulsam senden anne dedim ben yapmadım bacım yaptı dedim hayır benim kızım yapmaz dedi o sırada odaya kız kardeşim girdi anne dedi ben yaptım akşam dedi. Dedi ki bu şeytanı bana savunma annem sen meleksin koruma onu dedi eşyaları suratıma fırlattı çıktı oda dan. Toparladım ve sonra ağlaya ağlaya çıktım evden. BİR ANNE EVLADINA NEDEN BÖYLE DAVRANIR ARTIK DAYANAMAZ HALE GELDİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?