ANNEMİN EVLAT AYIRT EDİŞİ?

Sizi çok iyi anlıyorum.Su an 42 yaşında bir bayanım. Benden 7 yaş küçük kardeşim bana bağırır hakaret eder annem sesini çıkarmaz.hep kız kardeşimi onaylar.ben çalışmıyorum.kiz kardeşimin işi var parası var.her gece ağlıyorum.babam öldükten sonra kız kardeşim annemin üstünde baskı kurdu. Annem bana üvey gibi davranıyor.

Evden ayrılma gibi bir şansınız yok mu? Mesleğiniz var mı? Bütçenizi bilmiyorum ama psikolojik destek ve aile dizimi terapisi alsanız çok iyi olurdu.

Ayrıca lütfen onları hayatınızdan çıkartın ve beklentilerinizi kesin. Annen ayrı kız kardeşin ayrı deli.

Şimdi argo konuşcam olmayacak. Seni doğurdu diye bu kadın annen değil. Sana yapılan şey insanlık değil, annelik hiç değil. Çık o evden o kadını bir daha görme. Annen olduğunu hatırladığında karşına çıksın

Seni çok iyi anlıyorum.benim annemde evlat ayırt ediyor. Bunu benim gözüme soka soka yapıyor. Ben en büyük evladım.benden 7 yaş küçük kız kardeşim çalışıyor. Yani ondan menfaati var o yüzden kız kardeşime çok iyi davranıyor. Yaptığı tüm hataların üstünü kapatır annem. Ben bu tür kadınlara annelik duygusu olmayan anne diyorum.Gerçek anne menfaatine göre evlat ayrımı yapmaz.

İlk bi üzülüyordum sonra yorumları gördüm şoka girdim... E şimdi konular fake mi yoksa gerçek ama böyle değişik bir yaşam tarzı mı arkadaşlar beni bi aydınlatıverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…