- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
annem 50 ben 27 kardeşım 21Yaşlarınız kaç kardeşinle? Böyle davranan insanların kişilik bozuklukları oluyor bağımlı oluyorlar birine veya birilerine. Onu daha çok sevdiğinden değil mutsuz ve mutsuzluğunu birine kafayı takarak atmaya çalışıyor
babama ve halarıma benzerim. Ve bebekken çok hastaymışımBabanıza benziyor musunuz görünüş ve karakter olarak veya hala babanne gibi annenizin sevmediği birine?
İlk çocuk musunuz, size hamileyken, doğumdan sonra vs anneniz sıkıntı yaşamış mı, ailevi huzursuzluk gibi?
geçmiyor sadece yanlızlığa alışıyorsunAma napacaksin boyle itilip kakilarak omur mu gecireceksin?
allah razı olsun.Aylar önce bir mevzu vardı. Bir anne bir kızını seviyor diğer kızını büyük olanı hiç sevmiyorum diyordu. Ona bakmak ilgilenmek bile istemiyorum diyordu. Sosyal medya acaba her anne cocuğunu sevmek zorunda mı diye ikiye bölünmüştü. O konu geldi aklıma var böyle kadınlar . Allah yardımcın olsun. Psikologa gitsen bence anneni de çağırır çünkü sıkıntı onda belki yaptığı hatayı o zaman farkeder.
Peki annenizin babanızla ve halanızla arası nasıl. Birde siz hasta olduğunuz için babanız annezi suçlarmıymuş?babama ve halarıma benzerim. Ve bebekken çok hastaymışım
Aa bu o üye miAnnen haklı.
Sevilecek evlat degilsin.
Evli adamla ilişkisi olan kızsın sonuçta.
Aynı zamanda bu konuna da inanmadım.
Öylesine girip gerçeklerini suratına vurayım dedim.
hayır babama hala aşık bir kadın ama halarımıda sever. Babam asla annemi bir şey için suçlmaz. Bu kadının bana ayrı bir şeyi var ama anlamadımPeki annenizin babanızla ve halanızla arası nasıl. Birde siz hasta olduğunuz için babanız annezi suçlarmıymuş?
Aynen.Aa bu o üye mi
vardı ve bitti. Söyledinde rahatladınmıAnnen haklı.
Sevilecek evlat degilsin.
Evli adamla ilişkisi olan kızsın sonuçta.
Aynı zamanda bu konuna da inanmadım.
Öylesine girip gerçeklerini suratına vurayım dedim.
Rahatladım evet.vardı ve bitti. Söyledinde rahatladınmı
O ne yaRahatladım evet.
Açıkçası ben sizin hiç bir şeyi dogru yazmadıgınızı hayaller aleminden buraya katıldıgınızı düşünüyorum.
Kasım ayında askere gidecek olan sevgilin seni asker ugurlamasına davet etmiyor, sonra da davet ediyor ve sen gidip kuzeni ve ailesi ile tanışıyorsun sonra adam evli çıkıyor tabi eğer bu o sevgilinse :)
Yazık yavrum sana ya.
vardı ve bitti. Söyledinde rahatladınmı
dklfafjafhfad15 günde mi bitti?
daha yeni başlamıştı ne oldu?
gönül ferman dinlemiyordu hani... adamın gözlerine bakınca yeniliyordun..
15 gün içinmiydi bu kadar tatava...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?