- 14 Haziran 2016
- 253
- 180
- 23
- 38
- Konu Sahibi likethemovies
-
Ben sadece konuyu okudum yorumu yaptım diğer yazanları görmedim ve ben bunu psikolog kimliğimden yazdım diğerlerinin niye yazdığını bilmediğim gibi niye sadece benim msjimi alıntı yaptığınızı da anlamadımBence bu bölümün adı bir derdim var yerine bir OKB'm var olmalı. Zira buraya yazan herkes OKB
Evet babamı hala seviyor. Ben de sizin gibi düşünürüm olası bi ayrılık durumunda. Ama olay bundan ibaret değil ne yazık ki, atmamasının tek sebebinin anılar olduğunu düşünmüyorum yani.
Annem hayvanlara çok düşkünYorsan ayran sisesi mi puahahaahah onlara savunmasi ne
Annem hayvanlara çok düşkün
Evimizde bi kedi var
Düzenli olarak da sitede baktıgı hayvancıklar var
Onlara su kabı yapıyormus
Gecen zeytin aldık marketten teneke kavanozda
Arada aynı zeytinden alıyoruz
İşyerime geldi zeytın kutusu masamdaydı
Ayyyy sakın kutuyu atma dedi
Teneke kavanoz
Çok tatlı 7 tane biriktirdim ben dedi.
O anda bayılacaktım
Ben atsam nolucak sürekli yeni bişiler biirktiriyor:)
Yok yahu niye sadece sizin mesajınızı alıntı yapayım. Hem konuma yazdınız alıntı yapmamdan doğal ne var?Ben sadece konuyu okudum yorumu yaptım diğer yazanları görmedim ve ben bunu psikolog kimliğimden yazdım diğerlerinin niye yazdığını bilmediğim gibi niye sadece benim msjimi alıntı yaptığınızı da anlamadım
Bir haftadır ayagı kırık alçıdaKiyamam ya su kabi mantikli ama onu bende yapiyorum
Hayvanlar icin ideal
O kadar çok sebep var ki anlat anlat bitmez. Ama özetle aldatma, kumar, babamın evle alakasızlığı diyebiliriz :)Ay konuyla alakasız ama annenizle babanızın ayrılmasına çok üzüldüm
Sebep neydi yıllar sonra? ??
Edineyim bir tane. Teşekkür ederim :)elif şafak-bit palas kitabını oku.tamda bu konuyla ilgili
Neyse size kolay gelsin iyi gecelerYok yahu niye sadece sizin mesajınızı alıntı yapayım. Hem konuma yazdınız alıntı yapmamdan doğal ne var?
Tesekkur ederiim. İyi geceler :)Neyse size kolay gelsin iyi geceler
Az biraz takıntılarımıza okb hastalığını yapıştırmak bana doğru gelmiyor. Tabi ki olabilir ama eminim ıvır zıvırı saklamaktan çok daha zordur okbli olmak. Babanıza çok geçmiş olsun bu arada :)Ama bu arada arkadaş haklı babamda da okb vardır ciddi boyutta ve ben de okb ile biriktirme olayının alakalı olduğunu düşünüyorum araştırın bakın siz de.Evet bu arada yaygın bir hastalık o yüzden herkes okb ymiş gibi deniyor ama herkes az biraz takıntılı bazrn ondan sanırım :))
Arada benim de atmaya kıyamadıklarım oluyor yaşlanınca bu hale gelir miyiz bilmiyorum :)Benim sevgili kvnin evini temizlemiş ve kapı önüne çöp diye bir sürü sus eşyası falan atmıstık geçen yıl ..aaaa ne görelim kapıyı açmış attıklarımizi geri seçiyorbunu kızken yapmıştım, şunu oğlan doğduğunda hediye ettiler (yapay çiçek)şu 30 yillik (makrome ipinden süs eşyası ) bize ivir, zivir gibi ama onlar geçmişi hatırlıyor.Bizler nasil olcaz acep Geçenlerde ben de kendimde temizliğe gittim teee evlenmeden önce gelen çikolata kurdalesinden tutun da bilmem ne çeşit kurdalelere kadar renk renk , eskiye ait bir sürü belge annemin ölüm raporu hastanede kaldığımız süre içinde yaptığım harcama fişleri falan onlar biraz hatıra kısmı ama...ben biliyorum lazım olur diye saklama huyum var baktım da bir gün lazım olur diye sakladığım bir çok şey var kaç yıldır hiç işime yaramamis atmak lazim ve attim Arada bir gelirler ne bulursam atarım .Konu sahibi annen yokken ne bulursan at
Psikolog değilim ama kendini güvensiz ve yalniz hisseden insanlarda oluyormuş bu durum demişti arkadaşım bana.O derece mi ya
Anne bunu atalım diyorum ben onla birsey yaparım diyor:)
Çorba tencerem vardı kenarı kırılmıs atıcam diye ayırmıstım kenara almıs onu evine götürmüş çiçek dikerim içine diye:)))
Off yazınızı okurken içimden bir şeyler aktı gitti. Ben de evden poşet poşet ıvır zıvırın çıktığı günleri görebilecek miyim bir gün
Bir haftadır ayagı kırık alçıda
Aynı odada yatıyor sürekli
Asagıdaki kedilerine mama indiremiyor
4. Kattan kedilere mama asansörü yapmıs
Dün odasına bi girdim yerde bir yumak ip var üzerine kaldırım tası konmus
Bu ip ne ya dedim bi baktım ip odanın camından cıkmıs asagı iniyor
İpi bi cektim , ipi plastık kaba baglamıs
Sepet gbi camdan mama sallandırıyor kapla kedilere:))))))
Gülmekten öldüm ama zekice hayvanları aç kalmıyor
O tası da kırık ayakla nerden temin etti ise , demek evde onu da saklıyordu :))) bi yerden cıkartmıs :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?