- 1 Kasım 2019
- 2.007
- 3.845
- 133
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim cok erken farketti doktor hatta yag bezesi bu dedi sonradan cikti kotu huylu oldugu tedbir amacli aldi kemoyu da lenf bezleri alindi sadece meme duruyor yarin gidicez bakalim insallah yoktur ya o portakal kabugu gibi olmasi korkutuyor benicanim annem su an kemo goruyor gogsunu tamamen aldirdi.
gogusunu aldirmadiysa Allah korusun tekrar yasatmasin ama ihtimal olabiliyormus hemen dr.a gidin ihmale gelmez. insallah degildir Rabbim sifa versin
insallah degildir insallahYok canim cok erken farketti doktor hatta yag bezesi bu dedi sonradan cikti kotu huylu oldugu tedbir amacli aldi kemoyu da lenf bezleri alindi sadece meme duruyor yarin gidicez bakalim insallah yoktur ya o portakal kabugu gibi olmasi korkutuyor beni
Insallah canim beniminsallah degildir insallah![]()
Rabbim senin annenede sifa versin canim yarim yamalak okumusum gormemisim seninkini nasil morali iyi micanim annem su an kemo goruyor gogsunu tamamen aldirdi.
gogusunu aldirmadiysa Allah korusun tekrar yasatmasin ama ihtimal olabiliyormus hemen dr.a gidin ihmale gelmez. insallah degildir Rabbim sifa versin
Evet yarin gidecegiz insallah yoktur ya ona belli ettirmedim ama kotu duruyordu bayaCanım içini ferah tut. Değildir. Ama iyi bir doktora danışın yine de. Çok geçmiş olsun.
Evey annemin dösunde de var onlardan ben yeni cikti sandim eskiden kalma dedi amin canim benim insallah yokturÖncelikle geçmiş olsun.
Kesinlikle doktora görünmeli. Kemoterapi alırken böyle birşeyle karşılaşsaydınız doğal derdim. Çünkü bazı bünyelerde morarmalar yapar kemoterapi. Ama bu kadar süre sonra yaparmı bilemiyorum.
Ablamda kemoterapi alırken vücudunda kedi tırmalaması gibi morluklar oluştu seneler oldu hala durur. Ama sonrasında olmadı, olanlar kalmıştı.
Rabbim bütün hastaların şifasını versin inşallah içinde annenizinde ❤
Insallah canim benim tesekkur ederimÖncelikle çok geçmiş olsun inşallah yoktur bir şey. Bir günde mi oluştu? Kızarıklık ve morluktan bir şey çıkacağını sanmam ama portakal kabuğu görüntüsünden şüphelenirdim ben de. İnşallah korktuğunuz gibi değildir![]()
Gecen seneydi kanlari flnda temizdi hep ama anneminkinin saldirganligi yuksekmis ilk ciktiginda da 2.doktora gittigimizde 6 ay gecikseydin bu vucudunu sarardi kurtaramazdik seni demisti grad 3musKemoterapi gördükten snra genelde hasta yakın takipte oluo.Başlarda 3 ayda 1,daha sonra 6 ayda bir mr,ultrason,duruma göre de mamagrofi cekilio.Annenize en son ne zaman mamagrofi cekilmiş acaba.Ya da ultrason falan
Ay insallah dediginiz gibi iyi huyludur cok tesekkur ederim sizinde cok gecmis olsun Allah bi daha gostermesin..Öyle de olsa 1 yılda o kadar büyüceğini sanmam.Tümörün 1 cm'i bulması 5 yılı buluo dio doktorlar.
Yanlış anlamayın,çok bildiğimden değil ama benim annem de meme ca geçirdiğinden çok okumuştum bi ara.Bazen iyi huylu tümörler de portakal kabuğu görünümüne sebep olabilio.İçinizi ferah tutun,bence bi şeyi yoktur.Siz yine doktorunuza gidin,dediğiniz gibi saldırgan tümör geçmişi de varsa bence kontrolleri sıklaştırabilir doktorlar. Çok geçmiş olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
tsekkur ederimRabbim senin annenede sifa versin canim yarim yamalak okumusum gormemisim seninkini nasil morali iyi mi
Evet yerinden kalkamiyodu butun gun bayiliyodu kanepede bana belli ettirmiyodu moralini hep yuksek tuttu saclarini kendi toplayip atti cope kolay seyler degil rabbim bi daha yasatmasin kimseye korkuyorum aynilari olacak diye bi daha kaldiramaztsekkur ederimilk duydugunda cok gucluydu ama kemoterapi alcani duyunca gerildi
sizde yasamissinizdir ilac alimindan sonra ki kemik agrilari yorgunlugu ölüp ölup diriliyorum ama su anlik moralini yuksek tutuyoruz. o yuzden seni cok iyi anliyorum
Cok tesekkur ederim cumlemizeÇok geçmiş olsun.Sağlikli güzel ömür diliyorum![]()