- 26 Ocak 2017
- 11
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi hayatzorgeliyo
-
Annenle yeni bi hayat kurman gerek.
Asla evlenmez. Erkeklere gram güveni yok eskiden çok söylüyordum konusunu bile açtırmıyordu hemen kızıyordu. Bir de çok fedakar bi insan. 18 yıldır felan ayrı zatenAnneye bi eş lazım...
O kalabalıktan curcunadan zevk alıyo bence yalnız kalmak daha zorluyodur onu annemden biliyorum. Oda hemen hemen aynı konumda.Bu yaz evlenme durumum var.... 28 yaşındayım . Zaten biz Yen'i hayat da kursak o teyzemlerle kendilerine dert bulmaya devam eder.
İyi de belirli yaş üstü annen alınanı taşıyamazsa ondan 20 yaş büyük deden Nasıl taşısın
Tamam ekmek alsın da iki kilo bir şey taşıyamaz artık
Çözüm yardımcı ayarlamak ya da alış verişi vs toplu yapıp taksi ile felan gelmek
Annem 60 babam 70 yaşında yemek de yaparlar alışveriş de çıkar dışarıda da yerler bu arada 80 lik anneannem de oğlu ile yaşıyor iki yıldır ve yemek çamaşır vs anneannem yapıyor
Annenin olağan dışında bir durumu yok çok şükür deden yatalak vs değil kıymetini bilsin bence
O kalabalıktan curcunadan zevk alıyo bence yalnız kalmak daha zorluyodur onu annemden biliyorum. Oda hemen hemen aynı konumda.
Dedenlere bakıcı tutma ihtimaliniz yokmu maddi olarak nasıllar? Haftada 3 gn gelse mesela bi yardmcı.
Kalabalığa alıştıysa zaten teklif etsenizde gelmez. Yapabiliceğiniz bişey yok sadece özen göstermesini isticeksiniz herkeşe koşturma diye, ki onu bile zevkle yapıyorum dicektir.Evlenince kendi yaşadığım şehre gelsin ona da ev tutalım orda diye düşünüyorum . Ama sanki gelse canı sıkılacak gbi geliyor vazgeçiyorum . Sonuçta evli olunca nr kadar görüşebiliriz haftada 2 gün dışarı çıksak bile 5 gün yalnız olcak. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Kalabalığa alıştıysa zaten teklif etsenizde gelmez. Yapabiliceğiniz bişey yok sadece özen göstermesini isticeksiniz herkeşe koşturma diye, ki onu bile zevkle yapıyorum dicektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?