Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu süreç çok yıpratıcı sizi anlayabiliyorum ki sizide en çok bu süreci geçiren anlar ben de uğraşırken kardeşimin 2 bebeği oldu ard ardına anneme ağlamıştım kıskanç demişti sonra fedimmki sus söyleme içinde ağla derdini paylaşma

43 yaş şu zamanda çocuk için normal bir yaş sayılır. Niye dalga geçilsin, ayıplansin ki. Bazı yorumlara çok şaşırıyorum. Her şey kendi kafanızdaki sıraya göre olmaz ki. Bizim bir arkadaş var. Inşallah 3. Çocuğu 40tan sonra yapacağım diyor mesela. Ne var ki bunda. Dalga geçtik 42 yaşında doğuran kadınla. 3 yıldır da geçiyoruz diyen var. Yok artık.

Evet tabi ki bence de terapi alması lazım
Ama üzülmesi bence çok insani bir duygu
2 aydır hamile kalamasa neyse ama 4 yıldır deneyen ve eşi azospermi olan bir kadının üzülmesi bana doğal geldi.

Evet tabi ki bence de terapi alması lazım
Ama üzülmesi bence çok insani bir duygu
2 aydır hamile kalamasa neyse ama 4 yıldır deneyen ve eşi azospermi olan bir kadının üzülmesi bana doğal geldi.
Üzülmezi tabiki normal insani duygular orada hem fikiriz ama suçlu araması normal değil...bu noktada yardım alması gerekiyor..

Benim konusnnemin hamile kalması değil annemi nie kıskanıyım ayrıca annem benim sonuçta annem hamile kaldı ben kalamıyorum gibi bi düşüncemde yok yıkarsa Allah görüyor ben 3 buçuk yıldır tedavi görüyorum tüp yapıcaktık 1 tane bile sperm bulamadılar benim yaşadıklarımın gramını yaşadınızmı ben pskolejikmen çökmüş durumdayım rabbim kimseyi Evlatla imtihan etmesin okadar zorki bunu en iyi yaşayan bilir ben bilirim kullandığım ilaçlar hep bnde yan etki yaptı annemle beraber yaşadık bu süreci ben her ay o kanı gördüğümde ağladım ölmek istedim kaynanam lar bana kısır eşşek DİE bağırıyorlardı oğullarında problem olduklarını bilmiyorlar hala sesi mi çıkarmadım ben erkek o dedim ailesinden sözü kaldıramaz dedim doğuluyuz biz bizde kadının çocuğu olamassa erkek üstüne tekrar evlenir kaynanamın oğlumu evlendirecem ben sen bi anne olmayı bile beceremiyosun dediler annem bunların hepsını biliyor o bile eşimde problem olduğunu bilmiyor ben ağlarken o benim yanımdaydı benim zoruma giden benim yanımda annemin elini karnına koyarak sevinmesi benim evladım olsun ben çocuğumun yanında sevinmemem hangi anne sevinir evladı bu haldeyken üzülüyoken sorarım size ilk çocuğu da değil neyse dileklerim bukadsr bunu kendimi acındırmak içimde yazmadım herkes ne düşünürse düşünsün bunu en iyi yaşayan bilir .

Anneniz boş bulunmuştur insan oğluyuz hata yapabiliriz bir an düşünmemiştir. ayrılın eşinizden sorun sizde değilse ve bu kadar çok çocuk istiyorsanız..

Anneniz boş bulunmuştur insan oğluyuz hata yapabiliriz bir an düşünmemiştir. ayrılın eşinizden sorun sizde değilse ve bu kadar çok çocuk istiyorsanız..
Eşimden neden ayırılıyım eşimi çok seviyorum siz eşinizde sıkıntı olsa ayrılırmısınız evlat edinirim yine ayrılmam

Çok ilginç bir durum oluşmuş cidden
Ama kardeşin olucak neticede bu gerçeklikle bak olaya

Eşimden neden ayırılıyım eşimi çok seviyorum siz eşinizde sıkıntı olsa ayrılırmısınız evlat edinirim yine ayrılmam
Annenizi sevmiyorsunuz o zaman. elini karnına koydu diye demediginizi bırakmiyirsunuz ama.. anneniz veya bir başka hamile kalanın suçu değil sizin bebek sahibi olmamaniz.. kimsenin suçu değil.bu durumu kabullenip yolunuza devam etmeniz gerekiyor..

Keşke eşiniz de size bu kadar değer verse
Karısına kısır eşek dedirten bir adammış.
Üstelik kusur kendisindeyken

Size de ayrı bi gıcık oldum. Bu kadar hakarete dayanmanızın ve sorunu üstlenmenizin sebebi aşk mı?

Sen bu kadar detaylı yazmadın sana iyi niyetle yaklaşan kişilere bu tarz açıklamalar yapsaydın beddua okumak yerine

Hayat herkese istediği şeyi vermiyor güzelim

Ayrıca kaynanan sana laf söylüyor sözüm ona ama o laf oğluna gidiyor ne kadar acı ve bu lafı diyebilme lüksünü nerden buluyor

Belki kardeşinin doğma sebebii var biliyor musun dünya ne.göturecek ne getirecek

Annen sevinmiş.onunda hakkı ha bu sana dokunmuş oda senin duygunu yıpratmış ama boyke yazarakta kendine yapiyorsun

Eşinizde bilmiyor sorunun onda olduğunu öylemi ? sallamayın bu kadar

Hayır konunun başından beri tedavi görüyorum diyordu. Bir üye sorun eşinizdeyse siz neyin tedavisini görüyorsunuz demişti, cevaplamamıştı.

Acaba eşi üzülmesin diye boşuna tedavi mi görüyor?

Sefirin kızı elvan yahya ilişkisi gibi

Hayır hiçbir doktor da bunu kabul etmez ki

Ben hiç birşey anlamadım bir kendi iğne yiyor tüp bebek deniyor sperm yok diyor bir kimsenin haberi yok diyor doğumluyum diyor bukadar olayı nasıl gizleyebiliyor kafamda deli sorular

Erkekte sorun olsa bile kadın hazırlanıyor aşılamaydı tüp bebekti neden yalan söyleme gereği duyuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…