- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Konulara yapacağım yorumu size soracak değilim, aynı şekilde atacağım ifadeyi de size soracak değilim. Altta çıktığı için beğenmedim atmışımdır, özellikle arayıp bulduğumdan değil, kendinizi bu kadar önemli görmeyin, zira benim açımdan buradaki herhangi bir üyeden birisiniz.madem enteresanim garibim konularına gelme ! yorumlarımı tekrar yorumlama ...ha birde arada eski konularını okuyup begenmedim butonuna basmazsan sevinirim uzak duracaksın bukadar beğenmiyorsan ..madem begenmiyorsun eski konularımi arayıp bulup butonlara basma bukadarmi çok fazla zamanın var ..yazmayım yazmayım diyorum olmuyor hala pesimde şaka gibi ..bir uzak dur ya
Sakin olun yahu. İstediğim kişiye istediğim yorumu saygı çerçevesi içerisinde yapabilirim. Ne demek size ne? Ayrıca sadece ben değil birkaç kişi daha rahatsız olmuş yorumlarınızdan, bana size ne diyeceğinize acaba insanlar neden böyle söylüyor diye düşünebilirsiniz.bu benim düşüncem benim yorumum ..size düşmüyor benim yorumumu yorumlamak ....ben konu sahibine düşüncemi yazıyorum . size ne ??
hür iradeden kasıt , istemeden mi oldu kendi isteyerek mi yaptı anlamında biraz da espiriyle ortaya karışık bir cümle idi ..ne uzattiniz ya...rüya değil kabus değil anlamadığıniz şeyi anlatmaya çalıştım.
Türkiye'de kadınlar yeterince eziyet çekiyor da bu konu sahibi, kendi kendine eziyet ediyor (hatta bana kalırsa konu sahibinin varlığı bir eziyet zaten).Kendinizce haklı olabilirsiniz evet, burada her hangi bir yakınlığımız yok o sebeple duygusal bir yaklaşım yapmak zorunda değilsiniz tabii ki. Eminim burada ki çoğu insan yorumları takmıyordur ama kimisi de belki bunları dert edip üzülüyordur oyuzden yine de bir tık karşıda yorumları okuyanın bağımız olmasa bile bir insan olduğunu unutmadan yazışsak Kk daha destek, daha pembe daha güçlü olmaz mı ? Türkiye de kadınlar yeterince eziyet çekiyor bi de burada psikolojik şiddet görmeyelim.
Ahahahaha ben çekildim aradan, meşgul etmeyeyim hanımefendiyiSakin olun yahu. İstediğim kişiye istediğim yorumu saygı çerçevesi içerisinde yapabilirim. Ne demek size ne? Ayrıca sadece ben değil birkaç kişi daha rahatsız olmuş yorumlarınızdan, bana size ne diyeceğinize acaba insanlar neden böyle söylüyor diye düşünebilirsiniz.
Kendisini mesgul etmez misiniz lutfen? Su an profilimde “begenmedim” atmakla mesgul.
@_Olivia alinti niye boyle oldu anlamadim.
Ahahahaha ben çekildim aradan, meşgul etmeyeyim hanımefendiyi
Kıyamam size ya, sizede mi çıkıştı
Neyse kalkip hur irademle bir seyler yiyeyim bari. Gece uzun olacak belli.
yok ben senin gibi defalarca beğenmedi atmadım bir kerecik attım o da beğenmemelerine karşılık verdim geldi oldumuSakin olun yahu. İstediğim kişiye istediğim yorumu saygı çerçevesi içerisinde yapabilirim. Ne demek size ne? Ayrıca sadece ben değil birkaç kişi daha rahatsız olmuş yorumlarınızdan, bana size ne diyeceğinize acaba insanlar neden böyle söylüyor diye düşünebilirsiniz.
Kendisini mesgul etmez misiniz lutfen? Su an profilimde “begenmedim” atmakla mesgul.
@_Olivia alinti niye boyle oldu anlamadim.
Neden çağırsın beni ayol? Valla şu mecrada sizin kadar kendini önemseyeni ilk defa görüyorumyok ben senin gibi defalarca beğenmedi atmadım bir kerecik attım o da beğenmemelerine karşılık verdim geldi oldumuama inan senin benim yorumlarıma meşgul oldugun kadar olmadım çünkü ilgilenmiyorum Olivia üyesini de cagarmis bak şimdi alay mecrası yaratacak kafasında te allam
Ben sızı anlıyorum .Ama kotu bır evlat deılsınız.Rabbım en kısa surede ınsallah sızede nasıp eder .Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
siz önemli hissettiriyorsunuzNeden çağırsın beni ayol? Valla şu mecrada sizin kadar kendini önemseyeni ilk defa görüyorum
Hislerinizde problem var demek ki, üzüldüm.siz önemli hissettiriyorsunuz
Yok silah dayayıp olmuştur o seviniyormus ya...anneniz 43 yaşında niye çocuk yaptiki ya isteyerek hür iradesi ile mi oldu Allah aşkına
bahsi geçen yaş 43size ne yahu.Hayrı torun torba sahibi olacakken hamile kalması şok oldum
sürekli her yazımi butonlarsan , eski konulurumu hortlatip üşenmeden butonlarsan , başka üye konu içeriklerinde de benim adımı geçirtiyorsan bende öyle hissederim problem sende oluyor bu durumda takik falan ibareleri ileHislerinizde problem var demek ki, üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?