Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konulara yapacağım yorumu size soracak değilim, aynı şekilde atacağım ifadeyi de size soracak değilim. Altta çıktığı için beğenmedim atmışımdır, özellikle arayıp bulduğumdan değil, kendinizi bu kadar önemli görmeyin, zira benim açımdan buradaki herhangi bir üyeden birisiniz. Ayrıca seviyemi aşmadığım, saygısızlık yapmadığım sürece istediğim konuya istediğim kişiye istediğim yorumu yapabilirim, bunun için göz ardı et seçeneğini kullanabilirsiniz.

bu benim düşüncem benim yorumum ..size düşmüyor benim yorumumu yorumlamak ....ben konu sahibine düşüncemi yazıyorum . size ne ??
Sakin olun yahu. İstediğim kişiye istediğim yorumu saygı çerçevesi içerisinde yapabilirim. Ne demek size ne? Ayrıca sadece ben değil birkaç kişi daha rahatsız olmuş yorumlarınızdan, bana size ne diyeceğinize acaba insanlar neden böyle söylüyor diye düşünebilirsiniz.

Sakin olun yahu. İstediğim kişiye istediğim yorumu saygı çerçevesi içerisinde yapabilirim. Ne demek size ne? Ayrıca sadece ben değil birkaç kişi daha rahatsız olmuş yorumlarınızdan, bana size ne diyeceğinize acaba insanlar neden böyle söylüyor diye düşünebilirsiniz.

Kendisini mesgul etmez misiniz lutfen? Su an profilimde “begenmedim” atmakla mesgul.

@_Olivia alinti niye boyle oldu anlamadim.

Çok güzel anladım teşekkür ederim bu gece burda nöbettesin galiba

Baya geç oldu kim bilir kimler şuanda çocuk yapıyor ben senle hür iradeyi tartışıyorum

Oldu byy

Türkiye'de kadınlar yeterince eziyet çekiyor da bu konu sahibi, kendi kendine eziyet ediyor (hatta bana kalırsa konu sahibinin varlığı bir eziyet zaten).
"neler çekmişim, erimişim, solmuşum, yaşadığım acıları annem biliyor" falan filan
yahu bi dur, tamam çocuğun olmamış, tedavi oluyorsun, zor, kabul ama sanki aynı gün anasını babasını evladını kaybetmiş gibi bu ne dram bu ne arabesk...
her yorum yazana "dilerim yaşamadan ölmezsin" "sen inanmıyorssun Allah'a herhalde" ya da "Allah seni de imtihan etsin"
ohooo yani bu kafayı mı pışpışlayalım?

ayrıca neden "daha pembe" olmamız gereksin ki?

Ahahahaha ben çekildim aradan, meşgul etmeyeyim hanımefendiyi
Kıyamam size ya, sizede mi çıkıştı

yok ben senin gibi defalarca beğenmedi atmadım bir kerecik attım o da beğenmemelerine karşılık verdim geldi oldumu ama inan senin benim yorumlarıma meşgul oldugun kadar olmadım çünkü ilgilenmiyorum Olivia üyesini de cagarmis bak şimdi alay mecrası yaratacak kafasında te allam

Bir arkadaşım sözlüyken diğeri evli çocuk beklerken annelerinin hamile olduğunu öğrendiler.Olabilir yani eskiden insanlar 50-55de bile doğum yaparmış.Benim annemde beni yıllar sonra istemiş neredeyse 40 yaşındaymış ben doğduğumda.Bence hiç canını sıkma sevin bile kafan dağılır oyalanırsın çevremden duyduğum akıldan çocuk fikri çıkınca da hamilelik olabilirmiş kim bilir... Allah hayırlısını versin.

Neden çağırsın beni ayol? Valla şu mecrada sizin kadar kendini önemseyeni ilk defa görüyorum

Ben sızı anlıyorum .Ama kotu bır evlat deılsınız.Rabbım en kısa surede ınsallah sızede nasıp eder .

Kötü kalplisiniz demek istiyorum ama empati yapınca içinizin burkulması normal ama bunu lütfen annenize yansıtmayın emin olun sizinde zamanınız gelecek gün olucak böyle düşündüğünüz için kendinize kızacaksınız. Öncelikle kafanızda sürekli bebek fikri olmasın bir müddet bu düşünceden arının yoksa çok yıpranırsınız herşeyin vakti zamanı var hiçbir şey vaktinden önce olmuyor annenizin mutluluğunu paylaşın gün doğmadan neler doğar unutmayın yaşınız çok küçük zaman sadece

Hislerinizde problem var demek ki, üzüldüm.
sürekli her yazımi butonlarsan , eski konulurumu hortlatip üşenmeden butonlarsan , başka üye konu içeriklerinde de benim adımı geçirtiyorsan bende öyle hissederim problem sende oluyor bu durumda takik falan ibareleri ile

Ofkeniz en basta kendinize zarar. Bu sekilde stres topu gibi gezdiginiz muddetce gebelik ssnsinizi da azaltiyorsunuz. Her hamilelik haberinde boyle dagilirsaniz isiniz is. Annenizin kasti yaptigi bsy yok.zaten kazara olmus. Sizin cocugunuz olmuyor dye kadin sevismeyecek mi? Veya sizi mutlu etmek icin cocugunu mu aldirsin?? Bakis acinizi degistirmediginiz surece hep mutsuz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…