Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok saçma bir durum bence. Siz bu durumdayken evde bayram havası estirmeleri hoş değil. Elti görümce vs olsa anlarım ama anneniz yani. Daha dikkatli olması lazım bencebde.

Bende yorumları okudukça şoka girdim
Sevinmesinler mi demiş millet
Şimdi bunu yazan kadınlar hamile kalsa, kız kardeşleri 4 sene uğraşıp çocuk sahibi olamasa evde bayram havası estirip gözüne gözüne mi sokarlar cidden.
Ben yeni hamile sayılırım. Anneanneme işk söylediğimde inşallah X kuzenine de verir Allah dedi. O zaman öğrendim, deniyorlarmış ve olmuyormuş. Yakın da bir kuzenimdir.
Hiç gözüne sokmadım, oley anne oluyorum havalarına girmedim.
Normal olan bu değil mi?

Aynı olayı kardeşim veya çocuğum yaşasa onların da gözüne sokmam. Eşimle sevinirim o bana yeter. Niye çocuğu olmayan kadının yanında bayram havası estireyim

Siz annenizin degil birinin hamile kalma fikrine uzuluyorsunuz sizin acinizdan bakinca haklisiniz.aslinda bu kiskanclik degil niye ben degil de onlar hamile kaliyor diyorsunuz.uzulmeyin herkesin imtihani farkli sizinde imtihaniniz buymus demekki.en kisa zamanda sizde hamile kalirsiniz insallah

Hanımefendi anlamak mı istemiyorsunuz yoksa gerçekten anlamak mı istemiyorsunuz inanın hiçbir fikrim yok.
Siz kimsiniz? Yani siz tam olarak kimsiniz? Normal hayatta isminizi bilmem, cisminizi vasfınızı bilmem. Burada herkes gibi sıradan bir üyesiniz benim için. Fazlası değilsiniz, zaten olamazsınız.
Konularınıza emojiyi altta çıktığı için atmışımdır, hayır siz nasıl bir düşünceyle bunu "bana takık" olarak yorumluyorsunuz,boşlukta falan mısınız? Başka konu içeriklerinde sizin adınızı geçirmedim, tekrar söylüyorum burada saygı çerçevesinde istediğim her yorumu yapabilirim. Ben arkadaşın sizin hakkınızdaki yorumuna katıldığımı belirten bir yorum yaptım, ki bence siz kendinizi gözden geçirin zira sadece ben böyle yazmadım/yazmıyorum değil mi?

Konu sahibinin annesinin de abartılı sevindiğini düşünmüyorum. Sadece üzülmemiş ve karalar bağlamamıştır.
Evet göze sokulmaz ama astım hastalarının yanında nefes almayalım, tekerlekli sandalyede birinin yanında ayakta durmayalım, yürümeyelim o zaman. Bekarların yanında sevgilimizin, kocamızın lafını ağzımıza almayalım.
Mantık saçma değil mi

Sizce bir anne bu kadar vicdansizca gözüne soka soka sevinirmi bence sevinmez..konu sahibi hassas olduğu için en ufak bir mutluluk ibaresi batıyor ona..zor bir durum çocuğu olmayan biri kardeşinin olduğuna sevinemiyor, çocuğu olacağını öğrenen bir anne çocuğu olacağına sevinemiyor ..iki tarafında karşılıklı anlayışla karşı tarafı suçlamadan çözmesi gereken bir durum.ben olsam konu sahibi yerine istemeden olan bir durum kimsenin suçu yok kimse bilerek beni üzmeye çalışmaz, ailem benim onlar deyip kötü düşünceleri atmaya çalışırdım kafamdan ...

Bir arkadaşım üç bebek kaybetti. Üçü de 12. haftaya ulaşmadan kalbi durdu. Arkadaş grubunda evlendiğinden beri kafayı yemiş bir hatun hamile kalmış ve ilk gidip ona söylemiş. Tamam dedik hadi dedik. Sonra bu hatunun doğum gününde geldi ve biz konuyu kapatıp değiştirdikçe kendi hamilelik konusunu açtı. Arkadaş lavaboya gittiğinde sen ne halt ettiğini sanıyorsun diye çıkıştım ve benimle kavga etti, sen evlenemedin beni kıskanıyorsun falan dedi yaşta daha 26 bu arada. Girdik birbirimize o son görüşme oldu. Grupça koptuk hatunla. Yaniiii demek istediğim herşey olabilir. İnsanlardan herşeyi bekliyorum ben.

gayet anlıyorum bukadar üye içinde sizin iritelerinizden butonlarinizdan rahatsız olduysam bunu siz yaptınız . bende sizi tanımam ..kayıp dede konusundan sonra özellikle costunuz ve hücre gündemde olmayan konularımi bulup beğenmedim yaptınız kackere . burada da başka üye ile ilgili adımı gecirttiniz keza diğer konudada ..bu durumda sorun bende değil sizde oluyor bana söz hakkı doğuyor gayette cevabımı yazarım ..

Yok yok cidden siz anlamıyorsunuz. Hangi diğer konuda? Ben sadece sizin adınızı bu konuda geçirdim iyi misiniz siz? Neden coşayım ya kajfjsjd. Allah rızası için mantıklı düşünün, özellikle aramıyorum diyorum altta benzer konularda konunuz çıktığı için girip okumuşumdur, okuduğum konunun hesabını size mi vereceğim? Salın beni yahu, normal hayatınızda da böyleyseniz üzüldüm sizin için. Eğer rahatsız olduysanız gözardı edin gitsin bu kadar zor mu bunu yapmak?

nasıl bir tesadufki dedem kayıp konusunda begenmeeiginiz mesajlardan sonra eski konularım hortladı begenmemelere devam geldi tesadüfe bak..tamam siz de söylediniz madem bukadar rahatsizsiniz göz ardı edin görmeyin yorumlarımı bende kurtulayım sizde ..

Geceden beri alıntı yapıp cevap vermeyi ne zaman bırakacan cidden merak ediyorum

Bi dur daa!!

Mantık saçma
Çünkü siz üzümle armutu karıştırdınız sanırım.
Ama tekerlekli sandalyeli birinin yanında oley ben yürüyorum, bacaklarıma bak bee demezdim.
Neyse bu benim fikrim, o da sizin fikriniz.
Anlaşabileceğimiz bir konu değil gibi :)

O kadar vicdansız anneler var ki.. sokabilir aslında.
Konu sahibinin içi burulmuş, sanmıyorum ki annesi bebeği düşürsün istesin veya bu kadar kötü düşüncede olsun.
Yorumlar ilerledikçe o da çıldırdı, çünkü çok üzerine gidildi.
O an ne düşündü bilemeyiz.
Benim hamile kalma sürecim de aylar sürdü. Ve aynı anda hadi çocuk sahibi olalım dediğim kuzenim 2.ay ben hamileyim dedi. İlk geceden vurdu voleyi
Mutlu oldum ama içim de kötü oldu. Kötü olmasının sebebi madem bu kadar kolay bende niye olmadı gibi sçama sapan bir düşünceydi. Hele aylar geçtikçe onun karnı yanımda büyüdükçe, bana bebek fotosu gösterdikçe, yanımda sürekli bebek kıyafeti şu bu dedikçe dedim heralde hiç anne olamayacağım. Çünkü sorun bendeydi de. Eşimde değildi.

O yüzden karşı taraf sevinirken ben içinin burulduğunu ve o anlık duygula yazdığını düşünüyorum. Yoksa o da farkındadır her yıl hamile kalma kontenjanı diye bir şey olmadığının.

İsteyerek olmamış onlarda üzgündür bence ya kaynanamdan biliyorum sözüme 1 hafta kala doğum yaptı kazayla olmustu mecbur doğurdular .
biran önce tedevinize yoğunlaşın sizinde yakındır bence

Ya ne alaka evli çocuğu olmakla kadın daha 43 yaşında gencecik kadın isteyerek de yapabilir.
Asıl konu sahibi çok genç 23 yaşındaymış 19 yaşından beri uğraşıyormuş bana göre de anormal olan bu o zaman.

Bana absürt geliyor kaynanam sözüme 1 hafta kala doğurdu mesela kaza ile olmustu Oda 42 yaşındaydı ve 3 yıl olmasına rağmen hala dalga konusu bu . Kendi de diyor yani

İşte sorun burada annesinin hamile kalması değil konu sahibinin kalamamasi kim olsa üzülecek kendi kardeşi kalsa yine üzülecek kaç defa okudum burada kız kardeşim hamile ben kalamiyorum gözümün önünde çok sevindiler yada benden sakladılar diye konu . Kendini bu konuda iyileştirmesi lazım bir şekilde yoksa çok üzülür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…