Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar sizleri tanımıyorum ben neden yalan söylemee gereği duyuyum

Rabbim size de mutlukla sağlıkla buyuteceginiz hayırlı güzel bir evlat versin.ben de aşılama ve tup bebek tedavisi olup sonra hiç beklemediğim anda normal yolla hamile kaldım. Ki bir dr bana senin hormonun yuksek tup bebek tutma ihtimali cok az demisti.Rabbim ol desin oluyor.hiç moralinizi bozmayın.ben hamile kalamazken annem her ağaç ayrı zamanda meyve verir senin de olacak insaAllah derdi.ama ben çok ağlar yanardim.simdi elhamdülillah diyorum sukrediyorum Rabbimin emanetinin kiymetini bilmeye calisiyorum.siz de elinizden geleni yapın duanizi da edin gerisini Allah a havale edin..vakti geldiğinde hayirlisi ile olacaktır insaAllah

Erkekte sorun olsa bile kadın hazırlanıyor aşılamaydı tüp bebekti neden yalan söyleme gereği duyuyum
Eşiniz üroloji bölümüne bakılması gerekiyor bu süreçte belirleniyor sperm olup olmadığı nasıl bilmiyor kendinde olduğunu sorunun bunu açıklarmısınız ?

Erkekte sorun olsa bile kadın hazırlanıyor aşılamaydı tüp bebekti neden yalan söyleme gereği duyuyum

Sperm yoksa hiç aşılama nasıl oluyor ki ...ciddi bilmiyorum bunu ondan soruyorum

Ayrıca esin bilmiyor kendin de sorun olduğunu bu aşılamaya giderken tahliller yada her neyse bunların sonuçlarını doktor derken nerde bu adam hiç mi bakmıyor tahlil sonuçlarına merak edip sormuyor mu doktora durum nedir sonuç ne Olur diye

Aşılama yapılırken bunu.nedem yapıyorlar diye hani sorun yoksa doğal olur tedaviye.ne gerek var demiyor mu

Bu adam nerde ALLAH aşkına haberi yok ama kaç yıldır tedavi görüyorsunuz cidden haberi yoksa buna.inanmiyorum saklamak suç değil mi yazık değil mi

Size eş ailesi kısır derken eşiniz neredeydi? Eşiniz neden sorun bende demedi. Neden eşiniz sizi ailesinin önüne atarken bu kadar ağlayıp kahrolmadınız? Eşinize bu kadar laflardan sonra hala aşıkken annenize laf söylemeye hakkınız yok.

Kısa ve öz bütün döngü anlatılmış. Parmaklarına sağlık Began.
Ek olarak hiçbir şekilde böyle düşünmeye hakkı yok.

Eşin biliyor sa kaynana olucak o kadın sana kısır eşşek derken esin onun bir sucu yok benim o dediğin anne kes sesini demiyor da seni ezmelerine izin veriyor
Benim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşimin

Spe
Sperm vardı 10 milyondu sonra birdahaki verdi hiç sperm yoktu anlatabildim mi

Benim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşimin
Ya arkadaş

Neden herşey herkesden saklı bu ailede
Basta eşim kendinin kusurlu olduğunu bilmiyor dedin şimdi biliyor aile bilmiyor dedin

Ailenin sana hakaret ettiğini esin bilmiyor
Neden bilmiyor bu adam? neden demiyorsun ?

Allahım sana geliyorum
Sen gercekmisin şakamısın ciddimisn yalanmısin bizle kafamı buluyorsun

Sen ne diyorsun

Konu sahibi işine geldiği gibi cevap veriyirda

Neden söyleyim evimi huzursuz edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…