Erkekte sorun olsa bile kadın hazırlanıyor aşılamaydı tüp bebekti neden yalan söyleme gereği duyuyum
Eşin sorun ondamı bilmiyor muEşimin bildiğini nerden biliyorsunuz ?
Eşiniz üroloji bölümüne bakılması gerekiyor bu süreçte belirleniyor sperm olup olmadığı nasıl bilmiyor kendinde olduğunu sorunun bunu açıklarmısınız ?Erkekte sorun olsa bile kadın hazırlanıyor aşılamaydı tüp bebekti neden yalan söyleme gereği duyuyum
Eşim biliyor ailesi bilmiyorEşiniz üroloji bölümüne bakılması gerekiyor bu süreçte belirleniyor sperm olup olmadığı nasıl bilmiyor kendinde olduğunu sorunun bunu açıklarmısınız ?
Az önce bunu söylediniz şimdi eşim biliyor diyorsunuz iyimisiniz ?Eşimin bildiğini nerden biliyorsunuz ?
Erkekte sorun olsa bile kadın hazırlanıyor aşılamaydı tüp bebekti neden yalan söyleme gereği duyuyum
Eşin biliyor sa kaynana olucak o kadın sana kısır eşşek derken esin onun bir sucu yok benim o dediğin anne kes sesini demiyor da seni ezmelerine izin veriyorEşim biliyor ailesi bilmiyor
Size eş ailesi kısır derken eşiniz neredeydi? Eşiniz neden sorun bende demedi. Neden eşiniz sizi ailesinin önüne atarken bu kadar ağlayıp kahrolmadınız? Eşinize bu kadar laflardan sonra hala aşıkken annenize laf söylemeye hakkınız yok.Benim konusnnemin hamile kalması değil annemi nie kıskanıyım ayrıca annem benim sonuçta annem hamile kaldı ben kalamıyorum gibi bi düşüncemde yok yıkarsa Allah görüyor ben 3 buçuk yıldır tedavi görüyorum tüp yapıcaktık 1 tane bile sperm bulamadılar benim yaşadıklarımın gramını yaşadınızmı ben pskolejikmen çökmüş durumdayım rabbim kimseyi Evlatla imtihan etmesin okadar zorki bunu en iyi yaşayan bilir ben bilirim kullandığım ilaçlar hep bnde yan etki yaptı annemle beraber yaşadık bu süreci ben her ay o kanı gördüğümde ağladım ölmek istedim kaynanam lar bana kısır eşşek DİE bağırıyorlardı oğullarında problem olduklarını bilmiyorlar hala sesi mi çıkarmadım ben erkek o dedim ailesinden sözü kaldıramaz dedim doğuluyuz biz bizde kadının çocuğu olamassa erkek üstüne tekrar evlenir kaynanamın oğlumu evlendirecem ben sen bi anne olmayı bile beceremiyosun dediler annem bunların hepsını biliyor o bile eşimde problem olduğunu bilmiyor ben ağlarken o benim yanımdaydı benim zoruma giden benim yanımda annemin elini karnına koyarak sevinmesi benim evladım olsun ben çocuğumun yanında sevinmemem hangi anne sevinir evladı bu haldeyken üzülüyoken sorarım size ilk çocuğu da değil neyse dileklerim bukadsr bunu kendimi acındırmak içimde yazmadım herkes ne düşünürse düşünsün bunu en iyi yaşayan bilir .
Kısa ve öz bütün döngü anlatılmış. Parmaklarına sağlık Began.Size eş ailesi kısır derken eşiniz neredeydi? Eşiniz neden sorun bende demedi. Neden eşiniz sizi ailesinin önüne atarken bu kadar ağlayıp kahrolmadınız? Eşinize bu kadar laflardan sonra hala aşıkken annenize laf söylemeye hakkınız yok.
Benim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşiminEşin biliyor sa kaynana olucak o kadın sana kısır eşşek derken esin onun bir sucu yok benim o dediğin anne kes sesini demiyor da seni ezmelerine izin veriyor
Sperm vardı 10 milyondu sonra birdahaki verdi hiç sperm yoktu anlatabildim miSperm yoksa hiç aşılama nasıl oluyor ki ...ciddi bilmiyorum bunu ondan soruyorum
Ayrıca esin bilmiyor kendin de sorun olduğunu bu aşılamaya giderken tahliller yada her neyse bunların sonuçlarını doktor derken nerde bu adam hiç mi bakmıyor tahlil sonuçlarına merak edip sormuyor mu doktora durum nedir sonuç ne Olur diye
Aşılama yapılırken bunu.nedem yapıyorlar diye hani sorun yoksa doğal olur tedaviye.ne gerek var demiyor mu
Bu adam nerde ALLAH aşkına haberi yok ama kaç yıldır tedavi görüyorsunuz cidden haberi yoksa buna.inanmiyorum saklamak suç değil mi yazık değil mi
Niye eşinize söylemediniz? Gerçi kendi aralarında zaten bu konuyu konuşmuşlardır.Benim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşimin
Ya arkadaşBenim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşimin
Konu sahibi işine geldiği gibi cevap veriyirdaYa arkadaş
Neden herşey herkesden saklı bu ailede
Basta eşim kendinin liseli olduğunu bilmiyor dedin şimdi biliyor aile bilmiyor dedin
Ailenin sana hakaret ettiğini esin bilmiyor
Neden bilmiyor bu adam? neden demiyorsun ?
Allahım sana geliyorum
Sen gercekmisin şakamısın ciddimisn yalanmısin bizle kafamı buluyorsun
Sen ne diyorsun
Neden söyleyim evimi huzursuz edeyimYa arkadaş
Neden herşey herkesden saklı bu ailede
Basta eşim kendinin liseli olduğunu bilmiyor dedin şimdi biliyor aile bilmiyor dedin
Ailenin sana hakaret ettiğini esin bilmiyor
Neden bilmiyor bu adam? neden demiyorsun ?
Allahım sana geliyorum
Sen gercekmisin şakamısın ciddimisn yalanmısin bizle kafamı buluyorsun
Sen ne diyorsun
Konu sahibi işine geldiği gibi cevap veriyirda ondan az önce eşi bilmiyordu sorunun onda olduğunu şimdi biliyorKonu sahibi işine geldiği gibi cevap veriyirda
Evinde huzur dolu maşallah huzurdan boguluyorsun ...Neden söyleyim evimi huzursuz edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?