Kendi aile sorunları derkenyanlış anlayan sizsiniz ben kendimi yeterince anlattığımı düşünüyorum kendi aile sorunlarınızla ilgilenseniz saha doğru olucak
Neden cocugu evlenme yasina gelen bir kadin cocuk yapamasin ki? Boyle bir ayet, hukum ya da kanun mu var? 43 yas nedir ki? Daha kadin cok genc. Hamile kalmak icin ille 20 li yaslarda mi olmak gerekiyor? Ön menapoz doneminde hamile kalan kadinlarimiz da var. Kadin cocuk sahibi olmak istemis olamaz mi? Ille kazara mi olmadi gerekiyor?Kaç kardeşsiniz ? İsteyerek mi olmuş yoksa kaza ile mi ?
benim kendi şahsi fikrim çocuğun evlenme yaşına geldi mi yada evlendi mi çocuk yapılmaz sadece kaza ile olursa olabilir bence . Bilemedim suan
Konu açan sizsiniz..benim sorunlarıma nereden geldiniz şimdi.. Ben size cidden üzüldüm destek alın normal değilsinizyanlış anlayan sizsiniz ben kendimi yeterince anlattığımı düşünüyorum kendi aile sorunlarınızla ilgilenseniz saha doğru olucak
Ben sana pasliyorum aile sorunum geldi cnm kocam onunla ilgilenmem lazımKendi aile sorunları derken
Sen neden ilgilenmedin kendi aile sorununla buraya yazdın
Peki
Artık o konuyu aştık o konunun hiç bir alakası kalmadı konu o halden başka boyuta geçtiNeden cocugu evlenme yasina gelen bir kadin cocuk yapamasin ki? Boyle bir ayet, hukum ya da kanun mu var? 43 yas nedir ki? Daha kadin cok genc. Hamile kalmak icin ille 20 li yaslarda mi olmak gerekiyor? Ön menapoz doneminde hamile kalan kadinlarimiz da var. Kadin cocuk sahibi olmak istemis olamaz mi? Ille kazara mi olmadi gerekiyor?
Sonra kaza ile olsa ne olur, isteyerek hamile kalsa ne olur?
Canım ben sen yaz DİE mi yazdımKendi aile sorunları derken
Sen neden ilgilenmedin kendi aile sorununla buraya yazdın
Peki
43 yaş mı genç? sağlıklı bir gebelik için çok geç bir yaş değil mi ben o yaştan sonra zihinsel veya bedensel ya da her ikiside engelli doğum olma oranı çok fazla yükseliyor diye biliyorumSenin de annenin de yasi genc.
Dolayisiyla uzulecek bir sey yok. Onunde anne olmak icin uzun yillar var. Dogru zamanda gelecektir bebegin.
Bence dogacak kardesinin sevincine odaklan. Kafani negatif dusuncelerden uzaklastir. Sana iyi gelecektir.
Hamilelerin duasi kabul olur derler. Annen sana 9 ay boyunca bol bol dua eder
Evet down sendromlu olma oranı yüksek diyorlar43 yaş mı genç? sağlıklı bir gebelik için çok geç bir yaş değil mi ben o yaştan sonra zihinsel veya bedensel ya da her ikiside engelli doğum olma oranı çok fazla yükseliyor diye biliyorum
Ne kadar çok eğleniyorsunCanım ben sen yaz DİE mi yazdım
A evet yorumunuzu okumustum. Oturmamis sorunlu bir evlilik icin bebek istiyor. Esi infertil ama kocasi annesine infertilite problemi bende diyemiyor. Geline kayinvalide hakaret etmis. Esi karisini savunamiyor. Bu arada kimsenin birbirlerinden birseylerden haberi yok ama herseyden konu sahibinin haberi var ve susuyor. Ben inanmiyorum kimsenin birsey bilmedigine. Sonra kayinvalideye oglunda problem oldugu neden soylenmez de saklanir ki?Artık o konuyu aştık o konunun hiç bir alakası kalmadı konu o halden başka boyuta geçti
Bitek sen doğrusun canım ben yalancıyımNe kadar çok eğleniyorsun
Hoşuna gidiyor dimi
bu üst üste yalanlar yumağı
Sana iyi eğlenceler...Canım benim
Canım evet eşim beni savunamıyor pısırık lütfen sizin eşlerini savunsun sızıA evet yorumunuzu okumustum. Oturmamis sorunlu bir evlilik icin bebek istiyor. Esi infertil ama kocadi annesine infertilite problemi bende diyemiyor. Geline kayinvalide hakaret etmis. Esi karisini savunamiyor. Bu arada kimsenin birbirlerinden birseylerden haberi yok ama herseyden konu sahibinin haberi var ve susuyor. Ben inanmiyorum kimsenin birsry bilmedigine. Sonra kayinvalideye oglunda problem oldugu nedrn soylenmez de saklanir ki?
Bazen olmamasinda da bir hayir vardir demek gerek ama konu sahibi simdi beni anlamaz ki...
Saniyor ki cocuk olsa tum problemleri bitecek. Aksine hersey daha da katmerlenecek.
evet bende öyle biliyorum ki allah korusun öyle bişey olmasa bile anneniz için de çok çok büyük bir risk bide bazı arkadaşlarartık normal insanlar o yaşlarda hamile kalıyor demişler katılmıyorum çok yanlış anneniz aldırmayı düşünmemiş miEvet down sendromlu olma oranı yüksek diyorlar
Esin sen bu kadar agir hakarete maruz kalirken susuyorsa bu pek alttan alinacak birsey degil ki. Senin de onurun gururun var. Kimse kısır essek diyemez ya da bebek olmuyor diye suclayamaz seni, sanki suc islemissin gibi. Ustelik ogullarinda problem varken. Sen neden sustun bu cahil kayinvalide sana hakaret ederken onu da anlamadim.Canım evet eşim beni savunamıyor pısırık lütfen sizin eşlerini savunsun sızı
Evet ben doğruyum hemde dosdoğruBitek sen doğrusun canım ben yalancıyım
Bak sana ilk yorumunda ne yazmışım bütün iyi niyetimleAaaa ne güzel kardeş geliyor
Kaç yaşındaki anneniz biraz da Ilginc evliyken annenin hamile olduğunu duymak ama değişik bakarsınız bir mujde sizdede olur yeğeniyle büyüyen bir bebek olur
Inşallah
Bunun güzel tarafını görmek yerine niye ağlıyorsun ki ağlayınca geçiyor mu kendine yapıyorsun
Öfkeniz yanlış yerde. Neden bu konuyu eşiniz ile konuşmuyorsunuz? Neden size kısır eşek diyen kaynana ve ona gık demeyen eşe yöneltmiyorsunuz bu öfkeyi? Üstünüze kuma mı gelir yoksa? Gelsin bakalım, azospermi olan eşinizden hamile kalabilecek mi?Benim konusnnemin hamile kalması değil annemi nie kıskanıyım ayrıca annem benim sonuçta annem hamile kaldı ben kalamıyorum gibi bi düşüncemde yok yıkarsa Allah görüyor ben 3 buçuk yıldır tedavi görüyorum tüp yapıcaktık 1 tane bile sperm bulamadılar benim yaşadıklarımın gramını yaşadınızmı ben pskolejikmen çökmüş durumdayım rabbim kimseyi Evlatla imtihan etmesin okadar zorki bunu en iyi yaşayan bilir ben bilirim kullandığım ilaçlar hep bnde yan etki yaptı annemle beraber yaşadık bu süreci ben her ay o kanı gördüğümde ağladım ölmek istedim kaynanam lar bana kısır eşşek DİE bağırıyorlardı oğullarında problem olduklarını bilmiyorlar hala sesi mi çıkarmadım ben erkek o dedim ailesinden sözü kaldıramaz dedim doğuluyuz biz bizde kadının çocuğu olamassa erkek üstüne tekrar evlenir kaynanamın oğlumu evlendirecem ben sen bi anne olmayı bile beceremiyosun dediler annem bunların hepsını biliyor o bile eşimde problem olduğunu bilmiyor ben ağlarken o benim yanımdaydı benim zoruma giden benim yanımda annemin elini karnına koyarak sevinmesi benim evladım olsun ben çocuğumun yanında sevinmemem hangi anne sevinir evladı bu haldeyken üzülüyoken sorarım size ilk çocuğu da değil neyse dileklerim bukadsr bunu kendimi acındırmak içimde yazmadım herkes ne düşünürse düşünsün bunu en iyi yaşayan bilir .
Artık onun bile bebeğin yani doğru olduğuna inanmıyorumKonu sahibi biraz olgunlaş, sonra çocuk sahibi olmayı tekrar düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?