Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç kardeşsiniz ? İsteyerek mi olmuş yoksa kaza ile mi ?
benim kendi şahsi fikrim çocuğun evlenme yaşına geldi mi yada evlendi mi çocuk yapılmaz sadece kaza ile olursa olabilir bence . Bilemedim suan
Neden cocugu evlenme yasina gelen bir kadin cocuk yapamasin ki? Boyle bir ayet, hukum ya da kanun mu var? 43 yas nedir ki? Daha kadin cok genc. Hamile kalmak icin ille 20 li yaslarda mi olmak gerekiyor? Ön menapoz doneminde hamile kalan kadinlarimiz da var. Kadin cocuk sahibi olmak istemis olamaz mi? Ille kazara mi olmadi gerekiyor?
Sonra kaza ile olsa ne olur, isteyerek hamile kalsa ne olur?

yanlış anlayan sizsiniz ben kendimi yeterince anlattığımı düşünüyorum kendi aile sorunlarınızla ilgilenseniz saha doğru olucak
Konu açan sizsiniz..benim sorunlarıma nereden geldiniz şimdi.. Ben size cidden üzüldüm destek alın normal değilsiniz

Artık o konuyu aştık o konunun hiç bir alakası kalmadı konu o halden başka boyuta geçti

43 yaş mı genç? sağlıklı bir gebelik için çok geç bir yaş değil mi ben o yaştan sonra zihinsel veya bedensel ya da her ikiside engelli doğum olma oranı çok fazla yükseliyor diye biliyorum

Artık o konuyu aştık o konunun hiç bir alakası kalmadı konu o halden başka boyuta geçti
A evet yorumunuzu okumustum. Oturmamis sorunlu bir evlilik icin bebek istiyor. Esi infertil ama kocasi annesine infertilite problemi bende diyemiyor. Geline kayinvalide hakaret etmis. Esi karisini savunamiyor. Bu arada kimsenin birbirlerinden birseylerden haberi yok ama herseyden konu sahibinin haberi var ve susuyor. Ben inanmiyorum kimsenin birsey bilmedigine. Sonra kayinvalideye oglunda problem oldugu neden soylenmez de saklanir ki?
Bazen olmamasinda da bir hayir vardir demek gerek ama konu sahibi simdi beni anlamaz ki...
Saniyor ki cocuk olsa tum problemleri bitecek. Aksine hersey daha da katmerlenecek.

Son düzenleme:
Canım evet eşim beni savunamıyor pısırık lütfen sizin eşlerini savunsun sızı

Evet down sendromlu olma oranı yüksek diyorlar
evet bende öyle biliyorum ki allah korusun öyle bişey olmasa bile anneniz için de çok çok büyük bir risk bide bazı arkadaşlarartık normal insanlar o yaşlarda hamile kalıyor demişler katılmıyorum çok yanlış anneniz aldırmayı düşünmemiş mi

Canım evet eşim beni savunamıyor pısırık lütfen sizin eşlerini savunsun sızı
Esin sen bu kadar agir hakarete maruz kalirken susuyorsa bu pek alttan alinacak birsey degil ki. Senin de onurun gururun var. Kimse kısır essek diyemez ya da bebek olmuyor diye suclayamaz seni, sanki suc islemissin gibi. Ustelik ogullarinda problem varken. Sen neden sustun bu cahil kayinvalide sana hakaret ederken onu da anlamadim.

Bak sana ilk yorumunda ne yazmışım bütün iyi niyetimle

Öfkeniz yanlış yerde. Neden bu konuyu eşiniz ile konuşmuyorsunuz? Neden size kısır eşek diyen kaynana ve ona gık demeyen eşe yöneltmiyorsunuz bu öfkeyi? Üstünüze kuma mı gelir yoksa? Gelsin bakalım, azospermi olan eşinizden hamile kalabilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…