Konu sahibi biraz olgunlaş, sonra çocuk sahibi olmayı tekrar düşün.
Öfkeniz yanlış yerde. Neden bu konuyu eşiniz ile konuşmuyorsunuz? Neden size kısır eşek diyen kaynana ve ona gık demeyen eşe yöneltmiyorsunuz bu öfkeyi? Üstünüze kuma mı gelir yoksa? Gelsin bakalım, azospermi olan eşinizden hamile kalabilecek mi?
Boş, anlamsız bir şekilde ilerliyor konu. Sen kendi değerini bilmezsen kayınvalide de, başkaları da değer vermez. Zamanla bu yazdıklarımı anlayacaktır.Artık onun bile bebeğin yani doğru olduğuna inanmıyorum
Inşallah eğer doğruysa bütün bunlarBoş, anlamsız bir şekilde ilerliyor konu. Sen kendi değerini bilmezsen kayınvalide de, başkaları da değer vermez. Zamanla bu yazdıklarımı anlayacaktır.
Çok akıllı birine benzemiyor, onun için bu kadar senaryoyu uyduramaz diye düşünüyorum.Inşallah eğer doğruysa bütün bunlar
Değişik şeyler diyorÇok akıllı birine benzemiyor, onun için bu kadar senaryoyu uyduramaz diye düşünüyorum.
E iyi, lafı yiyin yiyin oturun. Kaynana da bilmesin oğlunu da kumayı getirsin üstünüze. Aman aman kendinizden verin hep fedakarlığın dibini sıyırın. Kıymetli kocanın ayağına taş değmesin, bi koca kolay bulunmuyor. Kaynana kısır eşek diye bağrınmış koca ses çıkarmamış, üstüne kuma gelecekmiş bunlar ne ki? Bi koca kolay bulunmuyor.Zaten annesiyle arası iyi değil ana oğul birbirine mi girsinler ?
Allah razı olsun canım benim içimde fesat bişey olsa burya yazmazdım zaten annem sonuçta nasıl fesatlık düşünebilirim beni doğuran büyüten insanayorumları konu sahibine karşı aşırı sert ve gönül kırıcı buldum ben konu sahibi elbette kardeşi olacak diye fesatlanıp kin tutacak hali yok annesi o eltisi görümcesi olsa okey o zaman da olmaması lazım o fesatlanma ama sonuçta il dersin ama diğeri annesi insanın bu hayattaki en sevdiği kişi arkadaşlar yaşamadan anlamıyorsunuz bence ama biraz empati kendisi kaç senedir uğraşıyormuş ha evet bencede erken evlenmiş ve çocuk için erken ama oda onun tercihi onu da anlayabiliyorum çünkü rahatsızlıkları varmılş panik olduğu için bir an önce olmasını istiyor olabilir diğer arkadaşların aksine ben annenizin hamilelik yaşını çok geç buldum bence evlenmiş kızı varken bana ta çok tuhaf geldi ve benim çevremde de böyle bir durum olsa herkes gülünç karşılar en başından beri biliyorsa vakit geçmeden aldırsa çok iyi olurdu çünkü o hem anne için çok riskil hem çocuk için hem de düzgün sağlıklı bir doğum olsa bile anne o yaştan sonra o cocuğa nasıl sağlıklı bakabilir ne verebilir genç kadınlar kaldıramıyor çocuk sahibi olmayı ve cocuk 30 yaşına geldiğinde evlense annesine ihtiyacı olsa annesi 75 yaşında olacak resmen bunu da hesaba katıyor musunuz herşey yaşında güzel belki de annesine bile doyamayacak çok yanlış buluyorum konus sahibinide fesatlık ve kötü niyetle yazdığına inanmıyorum inş gönlünüzce olsun bir an önce sizde sağlkılı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz
sen Allaha bol bol dua et bide bazı arkadaşlar söylemiş eşin için yapılacak tıbbı ve bitkisel faydalı şeyleri yaptır Allah inş yüzüne güler ben bi fesatlık algılamadım geçenlerde birşey okumuştum çok etkilenmiştim bir kadının komşusunun kocası ölmüş kadın o komşusunun evlerinin önünden geçerken bile eşiyle kol kola çift olarak geçmezmiş eşini önden geçirirmiş insanlar keşke şimdide bu incelikte olsa anneniz sevinebilir sevinmesin diyen yok ama siz varken biraz daha ölçülü davranılabilir yan yanayken bu kadarını beklemek hakkınızAllah razı olsun canım benim içimde fesat bişey olsa burya yazmazdım zaten annem sonuçta nasıl fesatlık düşünebilirim beni doğuran büyüten insana
Hmm anlıyorum sizi .. peki ‘kendi fikrim , kendi düşüncem ‘ kısmını napalım ?Neden cocugu evlenme yasina gelen bir kadin cocuk yapamasin ki? Boyle bir ayet, hukum ya da kanun mu var? 43 yas nedir ki? Daha kadin cok genc. Hamile kalmak icin ille 20 li yaslarda mi olmak gerekiyor? Ön menapoz doneminde hamile kalan kadinlarimiz da var. Kadin cocuk sahibi olmak istemis olamaz mi? Ille kazara mi olmadi gerekiyor?
Sonra kaza ile olsa ne olur, isteyerek hamile kalsa ne olur?
Kendi fikrin olabilir de o kadar kesin konusmussun ki... Hukum vermissin. Sorun da bu zaten. "kesin kazara olmustur, evlenecek kadin bilerek hamile kalmaz".... bu senin sozlerin...Hmm anlıyorum sizi .. peki ‘kendi fikrim , kendi düşüncem ‘ kısmını napalım ?
Benim mi ? Bir daha okur musunuz acabaKendi fikrin olabilir de o kadar kesin konusmussun ki... Hukum vermissin. Sorun da bu zaten. "kesin kazara olmustur, evlenecek kadin bilerek hamile kalmaz".... bu senin sozlerin...
Kaç kardeşsiniz ? İsteyerek mi olmuş yoksa kaza ile mi ?
benim kendi şahsi fikrim çocuğun evlenme yaşına geldi mi yada evlendi mi çocuk yapılmaz sadece kaza ile olursa olabilir bence . Bilemedim suan
Kadinlar kociskoma zeval gelmesin de ben hakaret yerim dedikce kuma muma olaylari yaygin olur tabi. Turk filmi gibi hayat yasiyor resmen konu sahibi. Kocasina ve ailesine bir sey diyemiyor kendi annesine kinleniyorKaynananız oğlumu yeniden evlendireceğim derken de eminim eşinizin haberi yok.
Aslında sizi anlıyorum. Doğuda çok eşlilik yaygın.
Ancak bunda ne siz suçlusunuz ne anneniz.
O yüzden annenizi değil eşinizi ve ailesini suçlamak daha doğru olur.
Kaynanam yüzünden huzursuz olamam eşim benim için zamanında çok fedakarlık yaptı ne yanı kaynanam yüzünden yuvamımı yıkıyım Allah’a şükürler olsun beni seven bana saygı duyan değerimi kıymet bilen bi eşe sahibimKadinlar kociskoma zeval gelmesin de ben hakaret yerim dedikce kuma muma olaylari yaygin olur tabi. Turk filmi gibi hayat yasiyor resmen konu sahibi. Kocasina ve ailesine bir sey diyemiyor kendi annesine kinleniyor
Kadinlar kociskoma zeval gelmesin de ben hakaret yerim dedikce kuma muma olaylari yaygin olur tabi. Turk filmi gibi hayat yasiyor resmen konu sahibi. Kocasina ve ailesine bir sey diyemiyor kendi annesine kinleniyor
Size sardigimi nereden cikardiniz? Kendinizi o kadar da onemsemeyin.Benim mi ? Bir daha okur musunuz acabakendi fikrim ve bence diyerek çocuğunun yaşı evliliğe geldi mi yada çocuğu evli insanın çocuk yapmaması daha iyi demişim yani bence yani benim fikrimce .. bakın ekte suan .. siz bana sarıcağınıza konu sahibine yorum yapın daha iyi olur ..
Oo olur mu hiç benim için benden daha kıymetlisi yokSize sardigimi nereden cikardiniz? Kendinizi o kadar da onemsemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?