Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten annesiyle arası iyi değil ana oğul birbirine mi girsinler ?

Boş, anlamsız bir şekilde ilerliyor konu. Sen kendi değerini bilmezsen kayınvalide de, başkaları da değer vermez. Zamanla bu yazdıklarımı anlayacaktır.
Inşallah eğer doğruysa bütün bunlar

Zaten annesiyle arası iyi değil ana oğul birbirine mi girsinler ?
E iyi, lafı yiyin yiyin oturun. Kaynana da bilmesin oğlunu da kumayı getirsin üstünüze. Aman aman kendinizden verin hep fedakarlığın dibini sıyırın. Kıymetli kocanın ayağına taş değmesin, bi koca kolay bulunmuyor. Kaynana kısır eşek diye bağrınmış koca ses çıkarmamış, üstüne kuma gelecekmiş bunlar ne ki? Bi koca kolay bulunmuyor.

yorumları konu sahibine karşı aşırı sert ve gönül kırıcı buldum ben konu sahibi elbette kardeşi olacak diye fesatlanıp kin tutacak hali yok annesi o eltisi görümcesi olsa okey o zaman da olmaması lazım o fesatlanma ama sonuçta il dersin ama diğeri annesi insanın bu hayattaki en sevdiği kişi arkadaşlar yaşamadan anlamıyorsunuz bence ama biraz empati kendisi kaç senedir uğraşıyormuş ha evet bencede erken evlenmiş ve çocuk için erken ama oda onun tercihi onu da anlayabiliyorum çünkü rahatsızlıkları varmılş panik olduğu için bir an önce olmasını istiyor olabilir diğer arkadaşların aksine ben annenizin hamilelik yaşını çok geç buldum bence evlenmiş kızı varken bana ta çok tuhaf geldi ve benim çevremde de böyle bir durum olsa herkes gülünç karşılar en başından beri biliyorsa vakit geçmeden aldırsa çok iyi olurdu çünkü o hem anne için çok riskil hem çocuk için hem de düzgün sağlıklı bir doğum olsa bile anne o yaştan sonra o cocuğa nasıl sağlıklı bakabilir ne verebilir genç kadınlar kaldıramıyor çocuk sahibi olmayı ve cocuk 30 yaşına geldiğinde evlense annesine ihtiyacı olsa annesi 75 yaşında olacak resmen bunu da hesaba katıyor musunuz herşey yaşında güzel belki de annesine bile doyamayacak çok yanlış buluyorum konus sahibinide fesatlık ve kötü niyetle yazdığına inanmıyorum inş gönlünüzce olsun bir an önce sizde sağlkılı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz

Allah razı olsun canım benim içimde fesat bişey olsa burya yazmazdım zaten annem sonuçta nasıl fesatlık düşünebilirim beni doğuran büyüten insana

Allah razı olsun canım benim içimde fesat bişey olsa burya yazmazdım zaten annem sonuçta nasıl fesatlık düşünebilirim beni doğuran büyüten insana
sen Allaha bol bol dua et bide bazı arkadaşlar söylemiş eşin için yapılacak tıbbı ve bitkisel faydalı şeyleri yaptır Allah inş yüzüne güler ben bi fesatlık algılamadım geçenlerde birşey okumuştum çok etkilenmiştim bir kadının komşusunun kocası ölmüş kadın o komşusunun evlerinin önünden geçerken bile eşiyle kol kola çift olarak geçmezmiş eşini önden geçirirmiş insanlar keşke şimdide bu incelikte olsa anneniz sevinebilir sevinmesin diyen yok ama siz varken biraz daha ölçülü davranılabilir yan yanayken bu kadarını beklemek hakkınız

Ben hissettiklerinizi anlayabildim.
Düşünüyorum ben de olsam içimde bir burukluk olurdu hele ki senelerce uğraştıktan sonra. İnsanız nihayetinde içimizde bin bir türlü duygu var. Doğru ya da yanlış hepsini hissedebiliyoruz. Sadece siz kendinizi kaptırmayın mantıklı tarafından bakmaya çalışın.

İnşallah rabbim kucağınızı bir bebişle doldursun.

Konu sahibi,üslubunun katkısıyla, konuyu yazarkenki halinden daha mutsuz olmayı başarmış bi şekilde.

Tüm bu negatif diyaloglara rağmen, açıkçası ben bi çok kişiden farklı düşünüyorum.
Benim çocuğum yıllardır gebelik için uğraşsa, kazara olan diğer çocuğumun sevincinde ölçülü olurdum.
En azından onun yanında.
Yazık ki evladını kendiyle kıyaslatacak kadar bir ruh haletine sokmuş.
Çocuklarımız 50 yaşına da gelse bizim tarafımızdan anlaşılma ve merhamet ihtiyaçları bitmez.
Konu sahibinin burda köken duygusunun annesinin mutluluğuna hasetten ziyade, anlaşılamama, evlat ayrımı duygusu ya da mevcut durumunda kıyasla oluşan bi yetersizlik hissi olduğunu düşünüyorum.

İnsanız ve bunlar doğal duygular.
Burda taşlayanların da başına gelebilecek duygular kısacası.

Ama en başta da dediğim gibi, üslubu nedeniyle, kendini haklı iken haksızlaştırmış.

Hmm anlıyorum sizi .. peki ‘kendi fikrim , kendi düşüncem ‘ kısmını napalım ?

Kendi fikrin olabilir de o kadar kesin konusmussun ki... Hukum vermissin. Sorun da bu zaten. "kesin kazara olmustur, evlenecek kadin bilerek hamile kalmaz".... bu senin sozlerin...
Benim mi ? Bir daha okur musunuz acaba kendi fikrim ve bence diyerek çocuğunun yaşı evliliğe geldi mi yada çocuğu evli insanın çocuk yapmaması daha iyi demişim yani bence yani benim fikrimce .. bakın ekte suan .. siz bana sarıcağınıza konu sahibine yorum yapın daha iyi olur ..
Kaç kardeşsiniz ? İsteyerek mi olmuş yoksa kaza ile mi ?
benim kendi şahsi fikrim çocuğun evlenme yaşına geldi mi yada evlendi mi çocuk yapılmaz sadece kaza ile olursa olabilir bence . Bilemedim suan

Kadinlar kociskoma zeval gelmesin de ben hakaret yerim dedikce kuma muma olaylari yaygin olur tabi. Turk filmi gibi hayat yasiyor resmen konu sahibi. Kocasina ve ailesine bir sey diyemiyor kendi annesine kinleniyor

Kaynanam yüzünden huzursuz olamam eşim benim için zamanında çok fedakarlık yaptı ne yanı kaynanam yüzünden yuvamımı yıkıyım Allah’a şükürler olsun beni seven bana saygı duyan değerimi kıymet bilen bi eşe sahibim

Kaynanam geri kafalı yaşlı bi insan onun dediğine mi takıyım ?
Kadinlar kociskoma zeval gelmesin de ben hakaret yerim dedikce kuma muma olaylari yaygin olur tabi. Turk filmi gibi hayat yasiyor resmen konu sahibi. Kocasina ve ailesine bir sey diyemiyor kendi annesine kinleniyor

Size sardigimi nereden cikardiniz? Kendinizi o kadar da onemsemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…