Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annen belliki küçük yasta evlenmis yaşı genc henüz Allah anali babali büyütsün inşallah..tedavilerinizi olup dua etmekten baska yeni doğacak kardesiniz için heyecanlanıp sevinebilirsiniz mesela cunku insan ne kadar iyi dusunurse iyi seyler gelir basina annenizin sevincini kursaginda birakmayin lütfen..birazda kardes kıskançlığı olabilir yaslar kac olursa olsun insan büyümüyor...benim annem de 2 ay regl olmayinca hamile zannetmistik sevincten ucmustuk megerse tontonum menepoza girmis nasilda üzülmüştüm

Ben yanlış anlaşıldım canım benim kıskandığım falan yok sadece benim yanımda fazla tepki gösterdiler üzüldüm bukadar yani

Birde tuhaf geliyor bilmiyorum karışık duygular içindeyim annem belli bi yaşa gelmiş oğlu kızı evelnmiş tuhafıma gidiyor

Kesinlikle burada aman ne kadarda abartmissin dedigimiz konulara realde basimiza gelse ne tepki verecez assagi yukari ayni yıllarca cocuk için ugrasirken annem hamile die ortaligi kaldırıp bayram ederse insan kirilir kizmak kolaydır kirilmak cok kotu anne ya en cok o destek olmali bir evlat anneden babadan alir gercek insani duyguları yoksa arkadaş eş dost akraba yalandan aman canim kiyamam der ve ya yalandan sevinir ama anne baba ya cocuk koşulsuz guvenir ..tabiki hamile kalabilir bu degilki sorun onemli olan en yakinin dogurdugun evladin bu yarayla cebellesirken abartmak cok yanlis ..neyse konu sahibi allah inşallah sanada nasip eder .hemde duamdir Allah isteyene nasip etsin

Konuyu okuyunca keske benim annem hamile olabilseydi diye düşündüm ( fizyolojik olarak mümkün değil ) Şu yaşta kardeş sahibi olmak farklı bir tecrübe olacaktır size .Sizin bebeğiniz de olur neden olmasın sadece zamanı vardır .

Ben yanlış anlaşıldım canım benim kıskandığım falan yok sadece benim yanımda fazla tepki gösterdiler üzüldüm bukadar yani
Hayir haklisin diyorum ya basimiza gelse ayni hassasiyeti beklerdim acikcasi konuyu hizli okudum annenin bayram gibi kutlama bolumunu algilamadim kusura bakma

Öyle tabi hayırlısı Arık vakti zamanı var demkki

S
İnşallah canım rabbim herkese nasip eder içeresinede bana

Sizi çok iyi anlıyorum böyle bir durum benim de başıma geldi üstelik bekarken.20yasinda olduğum için kendimi kötü hissetmistim ve o kızgınlık hissini pik derecede yaşadım.Simdj siz evlisiniz ve anneniz genç sanırım aslında normal olan bir durum ama kolay çocuk sahibi olamamak da iyice tetiklemis sinirlerinizi yıpratmis.Bence uzaklaşın biraz hislerinizle yüzleşin tahlil edin sonrasında tedavinize devam edin elbet verecektir Allah bir evlat size.

Attan alııcan canım napıcan özel günlerindede olabilirler veya menopoza da girmiş olabilirler
Ayy ne bicim laf ya kadinlar erkeklerin ozel gunundesin galiba imasindan tiksinmisken artik bir de kadin olarak siz bunu soyluyorsunuz. Halbuki her ay adet gorunce esas cildiran sizmissiniz soylediginize gore.

Kocasıyla kavga eden burda patlıyor millete
çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım belemiyorum ... .sizin gibi realde kimsenin yüzüne konuşamayan sanalda herkeze herşeyi sallarim yorumlarıni beğenmezsem menopoza girmiş derim diyen siz gibi mesala dimi..

Başınıza gelen bütün olumsuzlukların ( Dünyadan bi haber eş, gelinine kötü davranan eş ailesi, eşin azospermi vs..) acısını lütfen annenizden çıkarmayin. Yaşadıklarınızın suçlusu anneniz ve karnın da ki günahsız bebek değil!

Belli ki Eşiniz ve siz büyük stres altındasınız Annenizi kıskanmayı bırakında en kısa zamanda eşinizin ailesinden uzak kalmanın çaresine bakın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…