Kocasıyla kavga eden burda patlıyor milleteOo olur mu hiç benim için benden daha kıymetlisi yok
iyi akşamlar
Taş kime ?Kocasıyla kavga eden burda patlıyor millete
Sana saran kişye canım millet şaşırdı kime öfke kin ksuyum die düşünüyorlarTaş kime ?malum hepimiz kocalarla çatışmadayız
Yani kendi fikrimizi bile yazmaıyoruz bacı ya hemen bir ateş püskürmelerSana saran kişye canım millet şaşırdı kime öfke kin ksuyum die düşünüyorlar
Annen belliki küçük yasta evlenmis yaşı genc henüz Allah anali babali büyütsün inşallah..tedavilerinizi olup dua etmekten baska yeni doğacak kardesiniz için heyecanlanıp sevinebilirsiniz mesela cunku insan ne kadar iyi dusunurse iyi seyler gelir basina annenizin sevincini kursaginda birakmayin lütfen..birazda kardes kıskançlığı olabilir yaslar kac olursa olsun insan büyümüyor...benim annem de 2 ay regl olmayinca hamile zannetmistik sevincten ucmustuk megerse tontonum menepoza girmis nasilda üzülmüştümMerhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
Ben yanlış anlaşıldım canım benim kıskandığım falan yok sadece benim yanımda fazla tepki gösterdiler üzüldüm bukadar yaniAnnen belliki küçük yasta evlenmis yaşı genc henüz Allah anali babali büyütsün inşallah..tedavilerinizi olup dua etmekten baska yeni doğacak kardesiniz için heyecanlanıp sevinebilirsiniz mesela cunku insan ne kadar iyi dusunurse iyi seyler gelir basina annenizin sevincini kursaginda birakmayin lütfen..birazda kardes kıskançlığı olabilir yaslar kac olursa olsun insan büyümüyor...benim annem de 2 ay regl olmayinca hamile zannetmistik sevincten ucmustuk megerse tontonum menepoza girmis nasilda üzülmüştüm
Birde tuhaf geliyor bilmiyorum karışık duygular içindeyim annem belli bi yaşa gelmiş oğlu kızı evelnmiş tuhafıma gidiyorAnnen belliki küçük yasta evlenmis yaşı genc henüz Allah anali babali büyütsün inşallah..tedavilerinizi olup dua etmekten baska yeni doğacak kardesiniz için heyecanlanıp sevinebilirsiniz mesela cunku insan ne kadar iyi dusunurse iyi seyler gelir basina annenizin sevincini kursaginda birakmayin lütfen..birazda kardes kıskançlığı olabilir yaslar kac olursa olsun insan büyümüyor...benim annem de 2 ay regl olmayinca hamile zannetmistik sevincten ucmustuk megerse tontonum menepoza girmis nasilda üzülmüştüm
Kesinlikle burada aman ne kadarda abartmissin dedigimiz konulara realde basimiza gelse ne tepki verecez assagi yukari ayni yıllarca cocuk için ugrasirken annem hamile die ortaligi kaldırıp bayram ederse insan kirilir kizmak kolaydır kirilmak cok kotu anne ya en cok o destek olmali bir evlat anneden babadan alir gercek insani duyguları yoksa arkadaş eş dost akraba yalandan aman canim kiyamam der ve ya yalandan sevinir ama anne baba ya cocuk koşulsuz guvenir ..tabiki hamile kalabilir bu degilki sorun onemli olan en yakinin dogurdugun evladin bu yarayla cebellesirken abartmak cok yanlis ..neyse konu sahibi allah inşallah sanada nasip eder .hemde duamdir Allah isteyene nasip etsinKonu sahibi,üslubunun katkısıyla, konuyu yazarkenki halinden daha mutsuz olmayı başarmış bi şekilde.
Tüm bu negatif diyaloglara rağmen, açıkçası ben bi çok kişiden farklı düşünüyorum.
Benim çocuğum yıllardır gebelik için uğraşsa, kazara olan diğer çocuğumun sevincinde ölçülü olurdum.
En azından onun yanında.
Yazık ki evladını kendiyle kıyaslatacak kadar bir ruh haletine sokmuş.
Çocuklarımız 50 yaşına da gelse bizim tarafımızdan anlaşılma ve merhamet ihtiyaçları bitmez.
Konu sahibinin burda köken duygusunun annesinin mutluluğuna hasetten ziyade, anlaşılamama, evlat ayrımı duygusu ya da mevcut durumunda kıyasla oluşan bi yetersizlik hissi olduğunu düşünüyorum.
İnsanız ve bunlar doğal duygular.
Burda taşlayanların da başına gelebilecek duygular kısacası.
Ama en başta da dediğim gibi, üslubu nedeniyle, kendini haklı iken haksızlaştırmış.
Hayir haklisin diyorum ya basimiza gelse ayni hassasiyeti beklerdim acikcasi konuyu hizli okudum annenin bayram gibi kutlama bolumunu algilamadim kusura bakmaBen yanlış anlaşıldım canım benim kıskandığım falan yok sadece benim yanımda fazla tepki gösterdiler üzüldüm bukadar yani
Attan alııcan canım napıcan özel günlerindede olabilirler veya menopoza da girmiş olabilirlerYani kendi fikrimizi bile yazmaıyoruz bacı ya hemen bir ateş püskürmeler
Öyle tabi hayırlısı Arık vakti zamanı var demkkiKonuyu okuyunca keske benim annem hamile olabilseydi diye düşündüm ( fizyolojik olarak mümkün değil ) Şu yaşta kardeş sahibi olmak farklı bir tecrübe olacaktır size .Sizin bebeğiniz de olur neden olmasın sadece zamanı vardır .
Hayir haklisin diyorum ya basimiza gelse ayni hassasiyeti beklerdim acikcasi konuyu hizli okudum annenin bayram gibi kutlama bolumunu algilamadim kusura bakma
İnşallah canım rabbim herkese nasip eder içeresinede banaKesinlikle burada aman ne kadarda abartmissin dedigimiz konulara realde basimiza gelse ne tepki verecez assagi yukari ayni yıllarca cocuk için ugrasirken annem hamile die ortaligi kaldırıp bayram ederse insan kirilir kizmak kolaydır kirilmak cok kotu anne ya en cok o destek olmali bir evlat anneden babadan alir gercek insani duyguları yoksa arkadaş eş dost akraba yalandan aman canim kiyamam der ve ya yalandan sevinir ama anne baba ya cocuk koşulsuz guvenir ..tabiki hamile kalabilir bu degilki sorun onemli olan en yakinin dogurdugun evladin bu yarayla cebellesirken abartmak cok yanlis ..neyse konu sahibi allah inşallah sanada nasip eder .hemde duamdir Allah isteyene nasip etsin
Ayy ne bicim laf ya kadinlar erkeklerin ozel gunundesin galiba imasindan tiksinmisken artik bir de kadin olarak siz bunu soyluyorsunuz. Halbuki her ay adet gorunce esas cildiran sizmissiniz soylediginize gore.Attan alııcan canım napıcan özel günlerindede olabilirler veya menopoza da girmiş olabilirler
çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım belemiyorum ... .sizin gibi realde kimsenin yüzüne konuşamayan sanalda herkeze herşeyi sallarim yorumlarıni beğenmezsem menopoza girmiş derim diyen siz gibi mesala dimi..Kocasıyla kavga eden burda patlıyor millete
Sabah yorumunuzu gördüğünde sizede çemkiricekSizi telkin etmeye çalişanlara verdiğiniz cevapları okudum da Annenizin düşmana ihtiyacı yok siz ona yetersiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?