Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke düşüncelerinin yanlış olduğunu, eş ve eş ailesi yüzünden bu durumda olduğunu anlasa da destek alsa..
Aslında farkında sorunun ne olduğunun ama duygularını bastırmak.. anneyi suçlamak işine geliyor..yani kendini kandırıyor. . bugün annesine yarın başka bir hamileye ,söz söyleyen birine kizicak... Sorunun asıl sahibiyle yüzleşmeye cesareti yok çünkü ...

Kesin öyledir. Kaynana bas bas bağıra bağıra hakaret etsin kuma ile tehdit etsin, eşin de ne tesadüf hiçbirşeycikler duymasın. Öldü mü acaba diye bi nabzını yoklardım ben heralde.

Kaynanam geri kafalı yaşlı bi insan onun dediğine mi takıyım ?
Annenizin hamile kalıp sevinmesine takıyorsunuz, kaynananızın hakaretlerine kuma tehditlerine de bi zahmet takın. Ama gücünüz annenize yetiyor tabi.

Gerçekten sana çok üzüldüm şuan insan tanımadı bi inana nasıl bukadar kin kusabilir demekkim sen en ufak bişeyde adamın kafasının etini yiyorsun
Siz kimsiniz ki size kin kusayım. Kendinize reva gördüğünüz muamele beni benden aldı sadece. Eşimin kafasının etini yememe lüzum yok, kendini sizinki kadar dış dünyaya kapatmıyor çünkü. Allah size kolaylık versin bu eşle, bak kaynana değil eş. Bu kadar duymayan etmeyen adamla zor.

Neden söyleyim evimi huzursuz edeyim

Kısır eşek lafını duyunca huzurunuz kaçmıyor mu? Ya da kuma ile tehdit edilince hiçbir şey olmamış gibi, bir sevgi kelebeği olarak hayatınıza devam mı ediyorsunuz?
Eminim huzurunuz kaçıyor. Ama evdeki huzurunuz kaçmasın diye susuyorsunuz.
Çünkü biliyorsunuz ki bunları eşinize anlattığınızda (bilmediğine inanalım hadi) hiçbir şey olmayacak, hiçbir şey değişmeyecek. Gidip annesine bir şey söylemeyecek, üste çıkıp sizi susturacak. Kayınvalideniz, gram huzuru kaçmadan size kısır eşek demeye devam edecek ama siz eşinizden azarı yediğinizle kalacaksınız.
Bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yok. "Çok huzurluyum" demenize kimse inanmaz burada.

Hamile kalamamanızdan ya da annenizin hamileliğinden çok daha büyük sorunlarınız var ama farkında değilsiniz.

Dilerim benim yaşadığımı yaşamadan ölmessiniz

allah razı olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş
Buraya sorununuzu yazmışsınız herkes de görüşunu söylüyor zaten bunun için yazdin! hoşuna gitmeyen yoruma beddua etmek de ne bileyim çok yanlış açıklaması yok, ben de tüp bebekle hamile kaldım 28 yaşındayım abimle aynı anda tüp bebek tedavisi gördük onların olmadı benim oldu ve benjm gordugum benim kadar sevindiler benim için, evet zor bir süreç sizi anliyorum ama tedavi almanız gerekiyor, desenizki ben evliyim yaşım kaç kardeş istemiyorum anlarım ama sizin olmuyor diye kardeşiniz olacak diye uzulmeniz doğru değil bence

Anne de bi salakmış! Yeter daaa çocuk evermişsin! Bu ne !! Nispet yapar gibi! Anne kızına destek ve dert ortağı olmalıydı bu dönemde. Hamileliğin sırası mı? Üzülür tabi kız ! Sen annenle gidiş gelişi seyrelt bu aralar. Onun hamilelik evrelerini duymamış olursun.

Alıştıysanız demek.
Valla konu sahibinin düşünce tarzındaki insanlar genelde kayın aile tarafından söylenen her lafı yer, kendi ailesine aslan kesilir. Annesi hamile kaldı diye burada bir dünya söylendi, kayınvalidesi kumayla tehdit edince ne kocadan ne kendisinden çıt yok, üstelik asıl tepkiyi onlara göstermesi gerekirken.

Ciddi değilsinizdir umarım.
Siz kimsiniz insanlara salak deme haddini kendinizde buluyorsunuz?
Konu yorumluyoruz burada, insanlara hakaret etmiyoruz.

Ne hadsiz bir yorum insanlar bebek yapmak icin sizden de cocuklarindanda izin alacak degiller ..uslubunuz igrenc ....o bebegin yasiyacagi varmis Allah kismet etmis isteyen herkesede versin o bebek ne olursa olsun konu sahibinin canindan bir parca kardesi ..simdi kirgin ama dogumca bagirina basacak ..sizde insanlara hakaret etmeyi birakin ve agzinizi duzeltin

kaç yaşındasın? Bir sakin ol. Kardeşin olacak ağlamayı bırak. Kardeş hele böyle tekne kazıntısı kendi çocuğundan çok sevilir sadece şu an biraz fazla duygusalsın. Annen hala hamile kalabiliyorsa yaşın küçüktür diye düşünüyorum.

23 yaşındayım

hiiii inanılmaz. 23 yaşında gencecik bi kadının derdi 4 yıldır çocuğu olmaması mı yani? Bu yaşta bu sinir fazla. Bir rahatla takıntı yapma. Eğitim al, spor yap, dil öğren, işe gir çalış. Hayatının en verimli yıllarını annene sana bir kardeş verdiği için öfke duyarak mı geçireceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…