Keşke düşüncelerinin yanlış olduğunu, eş ve eş ailesi yüzünden bu durumda olduğunu anlasa da destek alsa..Sabah yorumunuzu gördüğünde sizede çemkiricek
Aslında farkında sorunun ne olduğunun ama duygularını bastırmak.. anneyi suçlamak işine geliyor..yani kendini kandırıyor. . bugün annesine yarın başka bir hamileye ,söz söyleyen birine kizicak... Sorunun asıl sahibiyle yüzleşmeye cesareti yok çünkü ...Keşke düşüncelerinin yanlış olduğunu, eş ve eş ailesi yüzünden bu durumda olduğunu anlasa da destek alsa..
Kesin öyledir. Kaynana bas bas bağıra bağıra hakaret etsin kuma ile tehdit etsin, eşin de ne tesadüf hiçbirşeycikler duymasın. Öldü mü acaba diye bi nabzını yoklardım ben heralde.Kaynanam yüzünden huzursuz olamam eşim benim için zamanında çok fedakarlık yaptı ne yanı kaynanam yüzünden yuvamımı yıkıyım Allah’a şükürler olsun beni seven bana saygı duyan değerimi kıymet bilen bi eşe sahibim
Annenizin hamile kalıp sevinmesine takıyorsunuz, kaynananızın hakaretlerine kuma tehditlerine de bi zahmet takın. Ama gücünüz annenize yetiyor tabi.Kaynanam geri kafalı yaşlı bi insan onun dediğine mi takıyım ?
Anlamamak istediğiniz yere çekmeyin lütfen konu annemin hamile kalması değil gözüme sokmasıAnnenizin hamile kalıp sevinmesine takıyorsunuz, kaynananızın hakaretlerine kuma tehditlerine de bi zahmet takın. Ama gücünüz annenize yetiyor tabi.
Ben bukadar takılmıyor size neolıyıor?Kesin öyledir. Kaynana bas bas bağıra bağıra hakaret etsin kuma ile tehdit etsin, eşin de ne tesadüf hiçbirşeycikler duymasın. Öldü mü acaba diye bi nabzını yoklardım ben heralde.
Haddinizi aşmayınKesin öyledir. Kaynana bas bas bağıra bağıra hakaret etsin kuma ile tehdit etsin, eşin de ne tesadüf hiçbirşeycikler duymasın. Öldü mü acaba diye bi nabzını yoklardım ben heralde.
Yooo gayet doğru yerde mesele, bir yere çektiğim yok. Kaynananızın hakaretlerini yiyip yutmuşsunuz, bu da kahvesi oluversin.Anlamamak istediğiniz yere çekmeyin lütfen konu annemin hamile kalması değil gözüme sokması
Alıştıysanız demek.Ben bukadar takılmıyor size neolıyıor?
Gerçekten sana çok üzüldüm şuan insan tanımadı bi inana nasıl bukadar kin kusabilir demekkim sen en ufak bişeyde adamın kafasının etini yiyorsunAlıştıysanız demek.
Siz kimsiniz ki size kin kusayım. Kendinize reva gördüğünüz muamele beni benden aldı sadece. Eşimin kafasının etini yememe lüzum yok, kendini sizinki kadar dış dünyaya kapatmıyor çünkü. Allah size kolaylık versin bu eşle, bak kaynana değil eş. Bu kadar duymayan etmeyen adamla zor.Gerçekten sana çok üzüldüm şuan insan tanımadı bi inana nasıl bukadar kin kusabilir demekkim sen en ufak bişeyde adamın kafasının etini yiyorsun
Neden söyleyim evimi huzursuz edeyim
Buraya sorununuzu yazmışsınız herkes de görüşunu söylüyor zaten bunun için yazdin! hoşuna gitmeyen yoruma beddua etmek de ne bileyim çok yanlış açıklaması yok, ben de tüp bebekle hamile kaldım 28 yaşındayım abimle aynı anda tüp bebek tedavisi gördük onların olmadı benim oldu ve benjm gordugum benim kadar sevindiler benim için, evet zor bir süreç sizi anliyorum ama tedavi almanız gerekiyor, desenizki ben evliyim yaşım kaç kardeş istemiyorum anlarım ama sizin olmuyor diye kardeşiniz olacak diye uzulmeniz doğru değil benceDilerim benim yaşadığımı yaşamadan ölmessiniz
allah razı olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş
Valla konu sahibinin düşünce tarzındaki insanlar genelde kayın aile tarafından söylenen her lafı yer, kendi ailesine aslan kesilir. Annesi hamile kaldı diye burada bir dünya söylendi, kayınvalidesi kumayla tehdit edince ne kocadan ne kendisinden çıt yok, üstelik asıl tepkiyi onlara göstermesi gerekirken.Alıştıysanız demek.
Ciddi değilsinizdir umarım.Anne de bi salakmış! Yeter daaa çocuk evermişsin! Bu ne !! Nispet yapar gibi! Anne kızına destek ve dert ortağı olmalıydı bu dönemde. Hamileliğin sırası mı? Üzülür tabi kız ! Sen annenle gidiş gelişi seyrelt bu aralar. Onun hamilelik evrelerini duymamış olursun.
Ne hadsiz bir yorum insanlar bebek yapmak icin sizden de cocuklarindanda izin alacak degiller ..uslubunuz igrenc ....o bebegin yasiyacagi varmis Allah kismet etmis isteyen herkesede versin o bebek ne olursa olsun konu sahibinin canindan bir parca kardesi ..simdi kirgin ama dogumca bagirina basacak ..sizde insanlara hakaret etmeyi birakin ve agzinizi duzeltinAnne de bi salakmış! Yeter daaa çocuk evermişsin! Bu ne !! Nispet yapar gibi! Anne kızına destek ve dert ortağı olmalıydı bu dönemde. Hamileliğin sırası mı? Üzülür tabi kız ! Sen annenle gidiş gelişi seyrelt bu aralar. Onun hamilelik evrelerini duymamış olursun.
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?