Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 yaşındaymış. Muhtemelen kendisi de 18-19 yasinda denemeye basladi, o yuzden ustune alindi.
Konu sahibine yazdığım 19 yasinda mi basladiniz denemeye basladiniz mesajini bile eksilemis, he deyip gecmek lazim bazilarina.
22 yaşında, 20 yıldır deniyormuş.

Aile o konuda haksız ama hamilelik konusunda değil. Küçük yaşta evlilik çok derin ve üzücü bir konu.

Konuya yorum yapalım abla ama çocuk gibi ard arda beğenmedim atmak normal mi ki? Bi kışkırtma var bence.
O zaman mesajı genişletelim, konuya yorum yapalım lütfen, beğenmedim butonuna kışkırtmak için basmayalım, butonu kırmayın, polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin, dövüşmeyin

Annesine sordular mı ki? Konu sahibinin geldiği aile yapısında da gittiği aile yapısında da kadının adı yok. Kızacaksa babaya kızsın, okuyup kendini geliştirmesine müsaade etmeyen, koca eline mahkum eden kaynanaya minnet ettiren o. Bi zahmet prezervatif kullanmayan, kazalara (!) sebep olan da o. Annesi doğurup doğurmayacağına kendi mi karar veriyor ki? Sanmıyorum. Kızabiliyorsa babasına kızsın.

Kazara olan biseyin nesine sevinio ayrica, bu insanların kafasinin arkasinda beyni kapatan off tuşu var heralde basip salak salak keyiflerine bakiolar yemin ediorum. Biz de boyle her seyi düşüne düşüne kendimizi yioruz.

Ay yok artık, kazara çocuğu olan sevinmesin mi? Ne alaka? Siz o tuşu çok kapatıyorsunuz herhalde epey bilgi sahibisiniz de.

Ay yok artık, kazara çocuğu olan sevinmesin mi? Ne alaka? Siz o tuşu çok kapatıyorsunuz herhalde epey bilgi sahibisiniz de.
Aile planlamasi diye bisey boşuna var zaten. İstemeden, evli cocugu oldugu halde, maddi durumi olmamasina ragmen hamile kaldim diye sevinmesin insanlar tabiki de. Kazara ne demek, istemiyorum oldu demek. Istemedigi biseye neden sevinir insan?

Aile planlamasi diye bisey boşuna var zaten. İstemeden, evli cocugu oldugu halde, maddi durumi olmamasina ragmen hamile kaldim diye sevinmesin insanlar tabiki de. Kazara ne demek, istemiyorum oldu demek. Istemedigi biseye neden sevinir insan?

Konunun neresinde maddi durumun yetersiz olduğunu okudunuz? Varsayımda mı bulunuyorsunuz? Konuya yorum yaparsak 43 yaş yaşlı değildir ki, öyle bir düşüncesi olmayabilir ama neticede evladı olacak elbette sevinmesi kadar doğal bir şey yok. Evli çocuğu da olabilir, ne alaka çocukları evlendi diye kadının hayatı mı bitti? Benim doğum yaptığım hastanede karşı odamda bir abla vardı 3.kızını doğurmuştu diğer çocukları 18-20 yaşındaydılar. Hiç aklımda yoktu menapoz diye doktora gittim hamileliği öğrendim, kızlar şehir dışında okuyor yanımda bir evladım olur diye sevindim dedi.

Çocuk düşünmemek ayrı çocuk istememek apayrı. Keskin bir şekilde çocuğumuz olmasın diye düşündüklerinizi sanmam. İstemese aldırmayı düşünürdü herhalde. Çocuk sahibi olmayı düşünmemişler evet ama gelecek bebeği istiyorlarmış ki sevinip doğurmaya karar vermiş.

Maddi durumu genel soyluyorum ulkenin hali ortada herkes fakirlikten kirilio ama gene herkes hamile. Dogan cocuga uzuluyorum ben yoksa insanlar istedigini yapabilir. Bilincli etraflica düşünerek alinan bi karar degil, karar bile degil bosvermislik resmen. Sevinmeleri bile kendilerini dusunduklerinden verdiginiz ornekte de oyle. Yalniz kalmiyim diye sevinmişmis evcil hayvan mi aliosun.

Bu konuda herşey konuşuldu yazıldı ama.maddiyat hiç yazılmadı konuşulmadı..
Ayrıca Çocuğu istemiyor lafı da olmadı
Aksine sevindiği için Konu sahibi kinlenmiş

Kadın istedi belkide kaza falan değil planlama yapmadı oldu neden olmasin
oldu diye aldırsın mi öldürsün mu boğsun mu suçluluk mu hissetsin

Çokta iyi olmuş

Genel yorumlarınızın konuyla ilgisi ne? Konu ülkenin hali mi? Konu 43 yaşında hamile kalan kadının 23 yaşındaki kızının ben isterken annem nasıl hamile kalır demesi. Unuttunuz galiba diye hatırlatıyorum. Konu odaklı yorum yaparsanız daha anlaşılır olur. Çocuk dünyaya getirmek anne-babanın sorumluluğunda ve onların verebileceği bir karar. Yetkili mercii gibi davranmak haddi yok kimsenin. İnsanların çok büyük bir çoğunluğu yalnız kalmamak için yanlarında bir can olsun diye çocuk yaparlar neden şaşırdınız ki bu kadar? Üslubunuzu da biraz olsun nazikleştirebilirseniz iyi olur

Burası ekonomi köşesi değil ki

Ayrıca evcil hayvan mi alıyor ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…