- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Ay ne diyorsun ne alakaSizin gibi enzaından hayal gerçek dışı şeylerden etkilenip profil yapmıyorum
Siz be yazdığınızı bilmiyorsunuz sanırım
22 yaşındaymış. Muhtemelen kendisi de 18-19 yasinda denemeye basladi, o yuzden ustune alindi.
Konu sahibine yazdığım 19 yasinda mi basladiniz denemeye basladiniz mesajini bile eksilemis, he deyip gecmek lazim bazilarina.
22 yaşında, 20 yıldır deniyormuş.canım ben buradaki yorumların çoğuna katılamıyorum rabbim inşallah gönlüne göre verir psikolojik olarak yıpranmışsın 4yıl dile kolay değil değil ama senden daha çok bekleyenler var enazından tedavisi var birde öyle düşün benimde 20 sene sonra oldu umudum kesilmişti erken menepoza girdim sanmıştım ama meğer hamileymişim
Aile o konuda haksız ama hamilelik konusunda değil. Küçük yaşta evlilik çok derin ve üzücü bir konu.Hanımlar annede hiç mi suç yok ? Bu kız benim yaşlarımda , ben üniversitede okurken ailesi 17 yaşında evlendirmiş. Kendisi istemiştir dersiniz belki ama aile çocuğu nasıl yetiştirdi acaba ? Üzüldüm kıza ,60'ların genç kadınlarının hayatını yaşıyor.
Sağlık emekçisi herkesin tıp bayramı kutlu olsun.22 yaşında, 20 yıldır deniyormuş.
Bende kutlarımSağlık emekçisi herkesin tıp bayramı kutlu olsun.
Konuya yorum please
O zaman mesajı genişletelim, konuya yorum yapalım lütfen, beğenmedim butonuna kışkırtmak için basmayalım, butonu kırmayın, polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin, dövüşmeyinKonuya yorum yapalım abla ama çocuk gibi ard arda beğenmedim atmak normal mi ki? Bi kışkırtma var bence.
Sağlık emekçisiSağlık emekçisi herkesin tıp bayramı kutlu olsun.
Konuya yorum please
Ya abla çok tatlısınO zaman mesajı genişletelim, konuya yorum yapalım lütfen, beğenmedim butonuna kışkırtmak için basmayalım, butonu kırmayın, polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin, dövüşmeyin
Polemik yasak, benim de zalimliğimin tescili, kuralları bayramda bile uygularım.Sağlık emekçisiOtrera kendi bayramında banlandi
Tip bayramı kutlu olsun arkadaşın ve herkesin
Neyse bende kaçar
Ne çektik be arkadaşYa abla çok tatlısın
"Dövüşmen guzum"
Annesine sordular mı ki? Konu sahibinin geldiği aile yapısında da gittiği aile yapısında da kadının adı yok. Kızacaksa babaya kızsın, okuyup kendini geliştirmesine müsaade etmeyen, koca eline mahkum eden kaynanaya minnet ettiren o. Bi zahmet prezervatif kullanmayan, kazalara (!) sebep olan da o. Annesi doğurup doğurmayacağına kendi mi karar veriyor ki? Sanmıyorum. Kızabiliyorsa babasına kızsın.Hanımlar annede hiç mi suç yok ? Bu kız benim yaşlarımda , ben üniversitede okurken ailesi 17 yaşında evlendirmiş. Kendisi istemiştir dersiniz belki ama aile çocuğu nasıl yetiştirdi acaba ? Üzüldüm kıza ,60'ların genç kadınlarının hayatını yaşıyor.
Kazara olan biseyin nesine sevinio ayrica, bu insanların kafasinin arkasinda beyni kapatan off tuşu var heralde basip salak salak keyiflerine bakiolar yemin ediorum. Biz de boyle her seyi düşüne düşüne kendimizi yioruz.
Aile planlamasi diye bisey boşuna var zaten. İstemeden, evli cocugu oldugu halde, maddi durumi olmamasina ragmen hamile kaldim diye sevinmesin insanlar tabiki de. Kazara ne demek, istemiyorum oldu demek. Istemedigi biseye neden sevinir insan?Ay yok artık, kazara çocuğu olan sevinmesin mi? Ne alaka? Siz o tuşu çok kapatıyorsunuz herhalde epey bilgi sahibisiniz de.
Aile planlamasi diye bisey boşuna var zaten. İstemeden, evli cocugu oldugu halde, maddi durumi olmamasina ragmen hamile kaldim diye sevinmesin insanlar tabiki de. Kazara ne demek, istemiyorum oldu demek. Istemedigi biseye neden sevinir insan?
Maddi durumu genel soyluyorum ulkenin hali ortada herkes fakirlikten kirilio ama gene herkes hamile. Dogan cocuga uzuluyorum ben yoksa insanlar istedigini yapabilir. Bilincli etraflica düşünerek alinan bi karar degil, karar bile degil bosvermislik resmen. Sevinmeleri bile kendilerini dusunduklerinden verdiginiz ornekte de oyle. Yalniz kalmiyim diye sevinmişmis evcil hayvan mi aliosun.Konunun neresinde maddi durumun yetersiz olduğunu okudunuz? Varsayımda mı bulunuyorsunuz? Konuya yorum yaparsak 43 yaş yaşlı değildir ki, öyle bir düşüncesi olmayabilir ama neticede evladı olacak elbette sevinmesi kadar doğal bir şey yok. Evli çocuğu da olabilir, ne alaka çocukları evlendi diye kadının hayatı mı bitti? Benim doğum yaptığım hastanede karşı odamda bir abla vardı 3.kızını doğurmuştu diğer çocukları 18-20 yaşındaydılar. Hiç aklımda yoktu menapoz diye doktora gittim hamileliği öğrendim, kızlar şehir dışında okuyor yanımda bir evladım olur diye sevindim dedi.
Çocuk düşünmemek ayrı çocuk istememek apayrı. Keskin bir şekilde çocuğumuz olmasın diye düşündüklerinizi sanmam. İstemese aldırmayı düşünürdü herhalde. Çocuk sahibi olmayı düşünmemişler evet ama gelecek bebeği istiyorlarmış ki sevinip doğurmaya karar vermiş.
Bu konuda herşey konuşuldu yazıldı ama.maddiyat hiç yazılmadı konuşulmadı..Aile planlamasi diye bisey boşuna var zaten. İstemeden, evli cocugu oldugu halde, maddi durumi olmamasina ragmen hamile kaldim diye sevinmesin insanlar tabiki de. Kazara ne demek, istemiyorum oldu demek. Istemedigi biseye neden sevinir insan?
Maddi durumu genel soyluyorum ulkenin hali ortada herkes fakirlikten kirilio ama gene herkes hamile. Dogan cocuga uzuluyorum ben yoksa insanlar istedigini yapabilir. Bilincli etraflica düşünerek alinan bi karar degil, karar bile degil bosvermislik resmen. Sevinmeleri bile kendilerini dusunduklerinden verdiginiz ornekte de oyle. Yalniz kalmiyim diye sevinmişmis evcil hayvan mi aliosun.
Burası ekonomi köşesi değil kiMaddi durumu genel soyluyorum ulkenin hali ortada herkes fakirlikten kirilio ama gene herkes hamile. Dogan cocuga uzuluyorum ben yoksa insanlar istedigini yapabilir. Bilincli etraflica düşünerek alinan bi karar degil, karar bile degil bosvermislik resmen. Sevinmeleri bile kendilerini dusunduklerinden verdiginiz ornekte de oyle. Yalniz kalmiyim diye sevinmişmis evcil hayvan mi aliosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?