Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslinda konu sahibinin pek cok hatali durumu var ama ben niyeyse uzuldum onun icin..ben sukur hic cocuk için ugrasmadim korunmayi biraktim hamile kaldim ..Ama cevremde cocuk konusunda zorluk yasayan bundan dolayi hayati buyuk olcude etkilenen insanlar oldu..Bir tanidigim artik sosyalleşmiyor bile cocuk lafi sözu gecer diye..biz bunu yasamadik ama bazilari agir gecirebilir..maalesef insanlarda acimasizca soru sorabiliyor ..neden neden diye..ne diyeyim Allah kalbinize gore versin ama biraz da sakinlesin

23 yaşında kızı olan - ustelik hamile kalamiyorum diye üzülen - 43 yaşındaki kadının hamile kalip bi de üstüne doğurmaya karar verip sevinmesi çok yakışıksız bence. Cok yersiz abuk sabuk bir is.

Dünya herkese 3 günlük. Tek suçu hamile kalıp sevinmek olan anneye de, kısır eşek diye bas bas bağrınan kuma ile tehdit eden kaynanaya da, altlı üstlü oturup kese sofra bir olduğu halde ne hikmetse anasının ettiği çirkefliklerden habersiz üstelik rahatsızlığın karısında değil kendisinde olduğunu kimselere açıklamayan kocaya da, annesine tırım tırım soluyup kaynanaya kocaya kuzu olan konu sahibine de üç günlük. Bi bize değil.

Zeynep sen ne eskisisin yahu? Max 5 mesajın var gelip burada millete beğenmedim atıp atıp duruyorsun. Keşke ergenler üye olamasa bu siteye.
22 yaşındaymış. Muhtemelen kendisi de 18-19 yasinda denemeye basladi, o yuzden ustune alindi.
Konu sahibine yazdığım 19 yasinda mi basladiniz denemeye basladiniz mesajini bile eksilemis, he deyip gecmek lazim bazilarina.

Arkadaşın sınavdan 25 almışken sen 95 aldim diye zıp zıp sevinmezsin onun yanında. Onun hakkini çalmayla bi alakasi yok bunun. Bu toplum empati özürlü yemin ederim.

Kazara olan biseyin nesine sevinio ayrica, bu insanların kafasinin arkasinda beyni kapatan off tuşu var heralde basip salak salak keyiflerine bakiolar yemin ediorum. Biz de boyle her seyi düşüne düşüne kendimizi yioruz.

kesinlikle,hatta profil sanki pasifmiş de bugün etkinleştirilmiş gibi almış tüm ödül puanlarını zaten baksana:

gelir gelmez de kullanıcı adını değiştirmiş.

neyse,sevgili Mune hanım konuyu açıklığa kavuşturur zaten :)

Devam edecekse söyleyin de klavyemi çok yormayayım.
Ya herkes üslubu bozmadan konu içeriğine yorum yazsın veya derin nefes almak için topikten ayrılsın lütfen.
Gidiyorum tamam

22 yaşındaymış. Muhtemelen kendisi de 18-19 yasinda denemeye basladi, o yuzden ustune alindi.
Konu sahibine yazdığım 19 yasinda mi basladiniz denemeye basladiniz mesajini bile eksilemis, he deyip gecmek lazim bazilarina.
Yok 2 yaşından itibaren denemeye başlamış. 20 yıl denedim sonra oldu demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…