Beğenme sorun bu değil ki sorun pat diye çıkışın nerdeydin bu saatte kadar zeynepcimÇıkartsım canım herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda değil
Beğenme sorun bu değil ki sorun pat diye çıkışın nerdeydin bu saatte kadar zeynepcim
Dünya herkese 3 günlük. Tek suçu hamile kalıp sevinmek olan anneye de, kısır eşek diye bas bas bağrınan kuma ile tehdit eden kaynanaya da, altlı üstlü oturup kese sofra bir olduğu halde ne hikmetse anasının ettiği çirkefliklerden habersiz üstelik rahatsızlığın karısında değil kendisinde olduğunu kimselere açıklamayan kocaya da, annesine tırım tırım soluyup kaynanaya kocaya kuzu olan konu sahibine de üç günlük. Bi bize değil.Kız burda derdini kimseye açmamış buraya yazmış insanlardan duyucak bir kaç güzel söze ihtiyacı var lütfen bu şekilde yargılamayın belki de burdaki kötü sözlerle kendine zarar vericek insanları bilemeyiz lütfen kırıcı olmayalım 3 günlük dünya
Sizinde düşmanca yazmanız peki?Beğenmek zorunda değil de konuyu bu kadar sahiplenmek de şüphe uyandırıcı değil mi sizce de?
Siz be yazdığınızı bilmiyorsunuz sanırımSende kedi fotoğrafı koymuşsun? Bu ergenlik belirtisi mi?
Ben hayvanları sevmek ergenlik demedim, davranışlarınız ergence dedim.
Okuduğunuzu anlama probleminiz varsa sizin probleminiz, benim değil.
22 yaşındaymış. Muhtemelen kendisi de 18-19 yasinda denemeye basladi, o yuzden ustune alindi.Zeynep sen ne eskisisin yahu? Max 5 mesajın var gelip burada millete beğenmedim atıp atıp duruyorsun. Keşke ergenler üye olamasa bu siteye.
Sizin gibi enzaından hayal gerçek dışı şeylerden etkilenip profil yapmıyorumZeynep sen ne eskisisin yahu? Max 5 mesajın var gelip burada millete beğenmedim atıp atıp duruyorsun. Keşke ergenler üye olamasa bu siteye.
Ay zeynep misin scbc misin her kimsen seri begenmedim attin da ne oldu? Cok mu zor sanki aldin iadesini. Lutfen kaldiramayacaksaniz yorumlari derdinizi aglayarak gunlugunuze yaziniz.
kesinlikle,hatta profil sanki pasifmiş de bugün etkinleştirilmiş gibi almış tüm ödül puanlarını zaten baksana:Siz konu sahibisiniz 2017den beri üyesiniz ama ne hikmetse hiç yorumunuz yok. Konu sahibi hesabını kapatınca bir anda siz çıktınız ortaya. Hiç inandırıcı değilsiniz.Mune kim olduğunuzu çıkarır ortaya
Ne hikmetse 2017 den beri ilk gördüğünüz konu da buKonuyu yeni gördüm canım
Gidiyorum tamamDevam edecekse söyleyin de klavyemi çok yormayayım.
Ya herkes üslubu bozmadan konu içeriğine yorum yazsın veya derin nefes almak için topikten ayrılsın lütfen.
Yok 2 yaşından itibaren denemeye başlamış. 20 yıl denedim sonra oldu demiş.22 yaşındaymış. Muhtemelen kendisi de 18-19 yasinda denemeye basladi, o yuzden ustune alindi.
Konu sahibine yazdığım 19 yasinda mi basladiniz denemeye basladiniz mesajini bile eksilemis, he deyip gecmek lazim bazilarina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?