Bu arada ben burda eskiyimYoksa sen bir anda sedacik mi oldun
Scbc
Ilk sayfaya bakın ben ne yazmışım tüm.iyi niyetimle dilekte bulundum orta sayfalarada kendi hayatımla ilgili ona destek vermek amaclı uzunca yazdım bakın lütfenKız burda derdini kimseye açmamış buraya yazmış insanlardan duyucak bir kaç güzel söze ihtiyacı var lütfen bu şekilde yargılamayın belki de burdaki kötü sözlerle kendine zarar vericek insanları bilemeyiz lütfen kırıcı olmayalım 3 günlük dünya
Ilk sayfaya bakın ben ne yazmışım tüm.iyi niyetimle dilekte bulundum orta sayfalarada kendi hayatımla ilgili ona destek vermek amaclı uzunca yazdım bakın lütfen
Ama o ne yaptı beddua etti alaya aldı bir dediği.birine uymadı
Sonra kaynanası ağır.laflar demiş yine üzüldüm yine iyi niyetimle cevap verdim erdirme kendini dedim
O ne yaptı dalga geçti ha benle değil sadece siz sayfaları okumuyormusunu
Burda bir kaç arkadaş onun için neler yazdik
Ama o dalga geçer gibi ifadeler kullandı çelişkili şeyler yazdı
Yine dedim inşallah bebeğini kucağına alırsın diye o ne yaptı yalan dolan
Evet 4 günlük dünya ve bu dünyada hicbir kadın ezilsin istemiyorum
Kendi annesine her şeyi yapan ama kaynanası her türlü lafı dediğim de susan ama yinede gidecek bir yeri olmadığında sığınacağı yine anne evi olucak birinin annesine bu kadar kinlenmesi doğru değil
Beğenmek zorundamıyım Hanfendi ? Ergen olsan sensin bence dizideki kızının resmini koymuşsunZeynep sen ne eskisisin yahu? Max 5 mesajın var gelip burada millete beğenmedim atıp atıp duruyorsun. Keşke ergenler üye olamasa bu siteye.
Siz konu sahibisiniz 2017den beri üyesiniz ama ne hikmetse hiç yorumunuz yok. Konu sahibi hesabını kapatınca bir anda siz çıktınız ortaya. Hiç inandırıcı değilsiniz.Kız burda derdini kimseye açmamış buraya yazmış insanlardan duyucak bir kaç güzel söze ihtiyacı var lütfen bu şekilde yargılamayın belki de burdaki kötü sözlerle kendine zarar vericek insanları bilemeyiz lütfen kırıcı olmayalım 3 günlük dünya
Sende kedi fotoğrafı koymuşsun? Bu ergenlik belirtisi mi?Beğenmek zorundamıyım Hanfendi ? Ergen olsan sensin bence dizideki kızının resmini koymuşsun
Çıkartsım canım herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda değilSiz konu sahibisiniz 2017den beri üyesiniz ama ne hikmetse hiç yorumunuz yok. Konu sahibi hesabını kapatınca bir anda siz çıktınız ortaya. Hiç inandırıcı değilsiniz.Mune kim olduğunuzu çıkarır ortaya
Hayvanları sevmek ergenlik oluyorsa ergenim canımSende kedi fotoğrafı koymuşsun? Bu ergenlik belirtisi mi?
Beğenmek zorunda değil de konuyu bu kadar sahiplenmek de şüphe uyandırıcı değil mi sizce de?Çıkartsım canım herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda değil
Herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda demedik zaten. Beğenmek zorunda değil ama ergen gibi ard arda beğenmedim atmak zorunda da değil. Seninle aynı yaşta olduğuma utandım.Çıkartsım canım herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda değil
Ben hayvanları sevmek ergenlik demedim, davranışlarınız ergence dedim.Hayvanları sevmek ergenlik oluyorsa ergenim canım
Az salla be, profilinde yaşın 22.canım ben buradaki yorumların çoğuna katılamıyorum rabbim inşallah gönlüne göre verir psikolojik olarak yıpranmışsın 4yıl dile kolay değil değil ama senden daha çok bekleyenler var enazından tedavisi var birde öyle düşün benimde 20 sene sonra oldu umudum kesilmişti erken menepoza girdim sanmıştım ama meğer hamileymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?