Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ilk sayfaya bakın ben ne yazmışım tüm.iyi niyetimle dilekte bulundum orta sayfalarada kendi hayatımla ilgili ona destek vermek amaclı uzunca yazdım bakın lütfen

Ama o ne yaptı beddua etti alaya aldı bir dediği.birine uymadı
Sonra kaynanası ağır.laflar demiş yine üzüldüm yine iyi niyetimle cevap verdim erdirme kendini dedim

O ne yaptı dalga geçti ha benle değil sadece siz sayfaları okumuyormusunu

Burda bir kaç arkadaş onun için neler yazdik
Ama o dalga geçer gibi ifadeler kullandı çelişkili şeyler yazdı

Yine dedim inşallah bebeğini kucağına alırsın diye o ne yaptı yalan dolan

Evet 4 günlük dünya ve bu dünyada hicbir kadın ezilsin istemiyorum

Kendi annesine her şeyi yapan ama kaynanası her türlü lafı dediğim de susan ama yinede gidecek bir yeri olmadığında sığınacağı yine anne evi olucak birinin annesine bu kadar kinlenmesi doğru değil

Hanımlar annede hiç mi suç yok ? Bu kız benim yaşlarımda , ben üniversitede okurken ailesi 17 yaşında evlendirmiş. Kendisi istemiştir dersiniz belki ama aile çocuğu nasıl yetiştirdi acaba ? Üzüldüm kıza ,60'ların genç kadınlarının hayatını yaşıyor.

Ben yalan olduğunu düşünmüyorum kız zaten kendini suçlamış ben iyi yaptım oh oldu tarzı şeyler yazmamış bir kaç kişi üstüne gitmiş patlamış insanız sonuçta hepimiz yanlış duyguların içine düşebiliriz ben hayatta yapmam böyle şeyi demeyin insan insan kınamdığını yaşamadan ölmüyor Rabbim doğru yoldan şaşırmasın

Siz konu sahibisiniz 2017den beri üyesiniz ama ne hikmetse hiç yorumunuz yok. Konu sahibi hesabını kapatınca bir anda siz çıktınız ortaya. Hiç inandırıcı değilsiniz. Mune kim olduğunuzu çıkarır ortaya

Çıkartsım canım herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda değil

Daha 23 yaşındasınız. 4 senedir bebek istiyorsunuz. Çok erken değil mi ya? Çok gençsiniz. Kafanızı başka şeylere odaklayın olur Allahın izniyle

Çıkartsım canım herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda değil
Herkes herkesin düşüncesini beğenmek zorunda demedik zaten. Beğenmek zorunda değil ama ergen gibi ard arda beğenmedim atmak zorunda da değil. Seninle aynı yaşta olduğuma utandım.

Az salla be, profilinde yaşın 22.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…