Ya işte o 23 yaşındaki kıza sor içten ice kızmıyorsa anne babaya bende bir şey bilmiyorum.
Tamam herkrs kendi bilir ama büyük evladı da düşünmek hislerini anlamak lazım
Bilemedim, hayırlısı
Ben burda okudum hep zaten ben hamileyim kv hamile flnNeden dram olsun yahu.
Sırf sizin bu bakış açınız yüzünden belli bir yaşta hamile kalan kadınlar, utanılacak birşey yapmış gibi hissediyordu, hamileliklerini aylarca saklıyordu eskiden hatırlıyorum etrafımdan.
Bu düşüncenin hala devam etmesi kötü. Anne babamız dahil kimin çocuk sahibi olup olmayacağına karışmayız.
Konu sahibi üzülebilir kendisinin su an için çocuğu olmamasından dolayı ama annesine öfke duyması, sevinmelerinden rahatsız olması normal değil.
Erken diyorsunuz ama ben 20 yaşında tedavi görmeye başladım erken farkettik şıann 4sene oldu hala yok eğer daha geç farketseydik belki dahada zor oluşacaktı şuan enazındna ne olduğunu biliyoruz evlendim ki illa olucakYaşam şartlarınızı bilmiyorum ama 23 yaşında bebek için kendini yıpratmak, başka bir amacının olmaması falan... Bu bana daha yanlış geliyor. Önce bir çocuğa bir şey katacağınızdan emin olun ondan sonra düşünün bunları.
Tamam erken tedaviye başladınız ne güzel de hayatınızı buna bağlamayın. Olursa olur olmazsa olmaz. Evli olan herkesin çocuk yapması gerektiği düşüncesini bir bırakın. Ayrıca eğer sizin bir rahatsızlığınız vardı ise tedavi için evlenmenize gerek yoktu 18 yaşınızdan itibaren düzenli kontrol olmanız lazım. 20 yaş da çok çok erken çocuk için. Siz tedavinize devam edersiniz ama anneniz hamile diye hayatı da kendinize zindan etmezsiniz. Stres hamile kalmada çok önemli bir faktör bildiğim kadarıyla.Erken diyorsunuz ama ben 20 yaşında tedavi görmeye başladım erken farkettik şıann 4sene oldu hala yok eğer daha geç farketseydik belki dahada zor oluşacaktı şuan enazındna ne olduğunu biliyoruz evlendim ki illa olucak
Hayrı torun torba sahibi olacakken hamile kalması şok oldumBen seni anlıyorum sen annen neden hamile kaldı diye değil, ben neden hamile kalamıyorum diye üzülüyorsun.
Kendime zindan etmedim üzüldüm sadece bukadsr .Tamam erken tedaviye başladınız ne güzel de hayatınızı buna bağlamayın. Olursa olur olmazsa olmaz. Evli olan herkesin çocuk yapması gerektiği düşüncesini bir bırakın. Ayrıca eğer sizin bir rahatsızlığınız vardı ise tedavi için evlenmenize gerek yoktu 18 yaşınızdan itibaren düzenli kontrol olmanız lazım. 20 yaş da çok çok erken çocuk için. Siz tedavinize devam edersiniz ama anneniz hamile diye hayatı da kendinize zindan etmezsiniz. Stres hamile kalmada çok önemli bir faktör bildiğim kadarıyla.
Allah ona torun yazmamış demek şu andaHayrı torun torba sahibi olacakken hamile kalması şok oldum
Ben Allah’ın yazdığına karışmadım haşa genelde böyle olur kız evlenir torun beklenirAllah ona torun yazmamış demek şu anda
Yazsaydı siz de hamile kalırdınız.
Allah ona evlat yazmış.
İnanan bir insansınız değil mi?
Allahın yazdığına mı karışıyorsunuz? Allah diyor ki ben ona evlat yazdım, siz diyorsunuz ki hayır Allahım sen ona torun yaz
23 yaşındayım şuan ve eşim azo sperm acele etmemelimiyim?43 yaş çok genç bir yaş torun olacak bir yaş değil .Bence sizin yaşınız anormal bir yaş evlilik için .19 yaşında evlenmişsiniz çocuk gelinsiniz bence .Acele etmeyin kardeşinizin tadını çıkarın herkes mutluysa .Allah sizede nasip eder olurununa bırakın.
Öyle demeyin benim komşun 35 yaşında anneanne oluyor aklıma geldikçe tuaf oluyorum kadın ne yapsın 15 yaşında gelin olmuş43 yaş çok genç bir yaş torun olacak bir yaş değil .Bence sizin yaşınız anormal bir yaş evlilik için .19 yaşında evlenmişsiniz çocuk gelinsiniz bence .Acele etmeyin kardeşinizin tadını çıkarın herkes mutluysa .Allah sizede nasip eder olurununa bırakın
Yahu üzülsünlermi?Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
Büyük çocuk dururken küçüğü evlenemez, çocuğu dururken anne hamile kalamaz, bu düşünceler uzar gider ama insanlara ve kendine hayatı zorlaştırmaktan başka birşey değil bu.Ben burda okudum hep zaten ben hamileyim kv hamile fln
Ben hamileyim annem hamile vs
Benimkiler yaşlı zaten
Ama ben burda bu şekilde yazılanları anlayabiliyorum
Ne bileyim bana garip geliyor ben hamileyim simdi kv-annem hamileyim dese ne bileyim ya tam ifade edemiyorum garip yani kelime olarak..
Bana hissettirdiği bu
Anne _kv yaşlı olmalı benle aynı anda aynı şeyleri yaşamamalı onlar yaşamış bitirmiş olmalı
Simdi benim sıram ben böyle düşünüyorum
Duygu durumunuz çok karışık geldi. Lütfen destek alın yoksa doğuracağınız bebeğinize faydanız olmaz. Bu sefer başka şeyleri takar hayatı kendinize de etrafınıza da çekilmez hale getirirsiniz.Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
4 tane çocuk vardı zaten ilk hamileliği değil ben annemin gözünün önünde eridim ne yaşadığımı en iyi o biliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?