Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya işte o 23 yaşındaki kıza sor içten ice kızmıyorsa anne babaya bende bir şey bilmiyorum.

Tamam herkrs kendi bilir ama büyük evladı da düşünmek hislerini anlamak lazım

Bilemedim, hayırlısı

Kiz da dedi ilk kizdigini, hatta "Biz sizi daha gecen sene haccq göndermedik mi" diye isyan ettiğini ama sonra o bebekleri ailecek öyle bir sevdiler ki. Yani her bebek öyle sevgi dolu bir ortama dogusa keske.

Ben burda okudum hep zaten ben hamileyim kv hamile fln

Ben hamileyim annem hamile vs

Benimkiler yaşlı zaten

Ama ben burda bu şekilde yazılanları anlayabiliyorum

Ne bileyim bana garip geliyor ben hamileyim simdi kv-annem hamileyim dese ne bileyim ya tam ifade edemiyorum garip yani kelime olarak..

Bana hissettirdiği bu

Anne _kv yaşlı olmalı benle aynı anda aynı şeyleri yaşamamalı onlar yaşamış bitirmiş olmalı

Simdi benim sıram ben böyle düşünüyorum

Erken diyorsunuz ama ben 20 yaşında tedavi görmeye başladım erken farkettik şıann 4sene oldu hala yok eğer daha geç farketseydik belki dahada zor oluşacaktı şuan enazındna ne olduğunu biliyoruz evlendim ki illa olucak

Tamam erken tedaviye başladınız ne güzel de hayatınızı buna bağlamayın. Olursa olur olmazsa olmaz. Evli olan herkesin çocuk yapması gerektiği düşüncesini bir bırakın. Ayrıca eğer sizin bir rahatsızlığınız vardı ise tedavi için evlenmenize gerek yoktu 18 yaşınızdan itibaren düzenli kontrol olmanız lazım. 20 yaş da çok çok erken çocuk için. Siz tedavinize devam edersiniz ama anneniz hamile diye hayatı da kendinize zindan etmezsiniz. Stres hamile kalmada çok önemli bir faktör bildiğim kadarıyla.

Kendime zindan etmedim üzüldüm sadece bukadsr .

Hayrı torun torba sahibi olacakken hamile kalması şok oldum
Allah ona torun yazmamış demek şu anda
Yazsaydı siz de hamile kalırdınız.
Allah ona evlat yazmış.
İnanan bir insansınız değil mi?
Allahın yazdığına mı karışıyorsunuz? Allah diyor ki ben ona evlat yazdım, siz diyorsunuz ki hayır Allahım sen ona torun yaz

Ben Allah’ın yazdığına karışmadım haşa genelde böyle olur kız evlenir torun beklenir

43 yaş çok genç bir yaş torun olacak bir yaş değil .Bence sizin yaşınız anormal bir yaş evlilik için .19 yaşında evlenmişsiniz çocuk gelinsiniz bence .Acele etmeyin kardeşinizin tadını çıkarın herkes mutluysa .Allah sizede nasip eder olurununa bırakın.

23 yaşındayım şuan ve eşim azo sperm acele etmemelimiyim?

Uzulmeni anlıyorum ama psikolojin çok önemli eşine hergun keçi boynuzu pekmezi yedir benimde ikinci çocuğum üç yıl olmadı hem benim yumurtam az amh 0.23 hem eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük tüp tutmadı ben kilo verdim kendiliğinden oldu ateş basıyor basım dönüyor tansiyon mu var diyordum 5 haftalık olmuş tesadüf öğrendim herşey allahtan benimde olmuyo du ama olana sevinme diyemem gözümün önünde sevinip bebrk alışverişi fotoğrafları atıyorlardı çok yakınlarım benim kaderim tek çocuk demekki dedim pes ettiğim anda oldu

Yapmanız gereken anneniz için sevinmek annenin sevinmesini istememek bencillik insan ister istemez mutlu oluyor kötü günü paylaştığınız gibi iyi günüde paylaşmak gerekir anneniz genç ve sağlıklı bir birey bebek sahibi olmasının sizinle alakası yok.

Öyle demeyin benim komşun 35 yaşında anneanne oluyor aklıma geldikçe tuaf oluyorum kadın ne yapsın 15 yaşında gelin olmuş

Büyük çocuk dururken küçüğü evlenemez, çocuğu dururken anne hamile kalamaz, bu düşünceler uzar gider ama insanlara ve kendine hayatı zorlaştırmaktan başka birşey değil bu.

Kimse kimsenin yaşayacaklarınin önüne geçemez. Bunu bilerek yaşamak yeterli.

Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
Duygu durumunuz çok karışık geldi. Lütfen destek alın yoksa doğuracağınız bebeğinize faydanız olmaz. Bu sefer başka şeyleri takar hayatı kendinize de etrafınıza da çekilmez hale getirirsiniz.

4 tane çocuk vardı zaten ilk hamileliği değil ben annemin gözünün önünde eridim ne yaşadığımı en iyi o biliyordu

tamam ama zaten kaza olmuş diyorsunuz ki isteyerekte olabilir onun kararı bu.
benim eşimde azosperm.
sizde daha önce cıkıs olmus sanırım.
dogru tedaviyle bebek sahibi olabilirsiniz insallah.
lütfen üzülmeyin, benim etrafımdakiler en yakınlarım hamile onlar icin seviniyorum ne kadar guzel ne kadar sanslılar istedikleri zaman Allah nasip etti diye.
daha yasınız genc, erken farketmissiniz.
bizden de gencsiniz bak aynı sorun var.
bu kadar kafanıza takarsanız kendinize yazık edersiniz.

O kadar yanlış bir yerden bakıyorsunuz ki.

Annenizi bile kıskanacak kadar takıntı haline getirmişsiniz. Hem de daha 23 yaşındayken.

Sizin hamile olmamanızın nedeni anneniz değil. Onun mutluluğunu kenfi mutsuzluğunuz olarak görmeniz sağlıklı bir ruh hali değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…