Annemin hatası

Eniştem ölümcül hasta olmasa bitmişti hersey
Halam kimsesi yok diye baktı
Halam harıcınde kimse yanına gitmemiş
Bedelini odemiş zaten
2. Si esim durumu detaylı bılmıyor
Ögrenmesinden cekindigim için
Korkuyorum
3. İnanın zor durumda olsa genel evde bile olsa kosa kosa gider cıkarmak için herseyi yaparım
Ama pişman oldugunu düşünmüyorum
Cunki bu olay patlak verdiginde(babam eve girip onları gördügünde)
Elimden tutup surukleyerek beni kacırdı uyuyormusum uyandım ve hatırladıgım sey beni surukledigi....
Sonra otobuse bindik kacıyoruz babamdan..
Ben baba diye agladım
Oda yat omzuma dedi yanında bi adam oturdu
Tanıştı onun sigarasından içmeye basladı
Adam kalcak yerınz yoksa vs yaptı....
Babamlar otobusu durdurdu beni aldı
Babam gelmeseydi?
İki dk da adam ayarladı
Hiçte pişman korkak bi kadın degildi yani
Bunu onun için anlattım...
Simdiki hayatıda cogu insana gore lüks
Muhtac bi hali yokki...

Anne ve evlat olarak söylüyorum, annen senin üzerindeki haklarını eve adam aldığında seni kilitleyerek çoktan kaybetmiş.
Bundan sonrası için seni aramak istese ne, istemese ne. Zehirleseler ne?
Ozendiginiz şeylerin annenizle de ilgisi yok bence. Bunları yaşamamış ama baskı görmüş herkes özenir. Kendinizi öyle biriyle bir tutmayın.

Evet suclu baba ve babaanneler olur kacirdilar seni bana karsi doldurmuslar gencdim vs
Etkisinden hemen kurtulamazsin ki cok normal birsey ustelik yeni dogum yapmis biri olarak karmasik duygularda olmaniz da gayet normal ..ihtiyaciniz olan sadece zaman ...
size tavsiyem yazin tum icinizdekilerini yazin (fb uzeri)belki biraz rahatlarsiniz ...seni cok iyi anliyorum bu olanlar karsisinda cogu sey simdi patlak verecektir...
Ama unutma karsinda senden vazgecen bir insan var, kimileri esler birbirini aldatir cocuklari etkilememeli demis ama yasadigimiz orf adetler ortada eve cocuklarinin yaninda yabanci erkek atan kadin anneliginede ihanet etmis olur ...bir kadin anne olduktan sonra dikkat etmek zorunda mecbur cocuklarinin hayatini kotu etkiliyecek unsurlardan sakinmalidir ...

ya de getsin şurdan diyeceğim de yine de demek istemiyorum!!
kınamayayım Allah korusun
madem çocukken kaçırdılar büyüyünce nasıl görmedi
evlenene kadar olan kısımdan bahsediyorum

görüş bence dök içini
istersen seni büyüten annenle git biyolojik olana içini dök
daha sonra asıl seni büyüten anneyi al git

kalmasın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…