Annemin hatası

annene burda söz hakkı düştüğü için konuşurum
ve annede yeterince mahçup bence
olayları da biliyorsunuz
bu asiliğinize biraz merhem olacaktır
BULUŞUN SONU NE OLURSA OLSUN
SEN ANNEYE HASRETSİN YAPTIKLARI YANLIŞ
AMA GERİDE KALDI.
benim babamda çok uğraştı koştu
evet ilk gördüğümde yolumu değiştirdim kaçtım
hatalımıydı evet ama o benim babamdı atamam ki
okulumun kapısına geldiğini söylediler başka kapıdan çıktım gittim
psikolojim alt üst oldu anneme bıçak çekti
annemin çığlığıyla elindeki bıçak sen ne yapıyorsun diyişimle fırlatmasını asla unutmam
daha neler neler
bir gün babama araba çarpıp bileğinin üstüne geçti acil ameliyat aldılar
duyduğumda içimdeki kopan fırtınayı anlatamam
nasıl gidiyorum hastaneye deli gibi yanında refaketçi olarak kaldım
o benim babamdı ne yapmış olsa da babamdı vicdan azabından ölebilirdim bişey olsaydı
baban yada babanne ihanet yada yanlış yapmıyorsun silerse siler
İNSANLARA GÖRE KESİNLİKLE YAŞAMA
ANNEN ÖLDÜĞÜNDE TOPRAĞINI ÖPMEK ZORUNDA KALMA
KESİNLİKLE BULUŞ

Siz kucukkne eve erkek aıinca dusunecekti.acaba eve erkek alirken hic duaunmedimi evde kiz cocugum var diye ya onada bisey yaparlarsa??aldatacakdisada evde olmamaliydi oyle anneyle birak gorusmeyi hatta yuzune tukururdum.o sizi hic dusunmemisse buzamanadek..

Ben asla affetmezdim.27 yildir onsuZ büyümussünüZ bu saaten sonrada varsin olmasin bòyle bir anne

Halam cocuklarınınalıp babanneme gitmiş 2 3 ay sonra eniştem kanser olmuş halam ona bakmış
Hastahanede hep o yanında olmuş
Helallik isteyerek ölmüs

Onunla oturup konuşsam rahat ederim
Ne hakla beni arıyor nasıl bukadar rahat olabiliyor
Yıllar sonra faceden yazmak eklemek nedir
İnsanda utanma olur
Bir bir hatırladırlarımı saymak
Arama beni bidaha git bari ıkı cocuguna annelik yap demek istiyorum
Kendi kendime konuşmaktan yoruldum

Cok guzel yazmışsın tesekkur ederim...

İlk mesajınızı okudum. Sonrasında başka açıklama yaptınız mı bilmeden yorumumu yapıyorum.

Bence görüşmelisiniz. Ona karşı nefret duysanız da, sevgi duysanız da, özlem de duysanız bu sizin duygunuz.
Annen ile baban arasında yaşananlar da onları ilgilendirir.
Anne ve Baba, yerine asla başka kimseyi koyamayacağımız hayattaki varlıklarımız.
Bence kayınvalidene söyle, sizi görüştürsün.
Görüşmezsen hep bir eksiklik hissedeceksin...
Belki sonra görüşmek istemeyeceksin ama içinde yarım kalmışlık bitecek ve sen yoluna daha net bakacaksın.
Yarım kalmışlıklar hep bizi asi, gergin, sinirli, agresif yapıyor...

Babana anneme içimi dökmek istiyorum desen, nefretimi kusacağım desen belki ikna olur.

Halam cocuklarınınalıp babanneme gitmiş 2 3 ay sonra eniştem kanser olmuş halam ona bakmış
Hastahanede hep o yanında olmuş
Helallik isteyerek ölmüs

Enisteni affeden aile anneni nicin etmemis?

Bunu okuyunca annenle gorus, bosver baba tarafini diyorum.

Affet, affetme senin bilecegin is. Ama gorseydim keske demezsin.

ANLAR.[/QUOTE]
Evet belki daha oncede aradi bunu bilemeyiz. Ama peki 5 yasina kadar yaninda olan cocuguna sacini bile oksatmamasi, lazimligini aksama kadar annelikip, babaya bosalttirmasi, cocugunu odaya kilitleyip sevgilisiyle alem yapmasi.... Yani ortada hicte cocugundan zorla koparilmis bi kadin yok, 5 yasinda anneye muhtac bir cocuga annelik yapmamisda simdi 30 yasindaki kadinami annelik yapacak.

Babanizla kiyaslamanizda yanlis, anladigim kadariyla babaniz her ne kadar hata yapsada sizi cok seviyormus. Sizin hisleriniz normal, kosup gitmeniz, icinizin yanmasi. Ama konu sahibi bu kadindan annelik, anne sevgisi gormemis.

biz insanların anlattığı kadar biliyoruz
nerden biliyorsun peki aramadığını
BUNU ANCAK BULUŞTUĞUNDA ANLAR.

Evet belki daha oncede aradi bunu bilemeyiz. Ama peki 5 yasina kadar yaninda olan cocuguna sacini bile oksatmamasi, lazimligini aksama kadar annelikip, babaya bosalttirmasi, cocugunu odaya kilitleyip sevgilisiyle alem yapmasi.... Yani ortada hicte cocugundan zorla koparilmis bi kadin yok, 5 yasinda anneye muhtac bir cocuga annelik yapmamisda simdi 30 yasindaki kadinami annelik yapacak.

Babanizla kiyaslamanizda yanlis, anladigim kadariyla babaniz her ne kadar hata yapsada sizi cok seviyormus. Sizin hisleriniz normal, kosup gitmeniz, icinizin yanmasi. Ama konu sahibi bu kadindan annelik, anne sevgisi gormemis.[/QUOTE]

Derseniz ki sevgi ne anlama gelir bu durumdan duruma göre değişir yaştan ve yaşadığın olaylardan değişir ben babama tapardim şimdi numaram yok babamda dusun canim
Ve yaş ilerledikçe insan olgunlaşır çok olay yaşar sonradan farkeder hatasını benim çocuğum yok belkide hiç olmiyacak belki de çok geç kavuşacağım belkide ahirette bu dünya hiç kimseye kalmayacak öfkemin kölesi olmaktansa öfkemi hakim olmayı tercih ediyorum
Şimdi önceye sorsanız kesinlikle onaylamayacak yaptıklarını...

Beni yetiştiren anneme konuyu açtım
Zaten kendisi yanımda
2 ay önce doğum yaptım bebegime bakmak için geldi saolsun..
Logusa depresyonuna karıstı bu konu agır geldi oyuzden actım konuyu sizden fikir almak istedim..
Görüşmemi onayladı hatta ikimizde agladık bana ne yaparsan arkandayım ama baban duymadığı surece söyleme
Duyarsa hesap sordum bi daha arama sorma dedim dersin dedi
Konusmak görüşmek en dogal hakkın dedi...

Derseniz ki sevgi ne anlama gelir bu durumdan duruma göre değişir yaştan ve yaşadığın olaylardan değişir ben babama tapardim şimdi numaram yok babamda dusun canim
Ve yaş ilerledikçe insan olgunlaşır çok olay yaşar sonradan farkeder hatasını benim çocuğum yok belkide hiç olmiyacak belki de çok geç kavuşacağım belkide ahirette bu dünya hiç kimseye kalmayacak öfkemin kölesi olmaktansa öfkemi hakim olmayı tercih ediyorum
Şimdi önceye sorsanız kesinlikle onaylamayacak yaptıklarını...[/QUOTE]
Guzel yazmissiniz, coguna katiliyorum. Ben yasim ilerledikce affetmeyi ama unutmamayi ogrendim. Unutmayayim ki bir daha ayni yerden canim yanmasin diye.

Neyse, konu sahibi annesiyle gorusmeye karar vermis. Umarim pisman olmaz, umarim uzulmez. Umarim yanilan ben ve benim gibi dusunenler olur.

Karmakarisik olmus yazdiklarim, telefondan girince düzgün olmuyor bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…