- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi pembeseker06
-
Ne alaka kafa karıştırmak? Konu sahibi gayet düzgün bir şekilde cevap verdi zaten. Yersiz bir uyarı.
Hanımefendi!biz insanların anlattığı kadar biliyoruz
nerden biliyorsun peki aramadığını
BUNU ANCAK BULUŞTUĞUNDA ANLAR.
Hanımefendi!
Arayıp aramadığını bilmiyorum zaten o yüzden sordum farkettiyseniz neden aramamış diye. Derdiniz ne anlamadım.
Ben asla affetmezdim.27 yildir onsuZ büyümussünüZ bu saaten sonrada varsin olmasin bòyle bir anneAnnem hayat hikayem diyebilirim
Babam ve annem ben 5 yasındayken ayrıldı
Özetle sebebi annem babamı halamın esıyle aldattı
Babam işten gelip yakaladı
Ben o sırada uyuyormuşum annemin beni kolumdan tutup sürükleyerek kaçırdığını hatırlıyorum..
Aslında annem bitek halamın eşiyle aldatmadı babamı
Bi gün beni odaya kitlemiş uyandım kapı kitli anne diye agladım acmıyodu
Anne su diye agladım...kapıyı actı bi adam vardı salonda...sonra onume cıkolata vs koydular sonrasını hatırlamıyorum...
Annem ve babamın kavgalarını hatırloyorum
Bikere bıcak cekmişlerdi babam anneme vıruyordu perdenn arkasından onlara bakıyordum cok korkuyordum..
Nihayetinde bu olay patlak verdi babam eve geldi ve ögrendi
Ben babamın yanında büyüdüm babanemin emegi cok oldu babam 2..3 yıl sonra evlendi
Uvey anne sadece bi tabir bende cunki ben ona melek diyorum..
Cok iyi niyetli merhametli bi insan.. Beni o buyuttu...
Annem ve babamın evliligi bastan yalnış bi evlilikmiş aslında
Babam mutevazi tutucu biri
Annem yurt dısında buyumus cok rahat yetısmıs bi kadın..
Babamın bu olayı yasaması kadınlara olan guvenını sarsmıs ve cok agrasif baskıcı biri..
Beni herzaman cok sıktı
Baskıyla buyudum cook baskı..
27 yadındayım evlendim ve annemi bu zamana kadar hiç gormedim
Konusu dahi açılmadı
İçimde hem nefret hem anne özlemi var..
Face dn beni eklemiş esimle ortak hesabımız kim bu kadın diye kabul ettim sonra yasadıgı yere faln bakınca acaba dedim bana şiir yazmıs onu okudum
Mafoldum...
Bu duygu anlatılamaz gercekten... Kendıme zor geldim
Onu sildim adımı degiştirdim vs..
Sonra kayın valideme yazmıs konusalm diye
Kvle arkadaş gibiyiz modern biri herseyi biliyo
Oda konusalim demiş beni cok ozledigini söylemiş gerekirse yuzume tukursun ama bi kere göriyim diyormus
Kv bana görüş içindeki kini kus psikolojin bozuk içine kapanma diyo..
Babamdan cok korkuyorum duyarsa beni siler..
Cok aradayım..
Babamın baskıları beni asi bi kız yaptı tanıyanlar hep annasının kızı diyo
Makyaj yaptıgım için
Dik konustugum için vs(namus yonlu degil)bu bile beni kamcılıyor asilestırıyor
İçten içe makyajına rahat hayatına hep ozentı duydum
Simdi özgürüm evliyim ama içimde hep ona ozenme duygusu var kulturlu olması bakımlı guzel olması en basta annem olması
Hiç içimden gitmiyo
Sonra kendime kızıyorum babama ihanet etmiş gibi..
Hep ikilem.. Hayatım böyle gectı
Simdi kv benden cvp bekliyor
Gorusmek istersem bizi görüşturcek
Herseyi yuzune soyle diyo içindekileri rahatla diyo
Sizce ne yapmalıyım
Babamı bababannemi beni buyuten annemi kaybetmk istemiyorm duyarlarsa diye korkuyorum...
YAZMAYI UNUTTUM annem ve babam teyze cocuklarıAnnenizin yaptigi sineye cekilecek bisey degil.ama gorusmek istiyorsanda gorus baban nereden duyacak annenle zaten gorusmuyir sende soylemezsen duymaz.
Halam cocuklarınınalıp babanneme gitmiş 2 3 ay sonra eniştem kanser olmuş halam ona bakmışÇok zor şeyler yaşamışsınız. Ama hiç değilse bir kere görüşün içinizdekileri sakin bir şekilde dökün. Zaten bu saatten sonra öyle aman aman bir anne kız ilişkiniz olmaz. Bir kere görüştükten sonra bir daha görüşmezsiniz muhtemelen. Keşke dememek için dünya gözüyle oturup konuşun. Babanızın haberi olmasın. Siz söylemedikten sonra kulağına gitmez sanırım.
Bu arada çok merak ettim, halanız eniştenizden ayrıldı mı o olaydan sonra?
Onunla oturup konuşsam rahat ederimÇok zor bir soru. Tek önerim şu olacak. İlerde bir gün keşke demeyeceğin şekilde davran. Mesela annenle hiç yüzleşemeden onu kaybetsen mi daha çok üzülürsün yoksa annenle görüştün diye babanın seni silmesi mi daha çok üzer?
Cok guzel yazmışsın tesekkur ederim...Anasinin kizi diyenlerin agzina iki uc tane vurasim geldi.. ne bos konusuyorlar... benzersin bunda ne var? Asi olursun, makyaj yaparsin, hem bu annene ozel mi?
Gorusmek istiyorsan gizli kalmak kosuluyla gorus. Anneninde insan olduğunu hatalar yapabilecegini, pisman olabilecegini sende kabul ediyorsundur.
Allah kimseyi sasirtmasin. Hata yapacak ruh haline, o boşluğa dusurmesin. Yapmam der yaparsin, sasmam der sasarsin demislerdi galiba tam cumle yok aklimda..
Yasadiklarin cok zor, cok kotu. Baban ve ailesi hakli elbette. Halan... hepsi hakli. Sende haklisin. Annen sonuçta gormek isteyeceksin. Belki nefretinden, belki ozleminden.
Hayat kisa, vakit varken dök icindekileri. Eger icinde biraz görme istegi varsa, ozlem varsa gör anneni. Once sen anlat. Sonra onu dinle.
Surekli gorusmene gerek yok. Dunya gozuyle derler ya..
Babana anneme içimi dökmek istiyorum desen, nefretimi kusacağım desen belki ikna olur.Onunla oturup konuşsam rahat ederim
Ne hakla beni arıyor nasıl bukadar rahat olabiliyor
Yıllar sonra faceden yazmak eklemek nedir
İnsanda utanma olur
Bir bir hatırladırlarımı saymak
Arama beni bidaha git bari ıkı cocuguna annelik yap demek istiyorum
Kendi kendime konuşmaktan yoruldum
Halam cocuklarınınalıp babanneme gitmiş 2 3 ay sonra eniştem kanser olmuş halam ona bakmış
Hastahanede hep o yanında olmuş
Helallik isteyerek ölmüs
biz insanların anlattığı kadar biliyoruz
nerden biliyorsun peki aramadığını
BUNU ANCAK BULUŞTUĞUNDA ANLAR.
Evet belki daha oncede aradi bunu bilemeyiz. Ama peki 5 yasina kadar yaninda olan cocuguna sacini bile oksatmamasi, lazimligini aksama kadar annelikip, babaya bosalttirmasi, cocugunu odaya kilitleyip sevgilisiyle alem yapmasi.... Yani ortada hicte cocugundan zorla koparilmis bi kadin yok, 5 yasinda anneye muhtac bir cocuga annelik yapmamisda simdi 30 yasindaki kadinami annelik yapacak.ANLAR.
maviyesiltupost: 48155152 .!.:Evet belki daha oncede aradi bunu bilemeyiz. Ama peki 5 yasina kadar yaninda olan cocuguna sacini bile oksatmamasi, lazimligini aksama kadar annelikip, babaya bosalttirmasi, cocugunu odaya kilitleyip sevgilisiyle alem yapmasi.... Yani ortada hicte cocugundan zorla koparilmis bi kadin yok, 5 yasinda anneye muhtac bir cocuga annelik yapmamisda simdi 30 yasindaki kadinami annelik yapacak.
Babanizla kiyaslamanizda yanlis, anladigim kadariyla babaniz her ne kadar hata yapsada sizi cok seviyormus. Sizin hisleriniz normal, kosup gitmeniz, icinizin yanmasi. Ama konu sahibi bu kadindan annelik, anne sevgisi gormemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?