Annemin hatası

Gözlerim doldu okurken.Çok zor bir durum.Bana kalsa bir görüş nolur sanki diycem.Ama babanlar duyarsa sana gönül koyacak ve bence bu seni daha cok üzecek.Bu sebeple yoluna devam et görüşme.Insan hatalarının bedelini ödüyor yapacak bişey yok.Ama kayınvalidene filan yazıyor sanki ısrarcı davranıcak bırakmayacak peşini gibi geldi bana.

Burası fani dünya.
Ölmeden önce birbirinizi görün. Babanızı aldatmış size neler yaşattı bunu bilemeyiz.
Üvey annenize söylemenize hatta kimseye söylemenize gerek bile yok. Yetişkin bir kadınsınız ve sadece biyolojik bile olsa o bir anne.(Hayatın kime ne yaşatacağını bilemeyiz.)

Kesinlikle gormek isterdim, merak ederdim. Bence siz de gorusun, yasananlar cok gecmiste kalmis, yine de keske soyleseydim diyeceginiz ne varsa soyleyip rahatlayin.

Bence bi psikologa git anlat ona danis.Yuzlesmek mi kacmak mi sana iyi gelir bilemedim.Ben olsam korkardim

Karmakarisik olmus yazdiklarim, telefondan girince düzgün olmuyor bi türlü.

Sorun değil canim benim tel girdim ben babamı o halde gördüğümde çok üzülmüştüm ama yaptigini zerre unutmadım ve arama mesafe koydum konu sahibi bulustugunda öyle çok hasret gidermece olmiyacak mutlaka mesafe olucak belki de ben yanilacagim öyle yapılanı 1 gün silsin demiyorum ama öncelikle kendi ruhunu dinlesin önce kendi önemli aşırılık öfkeli ve kontrolüm yoktu tedavimi oldum azalttım sebebi aile içi şiddet geçimsizlik aslında kendini korumaya alıyorsun deneyim oluyor normal bu ama bu durumu ben insanlara verdiğim sınırdan tek bir lafların dan sonra uzaklaşırım...

Erkek aldatip bosansaydi kadin yillarca gostermezmiydi acaba ne olursa olsun hakki yoktu burda anne kadar babada suclu evladini annesinden uzaklastirmaya hakki yok anne kendine etmis yuvasi dagilmis evladini gormeme hakki vermez eger oyleyse tum aldatan erkeklerde gormesin yillarca

Ben olsam görüşmezdim sanırım. Herşeyi gectim bunca yıl sana hiç mi ulaşamadı. Böyle bi durumda olsam canımı bile tehlikeye atar çocuğuma ulaşırdım. Kaldı ki annene zarar verecek olsa evde bastıginda verirdi. Ama illa istiyorum diyosan ailenin ya hiç duymayacağı şekilde planla yada bir şekilde izin al. Babana kızacak bir durum görmedim. Ortada çok adice bir aldatma var. Hem akrabayla olması hem kendi evinde gözleriyle görmüş olması. kadın veya erkek kimse bunu 'aldatsa da çocugunu gormeye hakkı var' diyerek sakin karşılamaz. Bende olsam yerinde çocuğumun ahlakı bozulcağına psikolojisi bozulsun der, asla görüştürmezdim.

Birde lütfen annene özenme. Annen modern bi kadın değil. Neyse... illa özenmek istiyorsan sana bakan annene özen. Vicdanlı ve ne güzel bir kadınmış o.

27 yaşına geldiğinde tanıyacagın annenin kültürlü bakımlı güzel olmasına takılmışsın.

Kocasını birden fazla erkekle aldatmış birini görmek istiyorsun.

Üstelik bunca yıllık babalığı hakkıyla yapmış birinden silerse kokrusuyla.

Bence sen annenle buluşacaksın. Birkaç bağırış kavga 'neden aramadınlar' zamanla aranız ısınacak evine girip çıkacak ve bir gün baban duyacak.

Hakkında hayırlısı

ay benzerini bende yasadim ...ben görmemeyi tercih ettim kinim daha cok agir basti bir erkek icin bizi zamaninda gözden cikartip kendi zevkini secen insani af edemiyorum ....özlem var bir anneye karsi kac yasina geldim halan duruyor oldugu yerde ama amasi var iste olmuyor o yasanmamislik keskeler daha da uzaklastiriyor kaldiki yabanci bir insan dan farklalari var mi ki sevgi saygi hersey emek ister ama o kadinlar erkeklere arzularina emek harcarlar ....annelik sadece 9 ay karninda tasimakla olmuyor ....yani bizlerin istedigi sevgi alaka saygi onllarda zaten yoktu ki olsaydi bu durumlar yasanmasti onun icin bosverin derim özlem ve merak duyduklarimizla var olan bir degil ...

Son düzenleme:
Halam cocuklarınınalıp babanneme gitmiş 2 3 ay sonra eniştem kanser olmuş halam ona bakmış
Hastahanede hep o yanında olmuş
Helallik isteyerek ölmüs

Birşey merak ediyorum. Anneniz hatalı kabul, peki neden enişteye bu kadar öfke yok. Halanız veya çocukları veya akrabalar o hastayken neden yanındaydı da anneniz bu kadar öfke ve kinle sizden uzaklaştırıldı. Erkektir elinin kiri mantığı mı? Merak ettiğim için soruyorum. Bir suç varsa ve bedel ödenecekse anneniz fazlasıyla ödemiş zaten. Enişteniz ölmemiş olsaydı eminim bütün aile affeder hayatına sırf anneniz suçluymuş gibi devam ederdi.

Anneniz hata yapmış ama bu sizin anneniz olduğu gerçeğini değiştirmez. Şimdi kızgınlıkla o günleri gerekçe gösteriyorsun. Ama anneni gördükten sonra onu sevmekten ve bağlanmaktan korktuğun için de içindeki öfkeyi sürekli dillendiriyorsun.

Anneni görmek istemen kadar doğal bir durum yok. İnsanlar ne hatalar yapıyor. Allah katında affı varken neden bizler affetmemek konusunda bu kadar kibirliyiz. Ölümlü dünya pişmanlık duymamak için adım atmak gerekir. Gittiğinde en fazla bu kadın değişmemiş der görüşmezsin bu kadar. Zaten yıllarca bunun acısını yaşamışsın, daha fazla acıtamaz seni. Ama belki de bir anne kazanacaksın.

Şöyle düşünelim: Bir kız fahişelik yapıyor diyelim. Bir anne olarak onu kurtarmaya mı çalışırız yoksa aman banane kendi pisliğinde boğulsun mu deriz. Yada yıllar sonra gelse annesinin elini öpse affetmez mi. İşte seninde böyle. İlla affetmen için git görüş demiyorum. Ama bir de onun anlattıklarını dinle.

Benim kızım ne yaparsa yapsın benim kızımdır. Aynı şekilde annem de öyle. Mücadele eder gittiği yanlış yoldan çevirmeye çalışırdım. Banane diyip vurdumduymazlık yapmazdım.

ne kadar yüce gönüllü iyi kalpli bir kadınmış
Allah bin kere razı olsun

ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Annen bu konuda tamamen suclu! Evliyken baskalariyla gorusmek nedemek ya, istedigin kadar ozgur buyu istedigin kadar acik goruslu ol hic bir saygi cercevesine girmez... eger esini sevmiyosa ayrilsin ne hali varsa gorseydi! ustelik bunu kizinin onunde yapmasi kucucuk cocugun onunde
eger gorusmek istersen bencede gorus kendini baskalari icin skma... Babaniz ogrenirse kizacak belki bi vakit kusecek ama sizi kimse tutmaya hakki yok

Baban içinde senin içinde buyuk travma .evde sen varken aldatmıs babanı e yuh...
Allah yardımcın olsun

Asla görüşme tüm anneler özellikle kızı olan anneler çok çok namuslu olmak zorundalar haketmiyor annen seni

Peki babalar?

Karısını aldattığı için boşanan babalar da çocuklarıyla görüşmemeli mi sizce? Ya da oğlunuz eşini aldatsa onla iletişimi keser miydiniz? Yoksa iki azarlayıp sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam mı ederdiniz. Çocuklarını görememesine üzülmez miydiniz?

Belki farklı düşünüyorsunuzdur bilemem ama bu cümlenizden yaklaşımınızın biraz cinsiyetçi olduğunu düşündüm.

Konuya dair yorumuma gelince; aldatma bir ilişkide gerçekleştirilecek en kötü eylemlerden şüphesiz. Ama neticesinde iki eş arasındaki bir mevzu. Eşler ayrılır ama çocuklar istediği müddetçe ebeveynlerle iletişim kurabilmeliler bence.

Psikologa gittim
yuzles gerekirse bagır cagır içine atma dedi...
Ne bileyim ben kizdigim birine bagirip cagirinca rahatlamis degil de daha da gerilmis oluyorum.icine atman tabi ki sana yuk ama yuzyuze gelmek de bi travma yaratabilir.Yillarca gormemissin kizmissin ... icinden ne geliyosa onu yap.Hangisi sana iyi gelecekse

Dun ilk defa msj yazdım ne istiyorsun benden dedim
Esım konuyu duydu biraz msjlastık
Esim ben karısamam sen bilirsin dedi
Onun için kendini uzme diyor uzmemek elde değil gerçekten
Bi taraftan görüs dök içini diyorum
Bi taraftan hiç huzurunu bozma diyorum..
Karar vermek öyle zor ki...
Cocuklarıma verimli olamıyorum kafam çok dolu
Bana zehirlemişler seni diyo
Hep seni görmek istedim kacırdılar diyo... Klasik yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…