Annemin herseyi karisitirmasi

Sevinc126

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
112
69
13
37
Annem odami esyalarimi herseyimi karistiriyor ben evden cikar cikmaz. Ne kadar da rahatsiz oldugumu belirtsem de yaptigini kabul etmiyor. Bazi begendigi esyalari da asirir. Bu sadece benim icin de gecerli degil. Baskasinin evine gitsin ev sahibi olmasin hemen cekmeceleei filan acar. Ben bununla nasil basa edecegim artik cok bunaldim

Skandal Elalemin çekmecelerini karıştırmak ne ya?? Kapını kilitle de çık bari. Ya da ne bileyim karıştıracağından enin olduğun yerlere şu şaka örümceklerinden yılanlarından al bari de gözü korksun..

Bu bir rahatsızlık.
Normal bir merak falan değil...
Hani aynı evde sizin özel alanınıza saygısı yok e başkasının evi başkasının malına da mı yok?
Bu konuda muhtemelen konuşmuş ve sonuç alamadığınızı varsayarak bir uzmandan destek almanızı öneririm.
Bunun için belki belediyelerin aile destek merkezlerine falan bireysel olarak gidip nasıl adım atmanız gerektiğini sorabilirsiniz. Çünkü çalma da giriyor işin içine çok önemli ve üzerinde durmanız gerekiyor

Cok kotu bir hastalik Allah idrak versin annene.
Peygberimiz ne buyuruyor;""""Bir kimse izinsiz kardesinin esyasina bakarsa cehennem atesine bakmis olur...""
Ne kadr guzel aciklamis bu yuzden siz siz olun baskasinin yaninizda kitabi dahi olsa acip bakmayin izinsiz kaldiki bunlar cekmece..
Bu yuzden kimsenin esyasini karistirip bakmam ..
Cehennemde yanmaya niyetim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…