Annemin inatciligi

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Merhabalar.
Bu gece eşim şehir dışına çıkacak arabayla. Biz de kızımla evde tekiz. Anneme bizde kalır misin dedim hayır sen gel bize dedi. Her seferinde aynı şey. Sizde rahat edemiyorum sen gel diye tartışıyoruz. Annem kızıma bakmasa evde tek kalıcam. Kv bizden gitmek istemez kendi annem kalmak istemez. Yok mu bu işin daha kolay bir yolu ??

Eşinizin şehir dışına çıkması sizin evde tek kalmanız sürekli yaşanan bir olaysa ya bu duruma alışın yani (evde tek kalmaya) ya da bir sefer anneniz size gelsin bi sefer siz annenize gidin döngüsel olursa böyle sen gel ben geleyim mevzusu olmaz heralde :))

Eşinizin şehir dışına çıkması sizin evde tek kalmanız sürekli yaşanan bir olaysa ya bu duruma alışın yani (evde tek kalmaya) ya da bir sefer anneniz size gelsin bi sefer siz annenize gidin döngüsel olursa böyle sen gel ben geleyim mevzusu olmaz heralde :))
Keşke ona yanaşsa. Şu an kızıma annem bakmasa zaten evde tek kalıcam ama sabah ona götürmem gerek. Araba da yok.

Merhabalar.
Bu gece eşim şehir dışına çıkacak arabayla. Biz de kızımla evde tekiz. Anneme bizde kalır misin dedim hayır sen gel bize dedi. Her seferinde aynı şey. Sizde rahat edemiyorum sen gel diye tartışıyoruz. Annem kızıma bakmasa evde tek kalıcam. Kv bizden gitmek istemez kendi annem kalmak istemez. Yok mu bu işin daha kolay bir yolu ??
inan hepsi öyle herkes evinde rahat ediyor. böyle kabullenin anneniz sonuçta sizi dünyada karşılıksız sevebilecek, tek varlık bunun için hiç üzülmeye değmez

İhtiyacım olmasa çağırıyorum zaten. Her gün kızımı ona götürüp getiriyoruz. Ameliyat oldum o zaman bile bize gel ben sana öyle bakayim dedi. Ne diyim ki daha
Aynı benim annem
Düşün ilk doğumumda ben gidip orada kalmistim
Ikincide akıllandım gelmeyen gelmesin dedim evimde durdum 1 gece kaldı gitti annem

inan hepsi öyle herkes evinde rahat ediyor. böyle kabullenin anneniz sonuçta sizi dünyada karşılıksız sevebilecek, tek varlık bunun için hiç üzülmeye değmez
Kayinvalidem hiç öyle değil. Bizim evde gayet rahat ediyor. Geldi mi gitmek istemiyor 🙈

Aynı benim annem
Düşün ilk doğumumda ben gidip orada kalmistim
Ikincide akıllandım gelmeyen gelmesin dedim evimde durdum 1 gece kaldı gitti annem
Allah'tan dogumumda kalmıştı hem hastanede hem de evde. Gerçi o zaman da kv ile tartışmalardı. Herkes aynı ev içinde olunca 😏

Keşke ona yanaşsa. Şu an kızıma annem bakmasa zaten evde tek kalıcam ama sabah ona götürmem gerek. Araba da yok.
O zaman çocuğunuz için katlanacaksınız.
Zaten çocuğunuza bakmak gibi bir fedakarlığı yapıyor anneniz dolayısıyla sizin orda kalmanız daha uygun olur..(annenizde öyle istediği için)

bu sadece bir seferlik istisna ise neden istemiyor

ben anladım sizi araba yok sabah çocuğu bırakıp işe gidemeyeceksiniz

oradan işe gitmek de zor annen gelsin dedin makul

ama evde kim var baban kardeşin vs

onlar kendilerine bakabiliyor mu

çözüm yok gibi sen gidip kalacaksın işe biraz zorlanarak gideceksin

alinmayin,
benim ananem de gidip kimsede kalamaz,
hatta bir kaz kez kendini zorlamisligi var bizde kalmak icin,
ama kadin cok huzursuz oluyor yani,
artik biz de hiz israr etmiyoruz, hatta seni ne zaman birakalim vs diye hemen geldiginde soruyoruz ki ici rahat etsin gidecegi saati bilsin. Ona bile ben giderim rahatsiz olmayin diyor canim ya, duygusal cekingen birisi cok.

Merhabalar.

İkisinden de kurtulun kendi başınızın çaresine bakın evde.
Başkalarından beklentiye girmezseniz hayal kırıklığına da uğramazsınız.
Kadın sizi büyütmüş yetiştirmiş bir de size ve çocuklarınıza mı bakacak. bunu sanki görevi gibi düşünmeyin. O annelik görevini yapmış zaten...

Siz annenizin evinde rahat edemiyorsunuz anneniz sizde rahat edemiyor arada ne fark var? Annenize ihtiyacı olan taraf sizseniz, sizin çocuğunuza bakıyorsa doğru olan sizin annenize gitmeniz, siz düzeninizi bozmak istemiyorsunuz anneniz neden bozsun? Bence konuda annenizin inadından çok sizin inadınız var

Son düzenleme:
Yaptığınız ayıp. Hem kadın çocuğunuza bakıyor hem de ayağınıza çağırıyorsunuz. Tamam anneniz ama onun da kendi hayatı var. Düşüncesiz davranıyorsunuz. Çok sıkıntı yaşıyorsanız bir bakıcı ile anlaşabilirsiniz.

Back
X