- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.610
- 898
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Valla her konumu okuyorsunuz bazı mesajları begenıyorsunuz ama yorumunuzu merak ettım hıc yorum yapmamıssınız
Kiz benim h'ic internetten tanisma gibi bir durumum olmadi, biriyle face den tanisma gibi bir durumum da olmadi, o yuzden ne desem yanlis olacak en iyisi susayim :) Ama konuyu heyecanla takip ediyorum, o ayri
Yanlislikla eklediysen silersin yani adamda salak mi bu diye dusunebilir bu durumda yanlis anlama beni sakin hakaret etmek amacli soylemiyorum bunu sana diger hesabini kabul edip yazdgna gore yabanci kiz dusurdum deyip cevap yazmis demekki capkin biri bence umudunu kes hayir gelmez boylelerinden sonucta kismet bu isler karsina daha duzgu boyle seylere kalkismani gerektirmiycek biri cikar ve cok mutlu olursun hem birak senin pesinden kosup sana deger veren biri olsun hayatinda
Ama arkadasada yazmasi gerekirdi sadece dil pratigi yapmis olsa kendisi birilerini ekleyebilirdi iyi dusunmeye calisiyorum ama arkadasada cevap vermesi gerek gormus ve yazmamis umursamamis arkadasi begenmediginde degil arkadas onun capkinliklarina uymuycak biri bellikidil pratiği yapmak istemiş olamaz mı? Sadece kız düşürmek olsa mantık tee başka ülkedekini napsın arkadaşla muhabbet kurmaya çalışırdı
zipzip gibi olacak ama;
yaslar kac canim?
Tesekkuerler insallah hayirli haberlerle gelicemKiz benim h'ic internetten tanisma gibi bir durumum olmadi, biriyle face den tanisma gibi bir durumum da olmadi, o yuzden ne desem yanlis olacak en iyisi susayim :) Ama konuyu heyecanla takip ediyorum, o ayri
Kesinlikle duygularima gore ve aceleci davraniyorum o yuzden de 12 saat gecti ama adam rica ederim bile yazmadi ya bu kadar mi usengec olur biriSiz konuyu kapattığınız için yazmadı sanırım öncesinde, bana göre sohbet etmek için hemen atlaması daha itici zaten.
Ama yabancı bir bayana verdiği cevap iki seferde de direkt arkadaşlık isteklerini kabul etmesini de hoş bulmadım..
Hoş bazı insanlar için öyle bir an gelir ki sırf kısmeti olduğundan hiç yapmadığı şeyleri yaparken bulabilirler kendilerini, bilemiyorum..
Hem sevgilisi var diye size yazmadıysa o yabancı bayana da yazmamalıydı.
Bir ihtimalde bu fake adresin size ait olduğunu tahmin etti.
Tamamen duygularınıza göre ve aceleci hareket ediyorsunuz gibi algıladım ama bilemedim, hayırlısı olsun hakkınızda
Tovbe bir daha kotu gunler derimde iyi gunler dememyarın bi gün olursa iyi günler deme bak bunlar hep tecrube ^-^
Haklisin sacma bir caba benimkisi ama ne kadar cok yakisicagimizi dusunmustum , cok aptalim ..Yanlislikla eklediysen silersin yani adamda salak mi bu diye dusunebilir bu durumda yanlis anlama beni sakin hakaret etmek amacli soylemiyorum bunu sana diger hesabini kabul edip yazdgna gore yabanci kiz dusurdum deyip cevap yazmis demekki capkin biri bence umudunu kes hayir gelmez boylelerinden sonucta kismet bu isler karsina daha duzgu boyle seylere kalkismani gerektirmiycek biri cikar ve cok mutlu olursun hem birak senin pesinden kosup sana deger veren biri olsun hayatinda
Yok ben yurtdisindayim da adam turkiyede surekli yurt disina seyahate geliyor ama :) :))konu sahibi de, adam da yurtdışında sanırım
bence elinde süper bir bahane varmış ama çöpe atmışsın. annenin selamını iletmek çok iyi bir bahaneydi, annene niye soruyorsun ki sanki yüzük mü takacaksınız yarın :) selam ilet selam
Aynen yasim 22 , cocugunda 30 kusur yani :)zipzip gibi olacak ama;
yaslar kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?