- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Bana da normal gelmedi canimBana hiç normal gelmedi
Bu ne hız bu nedir yahu
Cık olmadı bi tuhaflik var
Bana da normal gelmedi canim
canım merhaba konunu en başından beri takip ediyorum,şimdi bu yazını görünce artık cevap vermek istedim.kestirmeden gideceğim ve pat diye söyleyeceğim kusura bakma;ben o çocuğu hiç beğenmedim,daha yüzünü reel hayatta görmediği konuşmadığı,birşeyler paylaşmadığı birisiyle hemen bu şekilde konuşması benim hiç hoşuma gitmedi,biraz çapkın birisi sanırım yada amacı farklı.daha ilk mesajda neymiş aşk meşk falan ya,benim gözüm tutmadı.
Kizlar dediklerinize harfiyen katiliyorum banada acayip gelen seyler hani ben yine de kendimi agirdan satilyorum ona gore . Her lafini smile la karsiliyorum cevap yazmiyorum iltifatlarina , en basinda ben onu ekledim konusturmaya calistim evet ama simdi resmen o benim pesimden kosuyor . Ben de cok kararsizim moralim konuatugumuz ilk gun bozulmustu zaten . 1 saat oncede msj atmis smdi sen uyuosundur ben ise gidiyorum diye . Yani kizlar bu hic tanimadgim biri degil hani , kim oldugumu bilmedigi icin boyle davraniyor belkide . Bencede capkin biri olabilir ama bende o capkinliga gelmem daha tlf nomu bile vermedim . Kizlar bazen hala bile suphe ediyor sen beni onceden taniyordun gibilerinden hayir diyorum ama olurda gercek samimi duygularj oldugunu dusunursem belki gercegi soylerim ama su an degil hani cok ilerde once emin olmam lazim .
Kizlar dediklerinize harfiyen katiliyorum banada acayip gelen seyler hani ben yine de kendimi agirdan satilyorum ona gore . Her lafini smile la karsiliyorum cevap yazmiyorum iltifatlarina , en basinda ben onu ekledim konusturmaya calistim evet ama simdi resmen o benim pesimden kosuyor . Ben de cok kararsizim moralim konuatugumuz ilk gun bozulmustu zaten . 1 saat oncede msj atmis smdi sen uyuosundur ben ise gidiyorum diye . Yani kizlar bu hic tanimadgim biri degil hani , kim oldugumu bilmedigi icin boyle davraniyor belkide . Bencede capkin biri olabilir ama bende o capkinliga gelmem daha tlf nomu bile vermedim . Kizlar bazen hala bile suphe ediyor sen beni onceden taniyordun gibilerinden hayir diyorum ama olurda gercek samimi duygularj oldugunu dusunursem belki gercegi soylerim ama su an degil hani cok ilerde once emin olmam lazim .
Benim de aklıma geldi bu, yurt dışına gidiş bileti olarak da görüyor olabilir.Ben sana bişey diyim mi. Bu adam sen yurt dışındasın diye seni hemen elde etmeye çalışıyor.
Bide ondan 10 yaş küçüksün ya, süslü laflarla kandırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?