- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Nerden anladın bılmıyorum ama banada cok yanlızım dedı . Tabı yanlız oldugu ıcın bana boyle yazdıgı anlamına gelmıyor hanı , Benim guvenimi yillardir gorustugum insanlar bile kazanamadi kaldiki o hic kazanamaz bu gidisle hele hicc ! . Ama yinede uyardigin icin cok tesekkur ederim . Ben bazi yerlerde objektif olamiyorum o yuzden sizlerin yorumlarina goruslerine ihtiyacim var .Bu arada olasi bir olumsuzluga karsi face deki fotograflarimi kaldirdim . Ne olur ne olmaz diyeBu adam ya cidden çoook çok yalnız, ya da seninle dalga geçiyor. Bir ihtimal daha ki bence daha kuvvetli, özellikle de yabancı biri gibi sahte hesap açtığında cevap verdiğini düşünürsek, önce seni kendine bağlayıp güvenini kazanıp sonra başka isteklerde bulunacak da olabilir. Dikkatli ol lütfen.
Bende öyle dusunuyorum zaten en bastan beri yurtdisinda oldugum icinmi acaba boyle konusuyor diyorum , o yuzden hazirlikliyim yani olaki oyle bisey ima etti kesinlikle kabul etmem , ayrica bi yandan da sacma geliyor cunku isinde gucunde bi adam niye yurtdisina gelmek istesin . Ama buda bi olasilik olarak aklimda kalsin da uyanik olayim :)Ben sana bişey diyim mi. Bu adam sen yurt dışındasın diye seni hemen elde etmeye çalışıyor.
Bide ondan 10 yaş küçüksün ya, süslü laflarla kandırıyor..
Benim de aklıma geldi bu, yurt dışına gidiş bileti olarak da görüyor olabilir.
Katiliyorum bencede normal degil ama suna da aciklik getiriyim de . Kendi yazdigim mesaji okuyunca bana bile itici geldi , sanki bana methiyeler diziyormus gibi olmasin bunlar 1000 kusur mesajin icinden aldiklarim .Bende buna katılıyorum..
Ama şöyle bi durumda var senin erkek olduğunu sanıyorsa ya da birinin denettirdiğini bilerekte bu cvpları veriyor olabilir kimse 2 günde seni düşünüyorum sen ol gerisi öenmli değil sevgilim ol demez yani
Katiliyorum bencede normal degil ama suna da aciklik getiriyim de . Kendi yazdigim mesaji okuyunca bana bile itici geldi , sanki bana methiyeler diziyormus gibi olmasin bunlar 1000 kusur mesajin icinden aldiklarim .
Kesinlikle dikkatli olmaliyim :) . Ama napabilirim yani nasil dikkatli oliyim konusmayayimmi ?Hakkında hayırlısı dikkatli olmak gerek
Normal değil canım,daha tanışalı kaç gün oldu da hemen aşık oldum moduna giriyor çok dikkatli davran sanki ömründe ilk kez bir kız görmüş gibi davranmış bence senin gerçekte kim olduğunu bilmiş olsa(ailelerin eskiden arkadaş olduğunu ) bilse hayatta böyle 3 günde aşık oldum,yada sevgilim ol demezdi.Kizlarr bu cocuk sannkii bana asikk olduu
Simdi tum gelismeleri yaziyorum , en son yazmadi mesajindan bi yarim saat sonra mesaj geldi bende hemen face girdim , baktim online hemen cevap yazdim, Sen neredensin ben nereden yasin kac vs yuzeysel muhabbet ettik , once sen erkekmisin falan dedi beni isletiyor olabilirsin dedisonrasi ben oldguma inandi ama :)
bu arada yasi 32cok yas farki yok sanki .
Bana eger bu fotodakiler sensen cok guzelsin dedii
Sonra konu konuyu acti da beyefendi cok tutulan bi erkekmis kizlar arasinda , bende sonunda bir kisiyle evlenceksin degilmi ama dedimniye sen mi beni alcan dedi , nolr sen beni al ben soyluyorum dedi sasirdim hani sakami yapti hala bilmiyorm .
Sonra sen uzakta ben uzakta nasil olcak bu is dedi ben uzakta degil yanimda isterim dedi, haklisin dedim aama benim icin uzaklik yakinlik onemli degil dedim , sonra tabi ya dedim etrafinda madem o kadar kiz var , faceden tanidigin birini mi seciceksin haklisin dedim.
Ama ben seni istiyorum dedi, sevgilim ol dedi( kizlar bu ne hizz demeyin valla kendiliginden oldu ben kisaltarak yaziyorum onemli kisimlari okumaya deger kisimlari daha dogrusu ) Bu arada sizce normal mi ?
Vee kendi tlf nosunu verdi , benimkini istedi ama vermedim cok israr etti amaNaz yapalim biraz
Cok esrarengizsin dedi bana bu normal biseymi bilmiyorum ama,
Vee bugunku konusmaya gelelim :
Bugun beni tum gun isteyken bile dusundugunu soyledi
Yanimda olman iicin herseyimi verirdim dedi ben tabi her zamanki gibi gulucukle cevapladim
Tekrar cok guzel oldugumu belirtti
Bu arada evlenme konusunda cok hassas anladigim kadariyla , evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyor
Seni bana ceken cok biseyler var dedive seni kiskaniyorum dedi .
Seni gormek istiyorum yanimda istiyorum kutuplarda olsa farketmez dedi
Tum gun seni dusuncem hicbirsey umrumda degil dedi
Kizlar nasil daha fazla özetlenir bilmiyorum ama cocuk bana asik heralde 6 fotoyla boyle baglandi bana , ama bende az degilim , ilgisini cekmeyi basardim ,
Bu arada surekli karsi tarafin nerler dedigini yazdim , sapik gibi algilanmasin cocuk yani bu normal konusmalarin icinde gecen dikkat cekici cumlelerdi ondan yazdim ,
Hadi okuyun garrii sizce normal midir ? degilmidir haydi gizlarim bekliyom
Degil mii bence de demezdi , sence napiyim ya kimi engelle bosver diyo kimi konus ama dikkatli ol canim sen ne diyorsun ? :)Normal değil canım,daha tanışalı kaç gün oldu da hemen aşık oldum moduna giriyor çok dikkatli davran sanki ömründe ilk kez bir kız görmüş gibi davranmış bence senin gerçekte kim olduğunu bilmiş olsa(ailelerin eskiden arkadaş olduğunu ) bilse hayatta böyle 3 günde aşık oldum,yada sevgilim ol demezdi.
Yok canım pat diye engelleme konuş ama dikkatli davran,pat diye engellersin bu sefer aile ortamında falan karşılaşırsınız hiç belli olmaz bu işler sonuçta aynı memleketlisiniz ve bir yerlerde karşılaşma olasılığınız var aileler nedeni ile bu sefer sen yalancı konumuna düşersin.Degil mii bence de demezdi , sence napiyim ya kimi engelle bosver diyo kimi konus ama dikkatli ol canim sen ne diyorsun ? :)
Kesinlikle dikkatli olmaliyim :) . Ama napabilirim yani nasil dikkatli oliyim konusmayayimmi ?
Haklisin belkide , isimi cok seviyorum demisti tabi ne kadar dogru bilemem . Yok inan onla konusmamisken bana yazmadigi zaman kendi kendime asik olmustum resmenSeni etkilemesine izin verme
Bu konuda dikkat et
İşin de gúcünde olsada, belki memmnun degıl, nerden biliyorsun?
Kısa yol olarak görüyorsa yurt dışını?
Sordumm aslindaBence 2 günde nasıl bu kadar samimi oluyor bunun nedenini sor :)
Evet ya tam yalanci olurum haniYok canım pat diye engelleme konuş ama dikkatli davran,pat diye engellersin bu sefer aile ortamında falan karşılaşırsınız hiç belli olmaz bu işler sonuçta aynı memleketlisiniz ve bir yerlerde karşılaşma olasılığınız var aileler nedeni ile bu sefer sen yalancı konumuna düşersin.
Ya nasill guzel binlerce kez masallah , allah huzurunuzu hicbir zaman bozmasin .mesela eşimle bir ortak arkadaşımız var. o arkadaşımızın facede paylaştığı bir fotoya ben yorum yapptım. eşim de arkamdan hemen yorumu yapıştırmış ama beni iğnelercesine yapıştırmış...
sonra hemen ekledi. baktım yakışıklı ben de kabul ettim
1 hafta boyunca facede konuştuk. tam 7 gün oldu ki konuşmaya başlayalı buluşalımmı dedi. ok dedim. buluştuk. ayağa kalktım eve gitmek için eşim elimden tuttu. çok ciddiyim bana bir şans ver dedi....
2 hafta sonra nişanlandık. 3 ay sonra da evlendik.
şaka gibi geldiğini biliyorum ama eğer Allah yazdıysa olur.. iyi ki de olmuş. kocamı evliyken tanıdım ben. aşkla bağlandık birbirimize. 5 yıl oldu evleneli. hala onu görünçe heyecanlanıyorum. sanki dün tanışmışız. Darısı başına canım...
Aman maşallah diyelim.şimdi de...
Bilmiyorum ki , of keske yazmasaydi diycem neredeyseadam fakelendiğini düşünüyor da olabilir canım ya zor bi durum kolay gelsin.
yabncı kızın da sen olduğunu anladı ve kafa yapıldığını düşünüyor
kuzum senin adımların hep yanlıştı adam da inanmakta ve böyle davranmakta haklı . aynı anda bir türk bir yabancı beni eklse fln derim ki birileri oyun oynuyoBilmiyorum ki , of keske yazmasaydi diycem neredeyse
Ben cok saf oldugunu dusunuyorum kendisinin , niye bilmiyorum ama oyle biseyler sezseydi bence soylerdi , En basta zaten beni isletiyosun vs dedi ama ben dedim fake nasil olrum ya bi suru arkadasim var dedim , bana sen onceden beni taniyordun gibi bisey yazdi dun . hayir dedim ustelemedi ondan sonrakuzum senin adımların hep yanlıştı adam da inanmakta ve böyle davranmakta haklı . aynı anda bir türk bir yabancı beni eklse fln derim ki birileri oyun oynuyo
68. sayfa caniimmAy nolmuş nolmuş gençler? , ben kaçırmışım bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?