- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
- Konu Sahibi helloeverybody
-
napsın adam geyik yapıyo artık inatlaşmanın anlamı yok ki adam saf değil canım . anladığını neden söylesin. bi ara canım sıkılmıştı sevgilimdi o zaman ekledim çocuk baya baya yazdı ama nası sinirden ölüyorum. konuşma biterken bu ders yeter akıllı ol dedi :)Ben cok saf oldugunu dusunuyorum kendisinin , niye bilmiyorum ama oyle biseyler sezseydi bence soylerdi , En basta zaten beni isletiyosun vs dedi ama ben dedim fake nasil olrum ya bi suru arkadasim var dedim , bana sen onceden beni taniyordun gibi bisey yazdi dun . hayir dedim ustelemedi ondan sonra
Okudum, son durum ne şimdi, görüştünüz mü hiç?68. sayfa caniimm
napsın adam geyik yapıyo artık inatlaşmanın anlamı yok ki adam saf değil canım . anladığını neden söylesin. bi ara canım sıkılmıştı sevgilimdi o zaman ekledim çocuk baya baya yazdı ama nası sinirden ölüyorum. konuşma biterken bu ders yeter akıllı ol dedi :)
canım bu çocuk her şeyin farkında zaten. seninle oynuyor şu anda haklı da çünkü kendisiyle dalga geçtiğini zannediyor. keşke baştan sizden etkilendim tanımak istiyorum deseydin. şimdi ne desen inandırcılığın yok. o sahte face özellikle büyük hataVayy be ammada akilliymis seninki
En son yazdigim dan beri konusmadik isteOkudum, son durum ne şimdi, görüştünüz mü hiç?
Oyle dedim zaten sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim dedim ama bence o sahte face i anlamamistir bile zannetmiyorum o konuda neredeyse eminim yani ,canım bu çocuk her şeyin farkında zaten. seninle oynuyor şu anda haklı da çünkü kendisiyle dalga geçtiğini zannediyor. keşke baştan sizden etkilendim tanımak istiyorum deseydin. şimdi ne desen inandırcılığın yok. o sahte face özellikle büyük hata
bence de yüzde yüz anladı . erkekler salak değil canım. büyüdükçe anlarsın :)Oyle dedim zaten sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim dedim ama bence o sahte face i anlamamistir bile zannetmiyorum o konuda neredeyse eminim yani ,
Oyle dedim zaten sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim dedim ama bence o sahte face i anlamamistir bile zannetmiyorum o konuda neredeyse eminim yani ,
Napiyim peki konusmayi keseyimmi ? ne tavsiye ediyorsunuz ?Eğer anasından doğup gelip ilk seni gördüyse evet saf olduğuna inanabilirsin...
Oyle dedim zaten sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim dedim ama bence o sahte face i anlamamistir bile zannetmiyorum o konuda neredeyse eminim yani ,
napsın adam geyik yapıyo artık inatlaşmanın anlamı yok ki adam saf değil canım . anladığını neden söylesin. bi ara canım sıkılmıştı sevgilimdi o zaman ekledim çocuk baya baya yazdı ama nası sinirden ölüyorum. konuşma biterken bu ders yeter akıllı ol dedi :)
Sordumm aslinda, konu onceden yasadigimiz kentten acilinca , 1 sokak kadar yakinmisiz birbirimize o derece dusun , benim gittigim okula gelmis defalarca tfutbol oynamak icin , okulmdaki ogretmenleri taniyor,ayni mrketten ayni firindan alisveris yapmisiz , benim oturdugum binanin yanindaki kuafore gelirmis hep sacini kestirmek icin , ayni kasaptan et almisiz , ayni restorannttan yemek yemisiz bunun benzeri bi suru sey , yani bunlari duyunca bana karsi daha da yaklasti ve cok sasirdi , o kadar sene ayni yerde oturmusuz birbiriizi gormemisiz ama simdi uzaktayiz ve gorusuyoruz cok garip dedi . Seni tanimak istiyorum dedi boyle yanii
Canım mesleği ne eğitim veren biri flansa onun üzerinden soru sorup tanısabilrsinMerhabalar herkese , simdi soyle bir durum var . Benim annemin uzaktan bir is arkadasinn oglu var ( annem artik o iste calsimiyor ) gecenlerde facebook da baktim cok begendim yasca buyuk benden birazcik ama efendi biri annemin anlattiklarina gore tam benim tipim diyebilirim :) , simdi asil sorun ben bu cocukla tanismak istiyorum nasil tanisabilirim facebookta daha dogrusu nasil bir bahaneyle kendisini ekleyebilirim cok istiyorum tanismayi inananin belki aranizda kinayanlar olucaktir beni ama .. Bu arada annemin is arkadasi erkek ve herkesin saygi duydugu 60 li yaslarinda bir amca, bunuda goz onunde bulundurursaniz sevinirim. Haydi KK uyeleri siz kimlere ne careler bulmus insanlarsiniz , bir el atin su garibe
Anlamıştır kız,anlamaz. Olur mu aynı zaman içinde ekledin adamıOyle dedim zaten sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim dedim ama bence o sahte face i anlamamistir bile zannetmiyorum o konuda neredeyse eminim yani ,
Napiyim peki konusmayi keseyimmi ? ne tavsiye ediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?