Annemin is arkadasinin oglu

napsın adam geyik yapıyo artık inatlaşmanın anlamı yok ki adam saf değil canım . anladığını neden söylesin. bi ara canım sıkılmıştı sevgilimdi o zaman ekledim çocuk baya baya yazdı ama nası sinirden ölüyorum. konuşma biterken bu ders yeter akıllı ol dedi :)

Vayy be ammada akilliymis seninki

Vayy be ammada akilliymis seninki
canım bu çocuk her şeyin farkında zaten. seninle oynuyor şu anda haklı da çünkü kendisiyle dalga geçtiğini zannediyor. keşke baştan sizden etkilendim tanımak istiyorum deseydin. şimdi ne desen inandırcılığın yok. o sahte face özellikle büyük hata

Oyle dedim zaten sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim dedim ama bence o sahte face i anlamamistir bile zannetmiyorum o konuda neredeyse eminim yani ,

Oyle dedim zaten sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim dedim ama bence o sahte face i anlamamistir bile zannetmiyorum o konuda neredeyse eminim yani ,
bence de yüzde yüz anladı . erkekler salak değil canım. büyüdükçe anlarsın :)

Bana kızsanız da yazıcam tutamadım içimde..
Ben mi çok geri kafalıyım yoksa bu işler böyle normalmi sayılıyor.
Tırnak içindeki sözünüz
İnternetden kız tavlamaya erkek tavlamaya çıkan insanlar kullanıyor.

"Sizi tanimak istiyorum dedim , fotograflariniz dan etkilendim"

benimde aklımdan bu geçmişti. yazacaktım erken davranmışsın.
adam sevgilisinden şüphelenip ders veriyor aklınca:)

O adam bence bu kadar tesadüfe inanmamıştır senin onu tanıdığından adı gibi emindir ve bu yüzden böyle konuşuyodur herkeste söylemiş erkekler bu kadar saf değil hele 30u geçmiş hiç olmaz yani

bence babası ile annenin iş arkadaşı olduğunu söyleme vaktin gelmişte geçiyor bile.
şuan senin onunla oyun oynadığını sanıyor o yüzden böyle şeyler yazmış.
gerçekleri söyle de diye kalsın. gör bak o zaman nasıl u dönüşü yapacak.

Senin gerçekten var olup olmadığından bile emin değilken böyle şeyler yazması garip.. Ama aynı mahalleden vs bahsetmişsiniz, fotoğraflarını da gördü, belki o da seni tanıyordur diye düşündüm.. Gerçekten sana yoğunlaştıysa nedenini anlamaya çalışıyorum..

Ben anlamadım sen adama fake bir hesaptan yazıp başkasının fotolarını gösterdin, öyle mi? Öyleyse şayet çok saçma. Neden böyle bir şey yaptın ki?
Değilse de bana garip gelmedi adamın sana seni düşünüyorumlu canımlı cicimli takılması. Yani sonuçta netten kızın teki ona asılıyo o da pas veriyor, ne kaybı olur bir erkek olarak? Hem de güzel bir kız, hoşuna gitmiş. Hayatında biri yoksa zaman geçirir, hayatında biri varsa bile yazışır sonuçta senin bir reelliğin yok. Sen düşün, yakışıklı bir erkek sana yazsa, sende bir şekilde ona güvensen, yazışmazmısın? Yazışırsın nolucak. En kötü muhabbet etmiş olursun. Yani o bide erkek. Çok daha başka düşüncelere sahipte olabilir.

Yani konu sende bacım. Sen ciddiysen adamla ciddi ciddi görüş, telefonlaş filan. fake hesaplarla ciddi işler olmaz.

Canım mesleği ne eğitim veren biri flansa onun üzerinden soru sorup tanısabilrsin

Anlamıştır kız,anlamaz. Olur mu aynı zaman içinde ekledin adamı

Hersey ihtimal.
Ama kuvvetli ihtimal sizi ciddiye almamis olabilir ki boyle olmasi cok ta anormal degil, o yuzden yazdiklarida pek ciddiye alinacak gibi degil.
Diger ihtimal, anlattiklarinizdan dolayi ayni yerde yasadiginiz ayrintilar vs. Sizi cidden merak etmis etkilenmis olabilir ama hemen yok kiskaniyorum, keske yanimda olsaydin gibi cumleler cok fazla, niyeti bozmus gibi.
Yani dusununce ki zaten sorgulamis, erkek olabilirsiniz, taniyor olabilirsiniz, dalga geciyor olabilirsiniz, sizi ciddiye almasi icin bir neden lazim.
Ben en basindan beri anneni soyleme tarafindaydim.
Bence hala devam edebilirsiniz, ama karsidakinin sacmalamalarina gulucukle cvp vermeniz nasil algilanir sizce?
Bir de ola ki devam ettiniz yuzyuze gorusebilecek misiniz?

Açıkçası çok laubali bir tip en başta.Ben olsam şu konuşmadan sonra engeli basarım.
Daha da adamın üzerine gidip etkileme çabalarına da girişmem.
Amacı hiçte iyi değil gibi geliyor.Bu tip konuşmaları efendi,aklı başında biri yapmaz.
Ki sende bana aşık oldu herhalde diyorsan bu adamın kelimelerinden etkilenmişsin demektir.
Kimseye güvenmem diyorsun ama adamın iki lafına kanmışsın gibi geldi.
Dikkatli ol böyle insanlar tekin gelmiyor bana..Sanal ortam sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…