Annemin istekleri

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
Merhabalar annem şu sıralar hastanede.Babamla dönüşümlü bakıyoruz yaklaşık 2 ay olacak hastaneye gideli.Girip çıkıyor .Neyse asıl konuya gelelim.

Annemin bakımıyla ilgili konularda şimdiye kadar sorun yaşamadım.Banyosu v.s hatta çok önceleri altını temizlediğimde olmuştur hiç gocunmam bu tür şeyleri bebek sever gibi yapıyorum.Yalnız bu sefer ki talebi beni çok zorladı..Özel bölgesini temizlememi istedi.Birde babam vardı yani ıykk oldum .Perdeyi çektim anca öyle oldu.Annemde olsa başkası için böyle şeyler yapmaktan tiksiniyorum.Bu tür konular bana hala normal gelmiyor.Önceki yattığında refakatçilerden biri anneme ağda yaptım sana da yapayım demiş.Benmi utangacım insanlar mı çok rahat anlamadım.

Bir arkadaşım acil ameliyata girdiğinden hazırlıksız yakalanmıştı tüy konusunda hemen ağdacısını çağırdık ertesi günü geldi yaptı ağdasını. siz de böyle bir çözüm bulabilirsiniz.

Geçen bir konu oldu yemek öncesi takma dişini yıkamamı istedi.Elleyememde üstünden birkaç kere su geçirtirim dedim.Fırça alsak daha iyi olur dedim.Güldü bana sende çok ilginçsin dedi .Altımı temizlemekten rahatsızlık duymuyorsun dişimi yıkamaktan huylanıyorsun dedi.

Ne yapayım huylanıyorum.

Her gitmemde değişik bir şey istiyor.Dün sırtımı kaşı diyordu bugünde ayak parmaklarımı kaşı ovala diyor.Sanki onunla ilgilenmem hoşuna gidiyor bana naz yapmayı seviyor gibi geliyor.

Son düzenleme:
Siz anne değilsiniz sanırım anne olunca anlarsınız annenizin kıymetini.. Sizin Nelerinizi Nelerinizi yaptığını ve bunu hiç gocunmadan severek yaptığını ve aslında şuan yatağa mahkum olan annenize aslında haksızlık ettiğinizi... Allah annenize sağlık sıhhat versin.. Ne demişler Allah evladına bile muhtaç etmesin..

Bende anneyim annem yatağa mahkum değil .Amin herkese sağlık sıhhat versin.

Yataga mahkum degil demissiniz altini aliyorum diyorsunuz ben anlamadim? Annenizin saglik sorununu

Hasta bakmak ,hastanede kalmak ,zor durumlar ,bazen olmadik bir seyden tiksinebilirsin ,
Ayiplanacak bir durum degil ,bende gecen sene anneme baktim o donemde yataktan kalkamadi ,altindansa aldim,her turlu temizligini de yaptim ,
Allah kimseyi yatirip bakima muhtac etmesin ,sizi zorlayacak bisi oldu mu ,hastabakiciya ucret karsiligi yaptirabilirsiniz gecmis olsun

Yataga mahkum degil demissiniz altini aliyorum diyorsunuz ben anlamadim? Annenizin saglik sorununu

O olay çok önceden olan bir olaydı 4 gün kadar kalmıştı hastanede.Şimdi kendi gidiyor tuvaletine gitmesede sorun değil yattığı yerde yine yaparım .Şeker hastası.Böbrek hastası.

Mükemmel değilim çoğu kişi beni topa tutacak biliyorum ama ben buyum değişik konular olduğunda garipsiyorum. Tek kız olduğum içinde benden başka yapacak kimse yok.Keşke bir kızkardeşim olsaydı .Ağda gibi zorlandığım konular ona basit gelirdi belki.

Bunlar parayla başkalarına yaptırabileceğiniz işler ama anneniz kırılır bu durumda da o sizin için neler yapmış siz de katlanın zor olsa da Allah korusun siz o durumda olsanız çocuğunuz baksın istemez misiniz ?

tüy dökücü kremler var onunla yapsın anneniz bende kimsenin killarına dokunamam sizi anlıyorum bu konuda

Söz konusu anne olunca benim için çok normal bir istek.

Ona da zor gelmiştir kendi kendine yetememek ama yine evladından istemek başkasından istemekten
kolay gelmiştir ne yapsın.
Bu arada ben anneme ağda yapmıştım..
Bu konularda pek hassas biri değilim.

Allah şifa versin anneciğine canım

Reactions: anu
anneniz o tiksinicek ne var.siz yataga dusseniz o sizin agdanizi v.s yapmazmiydi.eminim yapardi. Allah kimseyi kimseye muhtac birakmasin sizede yardimci olsun .Ama onun icinde zor bi durum.yanlis anlamayin ama ben boyle bi konuyu buraya yazip dillendirseydim butun gece vicdan azabindan uyuyamazdim.

Yoj artık . Ne biçim evlatsın. Kadın hastanede ya var mı ötesi. Belliki özel bölgesinin temizlenmesi gerekiyordu kendi yapamamış ve evladı olan senden rica etmiş. Pes doğrusu. Senin evladında sana böyle yapmaz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…