- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi penceremden
-
Neden çocuk yapılır? Yaşlanınca baksın diye.Kimi tutarsa tutsun beni ilgilendirmiyor zaten. Onun hayatı onun annesi onun sevgisi saygısı VİCDANI....
Çok güzel özetlemişsin ama bir eksikle ve bunu vicdanı olmayan ve sevgiden yoksun insanların anlaması mümkün değil... Anlamanı beklemiyorum şu saatten sonra zaten...
Neden çocuk yapılır? Yaşlanınca baksın diye.
Sizdeki felsefe bu.
Kadın haklı, ben olsam çekinirdim, utanırdım yapamazdım ki babaya rağmen söylemiş.
Babası yapabilirken, bununla beraber bir çok isteği var annesinin.
Şımarıyor gibi demiş, haklı
Sizdeki felsefe bu.
Kadın haklı, ben olsam çekinirdim, utanırdım yapamazdım ki babaya rağmen söylemiş.
Sizdeki felsefe bu.
Aa ben yazdim sandim birden.Annem bir yıl kemoterapi gördü ve gün geçtikçe ne tahareti ne banyo nede vücut temizliğini yapabilir hale geldi ve hep bunları zerre kadar yorulmadan tiksinmeden yaptım.Kemoterapiden dolayı küçük boy çöp kovasını dolduracak kadar kusardı defalarca, ben bebek bile öğürse midesi bulanan biriydim ama annem olunca bırak mide bulanması o rahatlasın iyi olsun diye elimde kova bekliyordum.Saçlarını taramamı isterdi iki tutam kalan saçından dökülenleri o görmesin diye saklar hiç dökülmedi bu sefer derdim.
Şimdi o yok keşke yaşasaydı ve ömrümün sonuna kadar tek sorun bu olsaydı.
Yaşınız çok küçük olabilir yorulmuşta olabilirsiniz insanız o nedenle annenizle geçirdiğiniz bu günleri nimet bilip şikayetçi olmayın.Allah kolaylık versin annenizede acil şifalar inşallah.
Geçen bir konu oldu yemek öncesi takma dişini yıkamamı istedi.Elleyememde üstünden birkaç kere su geçirtirim dedim.Fırça alsak daha iyi olur dedim.Güldü bana sende çok ilginçsin dedi .Altımı temizlemekten rahatsızlık duymuyorsun dişimi yıkamaktan huylanıyorsun dedi.
Ne yapayım huylanıyorum.
Her gitmemde değişik bir şey istiyor.Dün sırtımı kaşı diyordu bugünde ayak parmaklarımı kaşı ovala diyor.Sanki onunla ilgilenmem hoşuna gidiyor bana naz yapmayı seviyor gibi geliyor.
Bende konu sahibini yadırgamadım yaşı muhtemelen küçük olmalı.Rabbim nerede varsa hastalara şifa bakanlarada bol sabır ve kuvvet versin. Hiç yaşamadan empati yapılabilecek bir konu değil malesef.Aa ben yazdim sandim birden.
Ne acidir ki hemen hemen ayni seyleri yasamisiz.
Elimizde cop poseti rulosu ile saatler saatler boyu basinda beklerdik.
Gunde 30 kez filan istifra ederdi ne yazikki.
Bir kere bile igrenmedim.duydugumuz sadece derin bir uzuntuydu.
Bunun disinda ozel temizligini de yaptim.ayni sekilde rahatsiz olmadim.annem utandigi icin uzuldum bile.
penceremden amacim seni yargilamak degil.rahatsizlik duyman cok abes gelmedi.olabilir.bu tur konularda hassas olabilirsin.ancak sana muhtac olmasa yaptirmazdi.annecigine yardimin dokundugu icin mutlu olmayi denesen:))
Kesinlikle haklısın.Teşekkür ederim.Babamın yanında yapmamı istemesi ayrıca utandırdı beni.Benim için mahrem bu konular.Bir bacak ya da kol değil özel bölgesi sonuçta.Belki babam olmasa daha rahat hissederdim.Bana ters
Annem tamam hasta olabilir ama birazda işin suyunu çıkarıyor gibi geliyor.Aynen dediğiniz gibi bir nevi şımarıklık.Hep daha fazlasını istiyor 5 dakika otutturmuyor.Benim vicdanım çok rahat kendimi biliyorum çünkü.Benim yaptığımın onda birini yapmayacak insanlar gelmiş burda bol keseden konuşuyor.
Ben annem için 4 gün evine gitmemiş, bekleme salonlarında milletin oturduğu yerde soğukta yatmış ,yastık yüzü görmemiş bir insanım.
Bazı garip şeylerden huylanabilirim ben melaike ya da mükemmel değilim.Kusmuktan v.s şeylerden iğrenmiyorum ama garip isteklerden huylanıyorum.Annem kabız sabun koyduk dışarıdan ittirdim benden birde onu eldivenle içeriden daha ileri ittirmemi istiyor.Bende yok artık dedim.Kızıyız diyede her haltıda yapacak halimiz yok.
ben sizi haksız bulmadım. şu an 3 yaşındaki oğlum bazen kakasını altına kaçırıyor heryer kaka . eşim kusuyor hemen temizleyemiyor. altını bağlarken yapardı ama büyüdükçe farklı oluyor durum. ben de bakmadan ya da bazen tiksinerek temizliyorum. yani annemle de konuşuyorum bebek bile olsa, evladın bile olsa zor oluyor bu işler. kırmadan kibar kibar söyleyin yapamayacağınızı ama yapacak birini bulacağınızı.
İnan annenin durumu senden daha zor.Allah şifa versin yardımcınız olsun.Hastanelerde hasta bakıcılar bu tür işleri yapıyorlar sanırım.Bi konuşsan.Merhabalar annem şu sıralar hastanede.Babamla dönüşümlü bakıyoruz yaklaşık 2 ay olacak hastaneye gideli.Girip çıkıyor .Neyse asıl konuya gelelim.
Annemin bakımıyla ilgili konularda şimdiye kadar sorun yaşamadım.Banyosu v.s hatta çok önceleri altını temizlediğimde olmuştur hiç gocunmam bu tür şeyleri bebek sever gibi yapıyorum.Yalnız bu sefer ki talebi beni çok zorladı..Özel bölgesini temizlememi istedi.Birde babam vardı yani ıykk oldum .Perdeyi çektim anca öyle oldu.Annemde olsa başkası için böyle şeyler yapmaktan tiksiniyorum.Bu tür konular bana hala normal gelmiyor.Önceki yattığında refakatçilerden biri anneme ağda yaptım sana da yapayım demiş.Benmi utangacım insanlar mı çok rahat anlamadım.
Annen seni o ıykk dediğin yerden çıkardı..Merhabalar annem şu sıralar hastanede.Babamla dönüşümlü bakıyoruz yaklaşık 2 ay olacak hastaneye gideli.Girip çıkıyor .Neyse asıl konuya gelelim.
Annemin bakımıyla ilgili konularda şimdiye kadar sorun yaşamadım.Banyosu v.s hatta çok önceleri altını temizlediğimde olmuştur hiç gocunmam bu tür şeyleri bebek sever gibi yapıyorum.Yalnız bu sefer ki talebi beni çok zorladı..Özel bölgesini temizlememi istedi.Birde babam vardı yani ıykk oldum .Perdeyi çektim anca öyle oldu.Annemde olsa başkası için böyle şeyler yapmaktan tiksiniyorum.Bu tür konular bana hala normal gelmiyor.Önceki yattığında refakatçilerden biri anneme ağda yaptım sana da yapayım demiş.Benmi utangacım insanlar mı çok rahat anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?