Annemin istekleri

Neden çocuk yapılır? Yaşlanınca baksın diye.
Sizdeki felsefe bu.
Kadın haklı, ben olsam çekinirdim, utanırdım yapamazdım ki babaya rağmen söylemiş.

Babası yapabilirken, bununla beraber bir çok isteği var annesinin.

Şımarıyor gibi demiş, haklı

Ya sağlıklı değil ki kadın hasta zaten. Hastalığın utanması mı olurmuş. Güldürmeyin beni...

annenize yapmıcaksınız da kime yapıcaksınız acaba bu söylediklerinizi. hastalık psikolojisiyle balki olduğundan daha nazlıdır belkide çok huysuzdur bilemiyorum ama ne olursa olsun anne bu anne..

Valla bende igrenirim ve ben anneyim. Herkesin midesi bir değil evet yaparım belki ama çok zorlanarak yaparım. Ki anneniz yatalak değilmiş skinti varken altindanda almissiniz. Gayette hayırlı evlatsiniz bence.hastanede refakatçi kalmak bile ne kadar zor biliyorum çünkü.

Annem bir yıl kemoterapi gördü ve gün geçtikçe ne tahareti ne banyo nede vücut temizliğini yapabilir hale geldi ve hep bunları zerre kadar yorulmadan tiksinmeden yaptım.Kemoterapiden dolayı küçük boy çöp kovasını dolduracak kadar kusardı defalarca, ben bebek bile öğürse midesi bulanan biriydim ama annem olunca bırak mide bulanması o rahatlasın iyi olsun diye elimde kova bekliyordum.Saçlarını taramamı isterdi iki tutam kalan saçından dökülenleri o görmesin diye saklar hiç dökülmedi bu sefer derdim.
Şimdi o yok keşke yaşasaydı ve ömrümün sonuna kadar tek sorun bu olsaydı.
Yaşınız çok küçük olabilir yorulmuşta olabilirsiniz insanız o nedenle annenizle geçirdiğiniz bu günleri nimet bilip şikayetçi olmayın.Allah kolaylık versin annenizede acil şifalar inşallah.

A ne güzel hayırlı evlatlar basmış konuyu

Bazı insanların bazı konularda hassasiyetleri olabilir mesela ben de birisinin burnundan çıkan şeye asla tahammül edemem kızımın burnunu bile silemem.

Bana da oyle geldi. Sonucta cok da elden ayaktan dusmemis hosuna gidiyor galiba biraz durumu kullanmak. Bence baba varken uygunu olani onun yapmasi. Gereken yerde zor durumda evlat da yardim eder.

Teşekkür ederim.Babamın yanında yapmamı istemesi ayrıca utandırdı beni.Benim için mahrem bu konular.Bir bacak ya da kol değil özel bölgesi sonuçta.Belki babam olmasa daha rahat hissederdim.Bana ters

Annem tamam hasta olabilir ama birazda işin suyunu çıkarıyor gibi geliyor.Aynen dediğiniz gibi bir nevi şımarıklık.Hep daha fazlasını istiyor 5 dakika otutturmuyor.Benim vicdanım çok rahat kendimi biliyorum çünkü.Benim yaptığımın onda birini yapmayacak insanlar gelmiş burda bol keseden konuşuyor.

Ben annem için 4 gün evine gitmemiş, bekleme salonlarında milletin oturduğu yerde soğukta yatmış ,yastık yüzü görmemiş bir insanım.

Bazı garip şeylerden huylanabilirim ben melaike ya da mükemmel değilim.Kusmuktan v.s şeylerden iğrenmiyorum ama garip isteklerden huylanıyorum.Annem kabız sabun koyduk dışarıdan ittirdim benden birde onu eldivenle içeriden daha ileri ittirmemi istiyor.Bende yok artık dedim.Kızıyız diyede her haltıda yapacak halimiz yok.

Son düzenleme:
Aa ben yazdim sandim birden.
Ne acidir ki hemen hemen ayni seyleri yasamisiz.
Elimizde cop poseti rulosu ile saatler saatler boyu basinda beklerdik.
Gunde 30 kez filan istifra ederdi ne yazikki.
Bir kere bile igrenmedim.duydugumuz sadece derin bir uzuntuydu.
Bunun disinda ozel temizligini de yaptim.ayni sekilde rahatsiz olmadim.annem utandigi icin uzuldum bile.
penceremden amacim seni yargilamak degil.rahatsizlik duyman cok abes gelmedi.olabilir.bu tur konularda hassas olabilirsin.ancak sana muhtac olmasa yaptirmazdi.annecigine yardimin dokundugu icin mutlu olmayi denesen:))

canım harbide altını temizlemek bana en zor geleni Allah düşürmesin de, ama diğerlerinde pek bir şey yok. harbide sen ilginçsin :) ya birini götüreceksin bu işler için, bakıcı vs. yada yapacaksın yapacak bir şey yok.

ben sizi haksız bulmadım. şu an 3 yaşındaki oğlum bazen kakasını altına kaçırıyor heryer kaka . eşim kusuyor hemen temizleyemiyor. altını bağlarken yapardı ama büyüdükçe farklı oluyor durum. ben de bakmadan ya da bazen tiksinerek temizliyorum. yani annemle de konuşuyorum bebek bile olsa, evladın bile olsa zor oluyor bu işler. kırmadan kibar kibar söyleyin yapamayacağınızı ama yapacak birini bulacağınızı.

Bende konu sahibini yadırgamadım yaşı muhtemelen küçük olmalı.Rabbim nerede varsa hastalara şifa bakanlarada bol sabır ve kuvvet versin. Hiç yaşamadan empati yapılabilecek bir konu değil malesef.

Kesinlikle haklısın.
oraları sadece kocalar görür diye büyüten anneler, bunlara mecbur bırakmasa keşke

Ben sizi anlıyorum. Her insanin farklı farklı huylari vardir, sevgiyi gosterme şekli de herkese gore değişiklik gösterir, bu sizin annenize deger vermediğinizi, "hayirsiz evlat" vs oldugunuzu gostermez.

Bu isi yapanlar var, eve gelenler, seyyar agdacilar :) Onlardan birini cagirabilirsiniz.

Kendi kendime bile yapamadığımdan ağdacı cagırırdım, huylanmam da. Annem ya, canım kanım... İnsan hiç tiksinir mi? Ben ona kurban olurum.

Pardon! Babanızın yanında dediği için garipsemişsiniz. O konuda haklısınız.

Sizinde bunun bir değişiği başınıza geldiği için anlıyorsunuz beni.İnsanların hassasiyetleri farklı farklı.Bende tam tersi oğlumun kaka olayından ve kusmasından hiç tiksinmiyorum.Bu da benim için büyük bir şans.Bazen defalarca altına yaptığı ya da hergün kustuğu oluyor.Öteki türlü eşin gibi hassasiyetim olsaydı nasıl geçerdi günler düşünmek bile istemiyorum.

Annem sınırlarımı zorluyor.Bazen bilerek yaptığını düşünüyorum.Sanki o küçük bir bebekmiş bizde annesiymişiz gibi 24 saat ilgi bekliyor.

Normal insanlar gibi gece birkaç saat uyudum diye bana lütufta bulunduğunu düşünüyor mesela.Neymiş başka bir kadın gece gündüz çocuklarından istekte bulunuyormuş çocuklarını uyutmuyormuş (Kadın kilolu olduğu için devamlı 2 kişi kalıyordu yanında)

Annem gündüz çok az yatıyor gecede oturuyor benimde onun gibi 24 saat ayakta olmamı bekliyor.Elimden geleni fazla fazla yapıyorum.Hatta istemediğim şeyleri bile.Bir isteği olsa kalkardımda .

İnsanlar iyi diyede sabrını zorlamamak lazım.Zaten 3-5 kişiyiz.Yanında olanıda geldiğine pişman etmemek lazım.Geçen kardeşim gelmiş gece kalmış yanında. Burnundan getirmiş çocuğun eski defterleri falan açmış.

Kibarlıkta yapsam alınganlık gösterir.

Son düzenleme:
İnan annenin durumu senden daha zor.Allah şifa versin yardımcınız olsun.Hastanelerde hasta bakıcılar bu tür işleri yapıyorlar sanırım.Bi konuşsan.

ben olsam ben de yapamam. ama kadın da napsın kimsen isteyebilir başka.

Annen seni o ıykk dediğin yerden çıkardı..
Naberrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…