Peki neden kendi arabanızı almadınız maşallah size ben markete bile arabasız gidemiyorum iki çocuklaDram yaratmiyorum aralarinda en uzakta benim dedim oturduğum yer kirsal kesim köy gibi ve sadece bir arac çalışıyor ve yürüme mesafesi var benim evime kimse gelemiyor zaten biz gelemiyiz çok karışık bir yer diyorlar sürekli ben gidiyorum çünkü onlar benim ailem ve beraber olmak istiyorum
Benimde degildi yengeminde degildi sonrasinda aradım özür diledimBebek arabası sizin miydi yiğeninizin mi? Sonrasında annenizi neden aramadınız?
Farkında mısınız siz ailenizin bulunduğu yere "onlar için " gitmiyorsunuz..kendiniz için ,kendinizi şu an yaşadığınız yerde yalnız kalmış hissettiğiniz için gidiyorsunuz.Bu yüzden iki çocukla oraya gitmeniz sizin düşündüğünüz kadar büyük bir fedakarlık değil kardeşleriniz ve onların eşleri içinDram yaratmiyorum aralarinda en uzakta benim dedim oturduğum yer kirsal kesim köy gibi ve sadece bir arac çalışıyor ve yürüme mesafesi var benim evime kimse gelemiyor zaten biz gelemiyiz çok karışık bir yer diyorlar sürekli ben gidiyorum çünkü onlar benim ailem ve beraber olmak istiyorum
Durduk yere mi canını acitiyorsun çocuğun dedi . Çocuk öyle put gibi durmuyordu ağlıyordu demek ki . Kendi cocuklarimiz çok kıymetli evet ama bu öncelik hep benim ve cocuklarimin olacak anlamına gelmiyor. Duran çocuğu niye rahatsız ediyorsunuz ?Çocuğu cok rahatsız etmedim sadece bir kere kucağıma aldim çıkmayınca ustelemedim zaten annesinden izin aldim kullanabilirmiyim diye
Yengeni de aradın mı ?Benimde degildi yengeminde degildi sonrasinda aradım özür diledim
Üç yaşla dört yaş arasında devasa fark yok yalnız. İdare etsin denilemez. Ha üç ha dört ikisi de küçük çocukBebek arabai onlarin degil zatenonun cocugu buyuk zaten 4 yasinda ben zaten izin istedim
Yani siz kalkıp birinin evine gitseniz çocuklarınız surekli ağlasa birinden bisey rica edemicekmisiniz ayni sekilde benim evime cocuklu misafir gelse boyle yapmamÇocuğun arabasını almaya çalışırsanız ağlar birde belli ki çocuğu çok rahatsız etmişsiniz . Hayır niye kalkıp gidiyorsunuz bir de ? Milletin huzuru kaçsın bir daha her denileni yapsınlar diye mi ben olsam size ciddi mesafe koyarım çocuğumun hem canını sıkacak birde üste çıkacak
Kadın bir şey yapmamış kiYani siz kalkıp birinin evine gitseniz çocuklarınız surekli ağlasa birinden bisey rica edemicekmisiniz ayni sekilde benim evime cocuklu misafir gelse boyle yapmam
Eltim degil yengem bizim aramzida normalde böyle seylerin lafi olmaz ve ben cocugumu kanguraya koyupta gitmiştim bana bunu verirmisin dedi bende verdim mesela senin olsun dedimArabanın içinde ki çocuk sizin olsa idi ve eltiniz aynı hareketi yapsa idi buraya eltim böyle yaptı bilmem ne diyecektiniz valla ben sizi haksız buldum uzaktan geldiniz diye kimse pohpolamak zorunda değil.
Yani sonuç olarak diğer çocuk ağladı .Yani siz kalkıp birinin evine gitseniz çocuklarınız surekli ağlasa birinden bisey rica edemicekmisiniz ayni sekilde benim evime cocuklu misafir gelse boyle yapmam
Kanguru daha rahat olur diye oyle gittim kangurumuda zaten onun evinde unuttum oda benim olsun mu dedi hamile dogum yapacak bende tmm dedimKadın bir şey yapmamış ki
Yavaş demiş.
Yengeden neden özür dilemediniz peki ?
Ayrıca bebek arabanızı böyle yerlere götürmeniz gerek zaten.
Çok büyütmeye gerek yok yahu.Eltim degil yengem bizim aramzida normalde böyle seylerin lafi olmaz ve ben cocugumu kanguraya koyupta gitmiştim bana bunu verirmisin dedi bende verdim mesela senin olsun dedim
Anladım.Kanguru daha rahat olur diye oyle gittim kangurumuda zaten onun evinde unuttum oda benim olsun mu dedi hamile dogum yapacak bende tmm dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?