Annemin kalbini kırdım

Peki neden kendi arabanızı almadınız maşallah size ben markete bile arabasız gidemiyorum iki çocukla

Sizin olmayan bir arabayı bu kadar sahiplenmemiz ve vermek zorunda gibi davranmanız hoş değil. Bebek arabasını kullandığım zamanlarda her yere zor da olsa götürürdüm. Başkasında var zaten diyemezsiniz. Çocuklar kendi arabalarını paylaşmak istemezler zorunda da değiller. Yetişkin olarak sizin hesaplamanız lazım.
Çok ayıp etmişsiniz

Farkında mısınız siz ailenizin bulunduğu yere "onlar için " gitmiyorsunuz..kendiniz için ,kendinizi şu an yaşadığınız yerde yalnız kalmış hissettiğiniz için gidiyorsunuz.Bu yüzden iki çocukla oraya gitmeniz sizin düşündüğünüz kadar büyük bir fedakarlık değil kardeşleriniz ve onların eşleri için

Çocuğu cok rahatsız etmedim sadece bir kere kucağıma aldim çıkmayınca ustelemedim zaten annesinden izin aldim kullanabilirmiyim diye
Durduk yere mi canını acitiyorsun çocuğun dedi . Çocuk öyle put gibi durmuyordu ağlıyordu demek ki . Kendi cocuklarimiz çok kıymetli evet ama bu öncelik hep benim ve cocuklarimin olacak anlamına gelmiyor. Duran çocuğu niye rahatsız ediyorsunuz ?

Haklı olsaydınız bile kimseye haber vermeden çekip giderek haksız duruma düşerdiniz zaten. Şu an o kadar haksızsınız ki yani haksız olmanın karesini almışsınız resmen. Iki kere haksızsınız yani.

Ortam terk etmek olgun bir davranış değil. Annenizin yerinde olsam ben de gücenirdim.

Arayıp özür dileyin. Çocukların sizi gerdiğini filan anlatarak yumuşatmaya çalışın.

Yani siz kalkıp birinin evine gitseniz çocuklarınız surekli ağlasa birinden bisey rica edemicekmisiniz ayni sekilde benim evime cocuklu misafir gelse boyle yapmam

Yani siz kalkıp birinin evine gitseniz çocuklarınız surekli ağlasa birinden bisey rica edemicekmisiniz ayni sekilde benim evime cocuklu misafir gelse boyle yapmam
Kadın bir şey yapmamış ki
Yavaş demiş.
Yengeden neden özür dilemediniz peki ?
Ayrıca bebek arabanızı böyle yerlere götürmeniz gerek zaten.

Arabanın içinde ki çocuk sizin olsa idi ve eltiniz aynı hareketi yapsa idi buraya eltim böyle yaptı bilmem ne diyecektiniz valla ben sizi haksız buldum uzaktan geldiniz diye kimse pohpolamak zorunda değil.
Eltim degil yengem bizim aramzida normalde böyle seylerin lafi olmaz ve ben cocugumu kanguraya koyupta gitmiştim bana bunu verirmisin dedi bende verdim mesela senin olsun dedim

Siz nasıl çocuğunuzun derdindeyseniz millet de kendi çocuğunu düşünecek tabii. Bunda anormal bi şey yok, verdiğiniz tepki bana fazla geldi. O anın yorgunluğundan tepkiniz yüksek olabilir ama annenizlik bi şey de yok çocuk gibi kimseye haber vermeden gitmeniz de ekstra. İkisinden de özür dileyin yapacak bi şey yok.

Yani sonuç olarak diğer çocuk ağladı .
Ben karşımdaki çocuğunda çocuk olduğunu bildigim için ağlıyorsa ve durduramiyorsam çarşafın içine koyar sallarim en fazla diğer çocuğu da ağlatmam. Yani gorumcelik yapmanıza gerek yok kadın kaldirabiliyorssn kaldır demiş sizde kaldıramadıkca küçük çocuğu zorlamissiniz. Inatlastiginiz sizin yegeniniz. Üstüne kusup gitmissiniz

Kadın bir şey yapmamış ki
Yavaş demiş.
Yengeden neden özür dilemediniz peki ?
Ayrıca bebek arabanızı böyle yerlere götürmeniz gerek zaten.
Kanguru daha rahat olur diye oyle gittim kangurumuda zaten onun evinde unuttum oda benim olsun mu dedi hamile dogum yapacak bende tmm dedim

Eltim degil yengem bizim aramzida normalde böyle seylerin lafi olmaz ve ben cocugumu kanguraya koyupta gitmiştim bana bunu verirmisin dedi bende verdim mesela senin olsun dedim
Çok büyütmeye gerek yok yahu.
Annenize durumu anlatırsınız bir daha.
Yengenizi de arayıp özür dileyin bitti gitti.

Zahmet edip çocuğunuzun bebek arabasını yanınıza alsaydınız. Çocuk içinden çıkmak istememiş, zorla çıkarmaya çalıştığınız için canı yanmış. Annesi tabii ki uyaracak. Ne bekliyordunuz?

Bir bayılmadığınız kalmış, çok yorucu bir insansınız. İyi ki çevremde sizin gibi biri yok.

Kanguru daha rahat olur diye oyle gittim kangurumuda zaten onun evinde unuttum oda benim olsun mu dedi hamile dogum yapacak bende tmm dedim
Anladım.
Çok abartılacak bir durum yok.
Annenize durumu açıklamışsınız, yengenize de açıklar özür dilersiniz konu da kapanır gider.

Kim haklı kim haksız onu geçtim de 4 yaşında çocuk bebek arabasında öylece oturuyor mu ya benim yeğenim anormal demek ki, sıkılır o mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…