Annemin kalbini kırdım

Ben yanlış anlamışım özür dilerim. Bazen yaşadığımız hayal kırıklıkları bize ani ve can sıkıcı kararlar aldırabiliyor. Herhangi bir şekilde tepki vermeyince de o aklımızın bir köşesinde hep kalıyor. Karşındakiler yaşattıklarını hissettirdiklerini unutuyorlar.

Yengemin değildi komsunundu ben istemiştim komsudan bebegimi icinde yatirmak icin
Bakın bu durum olayı algılamamızı değiştiriyor.Çünkü eğer o bebek arabası yiğeninizin ise yorumum; o yaştaki çocuk paylaşma konusunda sıkıntı çıkarır ,kendisine de ait olduğunu bildiği için uzlaşmaya yanaşmaz..annesi de huyunu bildiği için ortamda çocuğunu ağlatmak istememiştir olacaktı.Ama zaten o araba o çocuğun da değilse ve o an sizin bebeğinizin kullanması için size verilmiş birşeyse yenge de yanlış yapıyor ."benim paşam üzülmesin" diye sizin kucağınızdaki 8 aylık bebekle girdiğiniz mücadeleye aldırmıyor..ki zaten puset onun çocuğunun da değil. Pusetin sahibi olsanız da çıkarmayacaktı yengeniz oğlunu ..çünkü onun çocuğu üzülmesin.Sizin hatanız habersizce çıkıp gitmek olmuş.Bence iki çocukla bu şekilde kalmalı ev ev gezmeli vs.aile ziyaretlerine hiç girmeyin.Gidin annenizin evine denk gelirseniz görüşürsünüz ..yalnız ortada o kadar kişi toplandıpı ekmek yaptığı nasıl bir sitede oturuyor aileniz merakettim

Ok hata yaptin ama aile ici olaylari hep boyle buyutursen olan sana olur, kimse senle gorusmek istemez.. cunku belli bir zaman sonra inan kimse kimsenin nazini cekmek istemiyor. Kendimden biliyorum

Buarada tekrar soyluyorum o aylardaki bebek zaten kucakta gezdirilmez hele bu sicakta, kendi arabasini goturmeliydin. O zaman cocuk gelip binemezdi boylelikle daha rahat soz hakkin olurdu

Konu sahibinin olsaydi bebek arabasi daha cok soz hakki olacakti bence

Bu kadar basit bi şey olsaydı öyle tepki görmezdin şimdi yeme burda bizi
Bu kadar basit bir sey evet çünkü 2 gun kaldim ve bütün gun uyumadilar uykusuzdum yorgundum o gün boyunca hep actim yemek dahi yiyemedim uykusuzluk ve aclik ust üste binince her sey ust üste geldi

Biri gelince ördek ailesi gibi toplanilmasina ayar oluyorum her birinde 3 4 cocuk varsa geleni sıkmaktan baska bir sey değil.Annemlere gidince dayimlardan teyzemlere herkes toplaniyor annemle dertlesemiyorum anne kız vakit geciremiyoruz oradan biliyorum..Araba mevzusunda haksızsın bence yengene ayıp olmuş özür dilemen gerekir 4 yasında da olsa cocuk işte rahatı bozulsun istememiş

Burada annenin bı suçu yok ki.
kimse senin çocukların küçük diye seni hoş tutmak zorunda değil. kızıp gittiğin de çocuk ve oda yabancın değil.sen böyle bişey yaptığın için herkesten özür dilemelisin.

Benim hatam o zaten çünkü ben aynısını yapmazdım oglum aglasada cikartidim herhalde. Aynı seyi ondan bekledigim ocon öyle oldu

Bu kadar basit bir sey evet çünkü 2 gun kaldim ve bütün gun uyumadilar uykusuzdum yorgundum o gün boyunca hep actim yemek dahi yiyemedim uykusuzluk ve aclik ust üste binince her sey ust üste geldi
gitmeden annenize diyecektiniz anne çol yoruldum sana geleyim çocuklara 1 gün bakta bende biraz dinleneyim diye siz gitmişsiniz o da hep bir arada olmak istemiş

Yenge de tuhaf siz de.
Çocuk arabasında yatıyorsa ellememeniz lazım. Siz yada yengeniz gel elimizde sallayalım salıncak yapalım ne bileyim yardım edeyim birlikte uyutalım vs gibi başka çözüm bulabilirdiniz. Koskoca iki kadın dioloğu değil bu anlattığınız. Böyle gelişmemeliydi olay.
Annenizin olaya dahil değil. Kırılacak bişey yok.

Benim hatam o zaten çünkü ben aynısını yapmazdım oglum aglasada cikartidim herhalde. Aynı seyi ondan bekledigim ocon öyle oldu
Bence siz de yapmayin kimse evladinizdan degerli degil mesela arkadaslarim geliyor bana cocuklar oyuncak paylasamiyor sadece o zaman mudahale etmiyorum ikisinden birini kayirmiyorum onun disinda buyuk biri kizima asla istemedigi bir seyi yaptiramaz siz de musade etmeyin kim olursa olsun

Ama sonuçta başkasının ve çocuğun da değil..konu sahibi tarafından istenmiş ve belki o ortamda bile olmayan birisinin. Yengenin her şekilde tutumu yanlış.
Ben yenge yerinde olsaydim zaten cocugumu cikartmistim boyle bir durumda…ama
Konu sahibide orayi terk etmeden duyecekti ki yenge cocugunu cikar bebek uyusun sonra binsin vs

Aynen oyle.. bende sen gibi baskasinin cocugunuda duaunurum genelde ama analari masallah vuran cocuguna dur yavrum yapma etme demez mesela salar ortaya.. bende boyle insanlara gelemem ama herkes bizim gibi sorumluluk bilincinde degil maalesef

İşte demek ki o sinirle hareket etmişsin sen her ne kadar normal bulsan da kendini o uykusuzluk hareketlerine sesine vs yansımış

İşte demek ki o sinirle hareket etmişsin sen her ne kadar normal bulsan da kendini o uykusuzluk hareketlerine sesine vs yansımış

Arkadaşlar bu konuyu buraya yazmamın nedeni kendimi haklı buldugum icin felan değil hepimiz hata yapıyoruz ve boyle bir sey oldu bu olayi nasil duzeltebilirim diye fikir almak icin yazdim

Pardon bebek arabasını siz komşudan kendi bebeğiniz için istemişsiniz.
Bu durumda yenge daha hatalı
En azından gel bi deneyelim ikna edelim deyip çocuğuyla konuşabilir yada size başka bi alternatif sunar bebeğinizi uyıtmanıza yardım edebilirdi etmeliydi.
Siz ne diye yengeden özür dilediniz orasını anlayamadım

Işte size ders olsun bir daha yapmayın. Çünkü bebeğiniz eşyasını paylaşmak zorunda değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…