Ben yanlış anlamışım özür dilerim. Bazen yaşadığımız hayal kırıklıkları bize ani ve can sıkıcı kararlar aldırabiliyor. Herhangi bir şekilde tepki vermeyince de o aklımızın bir köşesinde hep kalıyor. Karşındakiler yaşattıklarını hissettirdiklerini unutuyorlar.Anlayışınız icin teşekkür ederim bebek arabası yengemin degil komusunun bebegimi uyutmak icin ben istedim yengemde kendi cocugunu koyduonun oglu zaten 4 yasinda benimki daha bebek yengemi arayıp özür dilemedim annemin aradım yengem sinirli bir sekilde dedi yani o benim yeğenim abimin ogli nasıl canını acitabilirim ki ayrica ben evime gitmek istiyordum abimle yengem kalmam ocin zorladilar gitme hic bizim evde kalmiyorsun diye küsüyorlardi demek istedigim o ki madem birini kalmak icin zorluyorsan onada yardimci olamn gerekir
Bakın bu durum olayı algılamamızı değiştiriyor.Çünkü eğer o bebek arabası yiğeninizin ise yorumum; o yaştaki çocuk paylaşma konusunda sıkıntı çıkarır ,kendisine de ait olduğunu bildiği için uzlaşmaya yanaşmaz..annesi de huyunu bildiği için ortamda çocuğunu ağlatmak istememiştir olacaktı.Ama zaten o araba o çocuğun da değilse ve o an sizin bebeğinizin kullanması için size verilmiş birşeyse yenge de yanlış yapıyor ."benim paşam üzülmesin" diye sizin kucağınızdaki 8 aylık bebekle girdiğiniz mücadeleye aldırmıyor..ki zaten puset onun çocuğunun da değil. Pusetin sahibi olsanız da çıkarmayacaktı yengeniz oğlunu ..çünkü onun çocuğu üzülmesin.Sizin hatanız habersizce çıkıp gitmek olmuş.Bence iki çocukla bu şekilde kalmalı ev ev gezmeli vs.aile ziyaretlerine hiç girmeyin.Gidin annenizin evine denk gelirseniz görüşürsünüz ..yalnız ortada o kadar kişi toplandıpı ekmek yaptığı nasıl bir sitede oturuyor aileniz merakettimYengemin değildi komsunundu ben istemiştim komsudan bebegimi icinde yatirmak icin
Ok hata yaptin ama aile ici olaylari hep boyle buyutursen olan sana olur, kimse senle gorusmek istemez.. cunku belli bir zaman sonra inan kimse kimsenin nazini cekmek istemiyor. Kendimden biliyorumNe alakasi var hanım efendi ben hakliyi. demiyorum olayı anlatiyorum o anki ruh halimde bir hata yaptim hata insanlar icin var önemli olan pismanlik duyabilmek yani sizde tanimasiginiz insan hakkinda bir olayla böyle kesin hüküm verebiliyorsaniz
Konu sahibinin olsaydi bebek arabasi daha cok soz hakki olacakti benceBakın bu durum olayı algılamamızı değiştiriyor.Çünkü eğer o bebek arabası ise yorumum; o yaştaki çocuk paylaşma konusunda sıkıntı çıkarır ,kendisine de ait olduğunu bildiği için uzlaşmaya yanaşmaz..annesi de huyunu bildiği için ortamda çocuğunu ağlatmak istememiştir olacaktı.Ama zaten o araba o çocuğun da değilse ve o an sizin bebeğinizin kullanması için size verilmiş birşeyse yenge de yanlış yapıyor ."benim paşam üzülmesin" diye sizin kucağınızdaki 8 aylık bebekle girdiğiniz mücadeleye aldırmıyor..ki zaten puset onun çocuğunun da değil. Pusetin sahibi olsanız da çıkarmayacaktı yengeniz oğlunu ..çünkü onun çocuğu üzülmesin.Sizin hatanız habersizce çıkıp gitmek olmuş.Bence iki çocukla bu şekilde kalmalı ev ev gezmeli vs.aile ziyaretlerine hiç girmeyin.Gidin annenizin evine denk gelirseniz görüşürsünüz ..yalnız ortada o kadar kişi toplandıpı ekmek yaptığı nasıl bir sitede oturuyor aileniz merakettim
yaa aslında konu bebek arabası falan değil arkadaş annesine gitmiş ilgi beklemiş annesi de bütün çocukları falan çağırmış istenilen ilgi tam olarak karşılanmamış anne tarafından en sonunda araba da verilmeyince olay kopmuş
Bu kadar basit bir sey evet çünkü 2 gun kaldim ve bütün gun uyumadilar uykusuzdum yorgundum o gün boyunca hep actim yemek dahi yiyemedim uykusuzluk ve aclik ust üste binince her sey ust üste geldiBu kadar basit bi şey olsaydı öyle tepki görmezdin şimdi yeme burda bizi
Ama sonuçta başkasının ve çocuğun da değil..konu sahibi tarafından istenmiş ve belki o ortamda bile olmayan birisinin. Yengenin her şekilde tutumu yanlış.Konu sahibinin olsaydi bebek arabasi daha cok soz hakki olacakti bence
Benim hatam o zaten çünkü ben aynısını yapmazdım oglum aglasada cikartidim herhalde. Aynı seyi ondan bekledigim ocon öyle olduBiri gelince ördek ailesi gibi toplanilmasina ayar oluyorum her birinde 3 4 cocuk varsa geleni sıkmaktan baska bir sey değil.Annemlere gidince dayimlardan teyzemlere herkes toplaniyor annemle dertlesemiyorum anne kız vakit geciremiyoruz oradan biliyorum..Araba mevzusunda haksızsın bence yengene ayıp olmuş özür dilemen gerekir 4 yasında da olsa cocuk işte rahatı bozulsun istememiş
gitmeden annenize diyecektiniz anne çol yoruldum sana geleyim çocuklara 1 gün bakta bende biraz dinleneyim diye siz gitmişsiniz o da hep bir arada olmak istemişBu kadar basit bir sey evet çünkü 2 gun kaldim ve bütün gun uyumadilar uykusuzdum yorgundum o gün boyunca hep actim yemek dahi yiyemedim uykusuzluk ve aclik ust üste binince her sey ust üste geldi
Bence siz de yapmayin kimse evladinizdan degerli degil mesela arkadaslarim geliyor bana cocuklar oyuncak paylasamiyor sadece o zaman mudahale etmiyorum ikisinden birini kayirmiyorum onun disinda buyuk biri kizima asla istemedigi bir seyi yaptiramaz siz de musade etmeyin kim olursa olsunBenim hatam o zaten çünkü ben aynısını yapmazdım oglum aglasada cikartidim herhalde. Aynı seyi ondan bekledigim ocon öyle oldu
Ben yenge yerinde olsaydim zaten cocugumu cikartmistim boyle bir durumda…amaAma sonuçta başkasının ve çocuğun da değil..konu sahibi tarafından istenmiş ve belki o ortamda bile olmayan birisinin. Yengenin her şekilde tutumu yanlış.
Aynen oyle.. bende sen gibi baskasinin cocugunuda duaunurum genelde ama analari masallah vuran cocuguna dur yavrum yapma etme demez mesela salar ortaya.. bende boyle insanlara gelemem ama herkes bizim gibi sorumluluk bilincinde degil maalesefBenim hatam o zaten çünkü ben aynısını yapmazdım oglum aglasada cikartidim herhalde. Aynı seyi ondan bekledigim ocon öyle oldu
İşte demek ki o sinirle hareket etmişsin sen her ne kadar normal bulsan da kendini o uykusuzluk hareketlerine sesine vs yansımışBu kadar basit bir sey evet çünkü 2 gun kaldim ve bütün gun uyumadilar uykusuzdum yorgundum o gün boyunca hep actim yemek dahi yiyemedim uykusuzluk ve aclik ust üste binince her sey ust üste geldi
İşte demek ki o sinirle hareket etmişsin sen her ne kadar normal bulsan da kendini o uykusuzluk hareketlerine sesine vs yansımış
Arkadaşlar bu konuyu buraya yazmamın nedeni kendimi haklı buldugum icin felan değil hepimiz hata yapıyoruz ve boyle bir sey oldu bu olayi nasil duzeltebilirim diye fikir almak icin yazdimArkadaşlar iki bebekli bir anneyim köye girmeden annemi gormek istedim size geliyorum dedim ilk abimin evine gittim ve orda bir gece kaldim ertesi gunde ordan kalkip annemlere gittin gormeye tabi iki cocukla sicakta buru kucagimda biri elimde cok zor sekiz kardesiz biz annemde herkesi çağırmış bahcede ekmek yapmış tabi kalabalik herkesin dort beş tane cocugu var neyse herkes dagildi evine gitti iki abim ve esleri kaldi aksam oldu bahceye çayı getirdik benim cocuklarim durmuyor zaten biri 8 aylik digeri 3 ikiside surekli agliyor yengeme bebek arabasını alabilirmiyim bebegi uyutcam dedim onun ogluda 4 yaşında icindeydi cikartabilirsen oglumu al dedi kucagima alip cikartmaya calistim cikmadi yengemde yavaş oğlumun canini acitiyorsun dedi ben o lafi duyunca aşırı sinirlendim cocuklarimi alip eve gittim hazırlanıp kimseye haber vermeden evime gittim aralarinda en uzakta oturan benim butun herkes ayni sitede oturuyor 20 dakika yuruyorum sonra minibuse biniyorum 45 dakikda gidiyor sinirlenmemim sebebi ben cok uzaktan onlar icin gelirken bana yardimci olmamaları ama haber vermeden gittigim hic haksizim nasıl özür dilecegimi bilemiyorum annem cok kırılmıştı çok üzülmüştü
Işte size ders olsun bir daha yapmayın. Çünkü bebeğiniz eşyasını paylaşmak zorunda değil .Benim hatam o zaten çünkü ben aynısını yapmazdım oglum aglasada cikartidim herhalde. Aynı seyi ondan bekledigim ocon öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?