Annemin kalbini kırdım

Eltim degil yengem bizim aramzida normalde böyle seylerin lafi olmaz ve ben cocugumu kanguraya koyupta gitmiştim bana bunu verirmisin dedi bende verdim mesela senin olsun dedim
Tamam siz verirsiniz de 3 yas cocugunuz tutturdu vermiyorum diye ne yapacaksiniz elinden alip zorla mi vereceksiniz. Size yecrube olmus bir dahakine kendi cocugunuzun esyalarini tam getirir millete tamah etmezsiniz.

İyi de annesi al tabi kullan dememiş ki çocuğu içinden çıkarabilirsen al demiş ki çocuğunun çıkmamak isteyeceğini tahmin eder annesi olarak. Bana böyle cevap verilse ben tenezzül etmezdim
Ben biri benden bir sey isteyince lazim olsa bile eriyorum onunda oyle davranmasını bekledim hata yaptim beklenti olunca hayal kırıklığı da büyük oluyor

Herseyden öte diğer cocugu rahatsız etmişsiniz çocuk niye arabasını versin ne anlasın annesinden izin almamın anlamı yokki o an çocuk için değerli
Kadin birsey dememiş üstüne trip atmışsınız
Hepsinden özür dinlemelisiniz, bir daha da o kdr küçük bebekle arabasiz çıkmayın basit bir baston bile iş görür.

Aslında rica etseydiniz annesi çıkarsaydı. O yaşlarda çocuklar eşyalarını vermez. 2,5 yaşında oğlum kesinlikle bisikletini falan başka çocuklara bindirmez. Siz kendi pusetinizi götürecektiniz. Yada orada iş yapmayıp sadece çocuklarınızla ilgilenecektiniz.

Aklınızda nasıl kurduğunuzu bilmiyorum ama sadece bir defa denedim ve zorlamadim ayrica bebek arabası yengemin değil

"Çocuğun canını acıtıyorsun" sözünü nasıl bir üslupla söylediği önemli. Tahmin ettiğim kadarıyla siz de çocuğu zorla çekip almamışsınızdır. kimseye bir şey söylemeden gitmeniz annenize biraz ayıp olmuş. En azından ona söyleseydiniz. Ama sonradan neden yengeyi arayıp özür dilediniz onu anlamadım.

Misafirim diye bu kadar beklentiye girmemelisiniz en başta.
Geçen senelerde başka şehire gittik orada arkadaşlarla parkta buluşacaktık. Biraz da uzun yürüyüş yapılan bir park. Bizim oğlumuz bebek arabasını atmıştı normalde scooterla idare ediyorduk. Ama o gün arkadaşında araba görünce bende bineceğim diye ağladı. Arkadaşlar indirmeye kalktılar asla kabul etmedik. Çünkü diğer çocuk ağlayacak ne gerek var. Neticede en sonunda arkadaşım çocukları ikna etti aynı arabada sıkışık oturdular biraz. Ama bunu teklif etmese de gücenmezdim. Mecbur değildi çünkü.
Çok beklentiniz var, hala kendinizi haklı görüyorsunuz.
Ama birisi benim çocuğumu arabadan çıkarmaya kalksa ben de hoşlanmam. Yengeniz de doğal olarak hoşlanmamış.
Hatalısınız

Niye trip attinizki. O cocuklgun kalkmayacaği belliymis istemeniz hata. Annesi zaten vermek istese cocugunu kendisi kaldirır o da vermek istememiş. Çocuklarin ikisi aglarken birinin ben de yardim etmesi lazimdı. Orda naziniz annenize geçer . Gidip deseydiniz anne birini sen alsan olur mu durmuyorlar diye. Yegene trip atip gitmis gibi olmussunuz.

Aklınızda nasıl kurduğunuzu bilmiyorum ama sadece bir defa denedim ve zorlamadim ayrica bebek arabası yengemin değil
Çocuk ağladı mi Nergis hanım aglamadi mi?
Annesi durduk yere mi canını acitiyorsun dedi çocuk put gibi dururken . Bu üçüncü kez sorusum ister cevaplarsiniz ister cevaplamszsiniz . Yeğen sizin çocuk sizin yegeniniz içinden çıkmak istememiş bunu anlatmaya çalışıyorum aslında . Çocuk gibi inatlasip gitmeniz tuhaf .

Anlayışınız icin teşekkür ederim bebek arabası yengemin degil komusunun bebegimi uyutmak icin ben istedim yengemde kendi cocugunu koyduonun oglu zaten 4 yasinda benimki daha bebek yengemi arayıp özür dilemedim annemin aradım yengem sinirli bir sekilde dedi yani o benim yeğenim abimin ogli nasıl canını acitabilirim ki ayrica ben evime gitmek istiyordum abimle yengem kalmam ocin zorladilar gitme hic bizim evde kalmiyorsun diye küsüyorlardi demek istedigim o ki madem birini kalmak icin zorluyorsan onada yardimci olamn gerekir

Çocuğu cok rahatsız etmedim sadece bir kere kucağıma aldim çıkmayınca ustelemedim zaten annesinden izin aldim kullanabilirmiyim diye
Bunu biz nerden bilelim madem bebegin arabada uyuyor arabasini gotureceksin her yere ya da gitmeyeceksin bitti. Birde hakli gibi tavirlarya sizin gibi insanlar cidden iliskilerin katilisiniz biri osursada nem kapsam diye bakarsiniz

Bak işte yengen de seni seviyormuş ki ısrar etmiş kalman için.
Alınma bence.
Ara ondan da açıklayarak özür dile bitsin gitsin.
Geberecem yahu qkdjkafsmf

Bunu biz nerden bilelim madem bebegin arabada uyuyor arabasini gotureceksin her yere ya da gitmeyeceksin bitti. Birde hakli gibi tavirlarya sizin gibi insanlar cidden iliskilerin katilisiniz biri osursada nem kapsam diye bakarsiniz
Ne alakasi var hanım efendi ben hakliyi. demiyorum olayı anlatiyorum o anki ruh halimde bir hata yaptim hata insanlar icin var önemli olan pismanlik duyabilmek yani sizde tanimasiginiz insan hakkinda bir olayla böyle kesin hüküm verebiliyorsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…