- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.786
- 528
Okuduğumdan beri 8 ve 3 aylık cümlesini anlamaya ve hesaplamaya çalışıyorum ben deÇocuklarınız 3 yaş ve 8 aylık mı ?
Tamam siz verirsiniz de 3 yas cocugunuz tutturdu vermiyorum diye ne yapacaksiniz elinden alip zorla mi vereceksiniz. Size yecrube olmus bir dahakine kendi cocugunuzun esyalarini tam getirir millete tamah etmezsiniz.Eltim degil yengem bizim aramzida normalde böyle seylerin lafi olmaz ve ben cocugumu kanguraya koyupta gitmiştim bana bunu verirmisin dedi bende verdim mesela senin olsun dedim
Ben biri benden bir sey isteyince lazim olsa bile eriyorum onunda oyle davranmasını bekledim hata yaptim beklenti olunca hayal kırıklığı da büyük oluyorİyi de annesi al tabi kullan dememiş ki çocuğu içinden çıkarabilirsen al demiş ki çocuğunun çıkmamak isteyeceğini tahmin eder annesi olarak. Bana böyle cevap verilse ben tenezzül etmezdim
Aynen biri uc yas digeri 8 aylik yazim hatası olmuşOkuduğumdan beri 8 ve 3 aylık cümlesini anlamaya ve hesaplamaya çalışıyorum ben de
Peki kimindi bebek arabası? O hiç devreye girmedi mi ?Benimde degildi yengeminde degildi sonrasinda aradım özür diledim
Aynen ben de.Okuduğumdan beri 8 ve 3 aylık cümlesini anlamaya ve hesaplamaya çalışıyorum ben de
Aklınızda nasıl kurduğunuzu bilmiyorum ama sadece bir defa denedim ve zorlamadim ayrica bebek arabası yengemin değilYani sonuç olarak diğer çocuk ağladı .
Ben karşımdaki çocuğunda çocuk olduğunu bildigim için ağlıyorsa ve durduramiyorsam çarşafın içine koyar sallarim en fazla diğer çocuğu da ağlatmam. Yani gorumcelik yapmanıza gerek yok kadın kaldirabiliyorssn kaldır demiş sizde kaldıramadıkca küçük çocuğu zorlamissiniz. Inatlastiginiz sizin yegeniniz. Üstüne kusup gitmissiniz
Yengemin değildi komsunundu ben istemiştim komsudan bebegimi icinde yatirmak icinPeki kimindi bebek arabası? O hiç devreye girmedi mi ?
Niye trip attinizki. O cocuklgun kalkmayacaği belliymis istemeniz hata. Annesi zaten vermek istese cocugunu kendisi kaldirır o da vermek istememiş. Çocuklarin ikisi aglarken birinin ben de yardim etmesi lazimdı. Orda naziniz annenize geçer . Gidip deseydiniz anne birini sen alsan olur mu durmuyorlar diye. Yegene trip atip gitmis gibi olmussunuz.Arkadaşlar iki bebekli bir anneyim köye girmeden annemi gormek istedim size geliyorum dedim ilk abimin evine gittim ve orda bir gece kaldim ertesi gunde ordan kalkip annemlere gittin gormeye tabi iki cocukla sicakta buru kucagimda biri elimde cok zor sekiz kardesiz biz annemde herkesi çağırmış bahcede ekmek yapmış tabi kalabalik herkesin dort beş tane cocugu var neyse herkes dagildi evine gitti iki abim ve esleri kaldi aksam oldu bahceye çayı getirdik benim cocuklarim durmuyor zaten biri 8 aylik digeri 3 ikiside surekli agliyor yengeme bebek arabasını alabilirmiyim bebegi uyutcam dedim onun ogluda 4 yaşında icindeydi cikartabilirsen oglumu al dedi kucagima alip cikartmaya calistim cikmadi yengemde yavaş oğlumun canini acitiyorsun dedi ben o lafi duyunca aşırı sinirlendim cocuklarimi alip eve gittim hazırlanıp kimseye haber vermeden evime gittim aralarinda en uzakta oturan benim butun herkes ayni sitede oturuyor 20 dakika yuruyorum sonra minibuse biniyorum 45 dakikda gidiyor sinirlenmemim sebebi ben cok uzaktan onlar icin gelirken bana yardimci olmamaları ama haber vermeden gittigim hic haksizim nasıl özür dilecegimi bilemiyorum annem cok kırılmıştı çok üzülmüştü
Çocuk ağladı mi Nergis hanım aglamadi mi?Aklınızda nasıl kurduğunuzu bilmiyorum ama sadece bir defa denedim ve zorlamadim ayrica bebek arabası yengemin değil
Anlayışınız icin teşekkür ederim bebek arabası yengemin degil komusunun bebegimi uyutmak icin ben istedim yengemde kendi cocugunu koyduonun oglu zaten 4 yasinda benimki daha bebek yengemi arayıp özür dilemedim annemin aradım yengem sinirli bir sekilde dedi yani o benim yeğenim abimin ogli nasıl canını acitabilirim ki ayrica ben evime gitmek istiyordum abimle yengem kalmam ocin zorladilar gitme hic bizim evde kalmiyorsun diye küsüyorlardi demek istedigim o ki madem birini kalmak icin zorluyorsan onada yardimci olamn gerekir"Çocuğun canını acıtıyorsun" sözünü nasıl bir üslupla söylediği önemli. Tahmin ettiğim kadarıyla siz de çocuğu zorla çekip almamışsınızdır. kimseye bir şey söylemeden gitmeniz annenize biraz ayıp olmuş. En azından ona söyleseydiniz. Ama sonradan neden yengeyi arayıp özür dilediniz onu anlamadım.
Bunu biz nerden bilelimÇocuğu cok rahatsız etmedim sadece bir kere kucağıma aldim çıkmayınca ustelemedim zaten annesinden izin aldim kullanabilirmiyim diye
Bak işte yengen de seni seviyormuş ki ısrar etmiş kalman için.Anlayışınız icin teşekkür ederim bebek arabası yengemin degil komusunun bebegimi uyutmak icin ben istedim yengemde kendi cocugunu koyduonun oglu zaten 4 yasinda benimki daha bebek yengemi arayıp özür dilemedim annemin aradım yengem sinirli bir sekilde dedi yani o benim yeğenim abimin ogli nasıl canını acitabilirim ki ayrica ben evime gitmek istiyordum abimle yengem kalmam ocin zorladilar gitme hic bizim evde kalmiyorsun diye küsüyorlardi demek istedigim o ki madem birini kalmak icin zorluyorsan onada yardimci olamn gerekir
Ne alakasi var hanım efendi ben hakliyi. demiyorum olayı anlatiyorum o anki ruh halimde bir hata yaptim hata insanlar icin var önemli olan pismanlik duyabilmek yani sizde tanimasiginiz insan hakkinda bir olayla böyle kesin hüküm verebiliyorsanizBunu biz nerden bilelimmadem bebegin arabada uyuyor arabasini gotureceksin her yere ya da gitmeyeceksin bitti. Birde hakli gibi tavirlar ya sizin gibi insanlar cidden iliskilerin katilisiniz biri osursada nem kapsam diye bakarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?