• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kardeşimle mesajlaşmaları

Öpüp başına koysun, herzaman kötü anlamda kullanılmaz. Annenizi en iyi siz tanırsınız. Hani şükretsin bunu takabildigime gibi söylemiş olabilir.

Bencede öpüp başınıza koyun 7 sene üstüne tüp bebekle çocuk sahibi oldum sadece 1 ablam çeyrek taktı kimseden birşey görmedim şuan ikinci çocuk tedavisi görüyorum keşke ikinci çocuğuma aralarinda yazislar dusunseler inada razıyım 😁😁şaka bir yana hayat pahalı düşünmeleri güzel anlatım tarzları yanlis lakin maddi durumları iyi olupta bu konuşmayı yapsalardi gucenmekte haklı olurdunuz hatta hediyelerini bile kabul etmemek daha iyi olurdu

Bence annen sadece patavatsız. Kötü niyetli olsa yanınıza gelmez. Yanınıza da kızının doğumuna gitmedi dedirtmemek için geldiğini hissediyorsanız bilemiycem. Hani size kardesinizi eleştirip kardesinizi de sizi eleştiriyor vs olabilir klasik anne. Çok takmayın. İnsan sevildiğini ya da sevilmedigini hisseder. Böyle bir şey hissettiyseniz gitsin evine

Back
X