Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani eşim bugüne kadar annen senin duygularını suistimal ediyor sana yaptıklarını kardeşine asla yapamaz onun biricik evladı oğlu derdi de sen beni gaza getirmeye çalışıyorsun annem öyle şey yapmaz diye savunurdum haklıymış adam. O kadar üzgün ve kırgınım ki cesaret edip de mesajlaşmaların hepsini okuyamamıştım dün bugün tekrar aldım telefonu ve hepsini okudum resmen oturup ana oğul benim dedikodumu yapmışlar habire. Şuan aynı evin içinde yüz yüze zor duruyorum. Eşime belli etmemeye çalışıyorumYapmayacaksın güzel kardeşim yapmayacaksın.
Ben çok ağır şeyler yaşadım daha yeni yaşattılar ve artık eşim sana saygı duymayan kimse ile görüşmeni istemiyorum dedi.
Benim yaptıklarımı bilen ve bana karşı tutumlarını bilen arkadaşlarım bile pes etti. Artık üzme kendini dediler.
Yanlız şunu söylemeden geçemeyeceğim. (Evlat ayrımını iliklerine karar çocukluğumdan beri yaşamış bi insanım, maddi imkanım olduğu için; maddi olarak destek olmayı bi kenara bırakın yağdırdım yağdırdım. Ellerini ceplerine atmayı bırak cüzdanına değdirmedim parmaklarını. Aklına ne gelirse kıyafetinden, gezmesine…
Yok hala evlat ayrımını iliklerime kadar yaşıyorum. Artık olay başka boyutlara vardı. Bana karşı saygı da duymamaya başlamışlar, kendi istekleri doğrultusunda bana hakaretler, tutumlar yazsam bitmez.)
İki cocugumda da annem asla kardeşlerimin ne takacağına ne alacağına asla müdahale etmedi. Ve yapabileceklerinin en iyisini yapsınları istedi.
Doğum ölümle kucak kucağa gelmek ve yeni bi hayat başlıyor. İnsan bereketi ile gelsin mantığında yapabileceğinin en iyisi sunar.
Anneniz sizin için bebeğiniz için gelmiş bence bu dünyalara bedel.. Kendinizi kurup üzülmeyin.Mesajlarınız için teşekkür ederim. Abartıyorsun diyenler için haklı da olabilirsiniz ama kardeşim evlenirken bütçem gereği nişanında çeyrek düğününde tam altın taktım diye annem kalkıp bana bir bilezik takabilirdin kardeşin o senin az oldu taktığın diyen insan. Mesele bana gelince bir çeyrek yeter kıyafete bile gerek yok diyebiliyor. Bunları düşündükçe çok üzülüyorum demek ki diyorum annem bana karşı olan hislerinde samimi değil. Beni bir çeyreğe bile layık görmüyor görev icabı takıp geçeyim diyo. Öpüp de başına koysun demesine çok alındım ben onun altınında parasında değilim durumum gayet iyi ihtiyacım da yok çok şükür elleriyle bir takım kıyafet seçip alsaydı bunu da çok beğendim torunuma aldım deseydi çok daha mutlu ederdi beni. Kaldı ki söylenmez böyle şeyler ama 2 senedir evden çalışıyorum her ay maaşımla eline harçlığını veririm bişeye ihtiyacı olursa kullansın diye babamla ikisinin telefon faturalarını öderim bir yere gittiğimiz zaman ellerini ceplerine attırmam demek ki diyorum beni kullanıyorlarmış.
İyi tarafından bakarsak ikisinin de gerçek yüzünü gördünüz, bundan sonra ona göre davranırsınız, zaten çok düşkün bir anne olsa sizin her ay verdiğiniz harçlıklardan kenara koyar bir çeyrek alırdı.Yani eşim bugüne kadar annen senin duygularını suistimal ediyor sana yaptıklarını kardeşine asla yapamaz onun biricik evladı oğlu derdi de sen beni gaza getirmeye çalışıyorsun annem öyle şey yapmaz diye savunurdum haklıymış adam. O kadar üzgün ve kırgınım ki cesaret edip de mesajlaşmaların hepsini okuyamamıştım dün bugün tekrar aldım telefonu ve hepsini okudum resmen oturup ana oğul benim dedikodumu yapmışlar habire. Şuan aynı evin içinde yüz yüze zor duruyorum. Eşime belli etmemeye çalışıyorum
Eşinize bu mesajlardan bahsetmeyin. Ayrıca anne kız, anne oğul arasına giren yorumları ben daha büyük bir saygısızlık olarak görüyorum.damat da gelin de geri durmalı bu konuda. Eşinizin bu cümleleri annenizin sözlerinden daha büyük bir saygısızlık. Ne istiyor eşiniz? Annenizle kavga ederseniz, küserseniz mutlu mu olacak. Anneniz belki de damadının kendine karşı tavırlarından hoşlanmıyor, hislerini biliyor, ondan böyle söylüyor. Toruna alınacak altın damada gider kafasında olabilir. Kafanızda büyütmeyin, eşinizle bu konuda da dertleşmeyin. Yine aranızdaki ilişki hakkında yorum yapmasına da izin vermeyin lütfen.Yani eşim bugüne kadar annen senin duygularını suistimal ediyor sana yaptıklarını kardeşine asla yapamaz onun biricik evladı oğlu derdi de sen beni gaza getirmeye çalışıyorsun annem öyle şey yapmaz diye savunurdum haklıymış adam. O kadar üzgün ve kırgınım ki cesaret edip de mesajlaşmaların hepsini okuyamamıştım dün bugün tekrar aldım telefonu ve hepsini okudum resmen oturup ana oğul benim dedikodumu yapmışlar habire. Şuan aynı evin içinde yüz yüze zor duruyorum. Eşime belli etmemeye çalışıyorum
Annenizin tarzı hoş değil ve çok ayıp etmiş.Yani eşim bugüne kadar annen senin duygularını suistimal ediyor sana yaptıklarını kardeşine asla yapamaz onun biricik evladı oğlu derdi de sen beni gaza getirmeye çalışıyorsun annem öyle şey yapmaz diye savunurdum haklıymış adam. O kadar üzgün ve kırgınım ki cesaret edip de mesajlaşmaların hepsini okuyamamıştım dün bugün tekrar aldım telefonu ve hepsini okudum resmen oturup ana oğul benim dedikodumu yapmışlar habire. Şuan aynı evin içinde yüz yüze zor duruyorum. Eşime belli etmemeye çalışıyorum
Bazen anlatmak istediğimizi yanlış kelimelerle anlatırız..çeyrek 3 bine yakın zaten,birçok insan için az para değil..emekli maaşıyla gecinmenin bir de çeyrek almasının zor olacağını söylemiştir..yoksa oğluna da altına gerek yok, kıyafet yeter derdi ..Bence bu mesajlara hiç takılmayın, yardıma bile gelmiş..laf arasında, anne hayat zaten çok zor,emeklin ile geciniyorsun, sakin altın falan alma zaten emeğin var diyebilirsiniz belki..Herkese iyi geceler.
3 gün sonra ikinci çocuğumu doğurucam inşallah annem yanımda kalmaya geldi yardımcı olabilmek için erken doğum riskim var çünkü. Hiç yapmam aslında ama telefonunda erkek kardeşimle olan whatsapp konuşmalarını okudum. Kardeşim ablama doğumda ne takalım sence diye sormuş annemde çeyrek yeter bir de kıyafet alırsınız ona bile gerek yok demiş. Kardeşim sen ne takıcaksın diye sormuş annemde ben bir emekli maaşıyla geçinen insanım çeyrek takarsam öpüp de başına koysun diye cevap vermiş. Ya o kadar canım sıkıldı o kadar moralim bozuldu ki gece gece hiç bir şey takmasalar bu kadar üzülmezdim ama annemin tutup da böyle konuşması yok öpüp de başına koysun demesi falan hamilelikten mi duygusal davranıyorum sizce dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Bizim de kendi ailemiz içinde böyle espriler yapılır. Gizli saklı değil ulu orta geyik çevirilir. Kalabalık bir aileyiz. Bir kardeşim evlenirken annem diğerine sen bu kadar takı takma etin ne budun de demişti mesela. Herkesin maddi durumu aynı değil çünkü. Anneniz belki kötü niyetle değil şaka mahiyetinde öpsün başına koysun dedi ama siz mesajda bunu göremezsiniz. Mesajlar duyguları yansıtmada yetersiz kalıyor.Anneniz yüzünüze böyle bir şey demez mi?
Bizim aramızda bu tar espriler döner anne bak torunun sünnet oldu altınımız nerde. 100 lira takarsam öp başına koy gibi. Bu çok absürt değil. Kardeşinizle arkanızdan konuşması size biraz ağır gelmiş. Hamilesiniz fazla duygusalsınız. Ama kötü niyet olmadığını düşünüyorum.
Siz keyfinize bakın etrafı boşverin.
Yalnız begenmeyen arkadaslar benim kardesiminde bize destegi cok oldu ev alirken esime 100 bin verdi annem kizima bilezik aldi yapmasalardi eşim yine takardi çünkü kardesimi çok seviyor eşim kendi kardeşine de çok daha fazlasını yapti.benim aileme alıncami sorun oluyor anlamadım.Benim kardeşim evlense bilezik takarım çalışmadığım halde eşim takacak sizin takmamaniz da hoş olmamış annenizide sitemi bence o yüzden ama güzel Bi konuşma olmamis