- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Haklı olarak sitem etmiş yani...
Kızıp alınmış olabilirsiniz ama annenizi ve babanızı görmek istemiyecek kadar büyük bir sorun görmedim ben.
yok canım vardır elbet haklılık payınız kızdığınız şeyler varsa durduk yere değildir tabiki, benimde tek çocuğum var o kadar titriyoruz ki üstüne tek çocuklu ailelerin çocuklarının onları böyle gördüğünü gördükçe üzülüyorum gerçekten... daha düşkün olurlarmış gibi gelirdi bana çünkü.. ne bileyim bundan heralde, böyle hissediyorum. Kusura bakmayın nolur.. tabiki yaşayan sizsiniz. vardır geçerli nedenleriniz.Nefret etmiyorum ailemden neden edeyim ki ? "Onların payına siz düşmüşssünüz" derken eğer anladığım şeyi kast ettiyseniz size şimdi cevap verirsem beni agresif olmakla suçlarsınız o yüzden susuyorum :)
Nezdinizde sizin gibi konuyu anlamayan arkadaşlardan balıklama dalıp yorum yazmamalarını rica edicem, sanırım bu kadarcık şey beni saldırgan yapmaz :)
Her anne-baba mükemmel ve sevgi dolu diye bir şey yok işte...Kuzenimin ailesi böyle. Uzak değil ha halamlar babamın ablası yani. Kıza öyle bir güven verdiler ki şu hayatta tek kıskandığımdır. En basitinden biz beraber ehliyet kursuna başladık babam - sen yapamazsın beceremezsin araba kullanmayı derken bunun babası aldı götürdü trafikten uzak alana ders verdi saatlerce ve hep onore edildi bu kız. Hostes oldu sanki atomu parçaladı gibi sevindiler alkışladılar, ben terfi aldım 4 sene önce babam bir hayırlı olsun demedi.. Eee bunlar unutulmuyor işte...
Nefret etmiyorum ailemden neden edeyim ki ? "Onların payına siz düşmüşssünüz" derken eğer anladığım şeyi kast ettiyseniz size şimdi cevap verirsem beni agresif olmakla suçlarsınız o yüzden susuyorum :)
Nezdinizde sizin gibi konuyu anlamayan arkadaşlardan balıklama dalıp yorum yazmamalarını rica edicem, sanırım bu kadarcık şey beni saldırgan yapmaz :)
çalışmayan bir eşle eve bakmışsınız ya, bu şimdiki eşiniz mi...Olabilir, eski sıkıntılarımı görmediğiniz için doğrudur. Haklı bir sitem olduğu tartışılır, zaten ne şartlarda çalışmayan bir eşle evime baktığımı da yazdım ama size göre haklı olabilir doğrudur. Sevgiler.
yok canım vardır elbet haklılık payınız kızdığınız şeyler varsa durduk yere değildir tabiki, benimde tek çocuğum var o kadar titriyoruz ki üstüne tek çocuklu ailelerin çocuklarının onları böyle gördüğünü gördükçe üzülüyorum gerçekten... daha düşkün olurlarmış gibi gelirdi bana çünkü.. ne bileyim bundan heralde, böyle hissediyorum. Kusura bakmayın nolur.. tabiki yaşayan sizsiniz. vardır geçerli nedenleriniz.
haklısınız aslında, ben zaten belirttim şu anki yazdıklarınıza göre yorumluyorum diye. Uzun olan konuları tekrar okumak zor geliyor onun yerine özet geçilse diycem o da konu açana zor... neyseCanım konuyu sadece bu yazdıklarına göre değerlendiriyorlar. Eski konularını bilseler, bu şekilde konuşmazlar. Anlamadığım nokta eski konularının linkini koymuşsun, hem bir göz atmak zor geliyor, hemde cidden rencide edici ve üzücü yorumlar yazılıyor.
Neden bir evlat annesine babasına kızar hiç düşündünüz mü?
Neden aramak istemez?
Neden konuşmak istemez?
Neden görmek istemez?
Allah aşkına ya yorum yapmayın, ya da gidin okuyun eski konuları.
çalışmayan bir eşle eve bakmışsınız ya, bu şimdiki eşiniz mi...
haklısınız aslında, ben zaten belirttim şu anki yazdıklarınıza göre yorumluyorum diye. Uzun olan konuları tekrar okumak zor geliyor onun yerine özet geçilse diycem o da konu açana zor... neyse
yok canım yanlış anlamam ben, bende sizin gibi çok üzerine gelinmesine karşıyım konu sahiplerinin... İşte bazen insan düşünmeden dalıyor özellikle hassas olduğu konularsa, bi şekilde sitede geçinip gidiyoruz işteDoğru sizde haklısınız ama bazen öyle yorumlar geliyor ki konu sahiplerinin avukatlığını yapasım geliyor. İnsanlar zaten üzgün, nasihat almak, moral depolamak için konu açıyor, daha çok üzülüyorlar.Neyse ben sitemkar bir şekilde yazdım, öfkeyle değil, lütfen sizde yanlış anlamayın.
yani bu doğru bir yaklaşım değil. her konu açanın daha önce açtığı konularına bakacak olursak çok işimiz var. ancak vivi benim dikkatimi çeken Bir üye olduğu için eski konularını biliyorum. Ama bir sürü konu açılıyor ve “bilenler bilir, eski konularımdan hatırlarsınız” diyenler oluyor. Hatırlamıyoruz işte arkadaş herkes bilmek zorunda değil. Sen de ona göre yaz ki arkası yarın gibi olmasın.Canım konuyu sadece bu yazdıklarına göre değerlendiriyorlar. Eski konularını bilseler, bu şekilde konuşmazlar. Anlamadığım nokta eski konularının linkini koymuşsun, hem bir göz atmak zor geliyor, hemde cidden rencide edici ve üzücü yorumlar yazılıyor.
Neden bir evlat annesine babasına kızar hiç düşündünüz mü?
Neden aramak istemez?
Neden konuşmak istemez?
Neden görmek istemez?
Allah aşkına ya yorum yapmayın, ya da gidin okuyun eski konuları.
Eski konularına baktım,kırıldığın belli oluyor.Onlar eski defterleri açınca sen susuyor musun ?
Mesela bu altın meselesi mesaj şeklinde konuşulmuş.Mesaj olunca,sinirlerine hakim olarak gerekli cevabı vermen kolay olurdu.
Keşke buraya yazdığın gibi,eski tatsız konuları hatırlatmaya ne gerek var,biliyorsun o zaman başka çarem yoktu gibi şeyler yazsaydın.
Bu konularda açıkça yüzleşemediğin için kinleniyor olabilir misin ?
yani bu doğru bir yaklaşım değil. her konu açanın daha önce açtığı konularına bakacak olursak çok işimiz var. ancak vivi benim dikkatimi çeken Bir üye olduğu için eski konularını biliyorum. Ama bir sürü konu açılıyor ve “bilenler bilir, eski konularımdan hatırlarsınız” diyenler oluyor. Hatırlamıyoruz işte arkadaş herkes bilmek zorunda değil. Sen de ona göre yaz ki arkası yarın gibi olmasın.
Bence yapmamız gereken arka planı olabilecek konularda konuyu anlayana kadar en azından ortalama yorumlar yapılıp, kişinin şahsına saydırmamak lazım, o kadar.
evt senin için demedim zaten.Tabii ki ama eğer ben " daha önce de yazmıştım babam ile sorunlarım oldu" diyorsam sorunlarım olduğu içindir. Bütün eski konularımı açıp okuyamaz zaten ama en azından beni aile düşmanı gibi gösterip hakaret etmektense daha ılımlı yaklaşılabilir. "ailenizin payına da siz düşmüşssünüz" cümlesini hak etmiyorum ben inanın...
yani bu doğru bir yaklaşım değil. her konu açanın daha önce açtığı konularına bakacak olursak çok işimiz var. ancak vivi benim dikkatimi çeken Bir üye olduğu için eski konularını biliyorum. Ama bir sürü konu açılıyor ve “bilenler bilir, eski konularımdan hatırlarsınız” diyenler oluyor. Hatırlamıyoruz işte arkadaş herkes bilmek zorunda değil. Sen de ona göre yaz ki arkası yarın gibi olmasın.
Bence yapmamız gereken arka planı olabilecek konularda konuyu anlayana kadar en azından ortalama yorumlar yapılıp, kişinin şahsına saydırmamak lazım, o kadar.
İpekcim vallahi ben bazen aradaki yorumları da okumuyorum, bi bakıyorum sayfalar ilerlemiş. İlk konu açılırken detaylandırmak lazım belki de akılda pek soru işareti kalmamalı, sonuçta her gün konu açmıyoruz. açınca az biraz detaylandırmak gerekiyor... yorumcularda hemen asıp kesmemeli tabi (de bazen ayarımızı kaçıyor)yani bu doğru bir yaklaşım değil. her konu açanın daha önce açtığı konularına bakacak olursak çok işimiz var. ancak vivi benim dikkatimi çeken Bir üye olduğu için eski konularını biliyorum. Ama bir sürü konu açılıyor ve “bilenler bilir, eski konularımdan hatırlarsınız” diyenler oluyor. Hatırlamıyoruz işte arkadaş herkes bilmek zorunda değil. Sen de ona göre yaz ki arkası yarın gibi olmasın.
evt senin için demedim zaten.
Dediğim gibi konu özellikle hassas bir konu ise en azından insanların bam teline dokunmadan ortalama bir şey söylemek lazım.
Altından bilmediğimiz neler çıkar ki anne baba dahi olsa konu sahibine son derece hak verilebilir.
Annenin babanın kardeşinin seni nazını çekememesi seninle iyi geçinememesi çok zor bir durum insan kimsesiz hissediyorCanım ben artık çok bıktım bu laf sokmalardan... Kırılıyorum, bardak dolu olduğu için en ufak şeyde taşıyor. Ben de bir bireyim artık yaşım oldu 35 Babanın huyu öyle alttan al, halanlar arkandan konuşssun alttan al, annen zırvalasın alttan al.. BUNALDIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?