Annemin kurduğu cümle... Diğer konumda bana kızmıştınız oysa...

o sözüm için çok özür dilerim yaaa, ben böyle şikayet eden, ailenin yaranamadığı kişi olduğunuzu düşündüğüm için öyle söyledim..(tamamen önyargıymış) Haddi çok aşan bir cümleydi çoook özür dilerim

Evet bu doğru ama küçük kurbağa çok kibar topladı sonrasında. Keşke her bilmeden yazan da böyle yazsa da tatlıya bağlansa konular.

Önemli değil sizinki de tekmiş ileride olabilecek şeylerden endişe duydunuz belki de konuyu detaylı bilmediğiniz için.

Annen abarti tepki vermemis bence cok abartiyosun..

Bir seyi yuzune vurmak bu sekilde olmaz. Gonlu burulmus bir ana bir seyi rica etmis, bu kadar abartmaya gerek yok.

Ha bence de bilezikten hatira olmaz. Ama ben anama arayip hesap vermem, paramin yonetimi bendedir canim istiyosa satarim yani o baska

Bence daha evvel kendi taktığı seti satman anneni üzmüş, içinde kalmış kadının.

Şimdi seni bu nedenle uyarma gereği duymuş.

Haklısın kırıcı söylemiş, biraz daha güzel ifade edebilirdi.

Bence kırıldığını anlat güzelce..

Evet bu doğru ama küçük kurbağa çok kibar topladı sonrasında. Keşke her bilmeden yazan da böyle yazsa da tatlıya bağlansa konular.

Katılıyorum. Kurbağa benim yorumlarımı en çok likelayanlardan hal böyle olunca bir anlık yanlış anlama olduğunu düşündüm zaten. Sonuçta bir çok konuda hemfikiriz dedim ve üstünde durmadım. Zaten kavgacı bir yapım yok uzlaşmadan yanayım.

Ama çok linç ediliyorum yalan değil. Sitede Suriye'li var site pis dedim ırkçı oldum oysa eğer Almanya'lı olsaydı çok Alman var derdim yani ırkı önemli değil ortak alanı kulanımı önemli benim için. Benim kadar hümanist birisi de ırçkısın diye yaftalandı mesela :) Genel bir önyargı durumu var. Ne ırkçıyım ne bağnazım ne de kötü biriyim pamuk gibiyim tanısanız :) ama çok kırıldım işte geçmiyor çabuk..

ben niyetinin kötü olmadığını bildiğim için dedim canım zaten. ki sonradan yaklaşımın takdire şayandı.

Eskiyi unutun bence,önünüzde güzel bir hayat var. Hatıraydı anıydı vs.karşınıza çıktığında sizi hiç üzmemeli. Kaldı ki bence boşandığınız eşinizin size taktığı set dışında diğerleri kötü hatıra bile değil. Eskiyi önemsemediğinizde annenizin bu lafının aslında sizi yaralamak için söylemediğini anlayacaksınız

oyy oyyy oyyy bak şimdi utandım asıl hiç farkında değilim ilk defa atarlanayım dedim (bu konularda hassasım diye) yanlış kişiye denk geldi desene
neyse oldu bitti artık

oyy oyyy oyyy bak şimdi utandım asıl hiç farkında değilim ilk defa atarlanayım dedim (bu konularda hassasım diye) yanlış kişiye denk geldi desene
neyse oldu bitti artık

Hahahaha Hiç önemli değil çünkü ben endişe sebebini çok iyi anladım

sen byag dolusun onlara karsı.ama annenın ettıgı bu lafı,aynen benim annem de ederdi bana..

ben bunda art niyet gormem..

(sımdı bakım bu ne zamanın konusuymuş,yıne milatlık konuya mı yorum yapmışım)

sen byag dolusun onlara karsı.ama annenın ettıgı bu lafı,aynen benim annem de ederdi bana..

ben bunda art niyet gormem..

(sımdı bakım bu ne zamanın konusuymuş,yıne milatlık konuya mı yorum yapmışım)

Bu güncel Doluyum evet biriken çok şey var en basiti annemin balayımdaki tutumu, babamın nikahımda olmaması eşimi tanımaması..

Anneniz altın düşmüş dediğinde sizin verdiğiniz cevaba bozulmuş ve o yüzden öyle yazmış ve bundan kasıt eski evliliğin değil bence..ilk evliliğin olmuş olsaydı yine aynısını diyebilirdi. Ilk evliliğini zde çok sorun yasamissin iz belli ki ve uzulmussunuz. .anneniz bence size çok düşkün ve yine kendinizden çok özveri verip sonunda üzülmeni den korkuyordur. .tabi kişinin karakteri ile ilgili mesela ben 1 gün konusmasam 2.gun mutlaka sesini duymaliyim. .şu anda 2 aydir şehir dışındalar ve cok özledim. .anneme fikrini sorarım tecrubelerini dinlerim kulagima kupe ederim ama son kararı kendim veririm. .yani siz bu kadar içli dişli olmaktan hoşnut degilseniz..aranıza set koyabilirsiniz..mesafe koyabilirsiniz..en güzeli özelinizi anlatmayın ya da fikrini söylediğinde kararınızı kesin olduğunu soyleyin..ama bence bir anne netten kızının yazısını görüyor ve bunun bile peşine düşüyorsa kötü bir anne olamaz..ben anneniz için üzüldüm çünkü yanlış hatırlamıyorsam bir yerde emekli olduğundan bahsetmiştiniz. .ve bu durumda kendini tamamen sana adamacçalışıyor. .keşke kendine hobiler, arkadaş ya da ne bileyim kendini meşgul edecek başka birşey bulabilse. .cunku bu durumda siz sikiliyorsunuz ama o da fedakarlık yapıyorum onu seviyorum kollamaya çalışıyorum ama onun yaptığına bak ben bunu haketmiyorum gibi düşünebilir. .ama lütfen ona karşı fazla kırıcı olmayın dediği gibi sizden başka kimsesiz yok belli..daha cok yalnizliga itme..gecen konusmada cuma konustuk sali niye aramiyorsun ozluyorum demis ya sitem etmissin ben olsam bende ozlerim..babanın söylediklerini annene mal etme..o ne kadar ortada tutabilir ki..Anneler mükemmel değildir ama bazıları evlatlarınin mükemmel bir hayatı olmasını ister..bana annem demişti ki birgün anne olunca anlarsın evet şimdi daha iyi anlıyorum annem seni..bende sana diyorum inşaallah birgün evladınızı olur hayırlısı ile sağlıkla kucağınaaalırsın ve o zaman annenin sana verdiği değerin şimdi sana yük olsada o zaman daha iyi anlarsın. .ne yapsın kadın elinde değil bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…