- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi meredithgrey
-
o sözüm için çok özür dilerim yaaa, ben böyle şikayet eden, ailenin yaranamadığı kişi olduğunuzu düşündüğüm için öyle söyledim..(tamamen önyargıymış) Haddi çok aşan bir cümleydi çoook özür dilerimTabii ki ama eğer ben " daha önce de yazmıştım babam ile sorunlarım oldu" diyorsam sorunlarım olduğu içindir. Bütün eski konularımı açıp okuyamaz zaten ama en azından beni aile düşmanı gibi gösterip hakaret etmektense daha ılımlı yaklaşılabilir. "ailenizin payına da siz düşmüşssünüz" cümlesini hak etmiyorum ben inanın...
Evet bu doğru ama küçük kurbağa çok kibar topladı sonrasında. Keşke her bilmeden yazan da böyle yazsa da tatlıya bağlansa konular.Konu linkini verdiği için öyle söyledim. Yoksa gidipte herkesin konusunu tek tek okuyamayız. Ama bazen insanlar çok haddini aşıyor, buradaki üyeleri kum torbası niyetine kullandıklarını düşünüyorum. Hiçbir bilgisi yok o kişi hakkında ama nedense peşinhükümlüler.
ayyy o sözüm için çok özür dilerim yaaa, ben böyle şikayet eden, ailenin yaranamadığı kişi olduğunuzu düşündüğüm için öyle söyledim..(tamamen önyargıymış) Haddi çok aşan bir cümleydi çoook özür dilerim
Evet bu doğru ama küçük kurbağa çok kibar topladı sonrasında. Keşke her bilmeden yazan da böyle yazsa da tatlıya bağlansa konular.
Evet bu doğru ama küçük kurbağa çok kibar topladı sonrasında. Keşke her bilmeden yazan da böyle yazsa da tatlıya bağlansa konular.
ben niyetinin kötü olmadığını bildiğim için dedim canım zaten. ki sonradan yaklaşımın takdire şayandı.İpekcim vallahi ben bazen aradaki yorumları da okumuyorum, bi bakıyorum sayfalar ilerlemiş. İlk konu açılırken detaylandırmak lazım belki de akılda pek soru işareti kalmamalı, sonuçta her gün konu açmıyoruz. açınca az biraz detaylandırmak gerekiyor... yorumcularda hemen asıp kesmemeli tabi (de bazen ayarımızı kaçıyor)
Bi tanesin saol :)ben niyetinin kötü olmadığını bildiğim için dedim canım zaten. ki sonradan yaklaşımın takdire şayandı.
Katılıyorum. Kurbağa benim yorumlarımı en çok likelayanlardan hal böyle olunca bir anlık yanlış anlama olduğunu düşündüm zaten. Sonuçta bir çok konuda hemfikiriz dedim ve üstünde durmadım. Zaten kavgacı bir yapım yok uzlaşmadan yanayım.
oyy oyyy oyyy bak şimdi utandım asıl hiç farkında değilim ilk defa atarlanayım dedim (bu konularda hassasım diye) yanlış kişiye denk geldi desene
neyse oldu bitti artık
Ben misal batsam da kuyruğu dik tutarım havalarındayımdır hepEvet bu doğru ama küçük kurbağa çok kibar topladı sonrasında. Keşke her bilmeden yazan da böyle yazsa da tatlıya bağlansa konular.
Ben misal batsam da kuyruğu dik tutarım havalarındayımdır hep
sen byag dolusun onlara karsı.ama annenın ettıgı bu lafı,aynen benim annem de ederdi bana..
ben bunda art niyet gormem..
(sımdı bakım bu ne zamanın konusuymuş,yıne milatlık konuya mı yorum yapmışım)
ozaman kımsenın haddi değil akıl vermekBu güncelDoluyum evet biriken çok şey var en basiti annemin balayımdaki tutumu, babamın nikahımda olmaması eşimi tanımaması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?