Annemin Kuzeninin Kızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.822
4.471
123
32
Aslında tam benlik dert sayılmaz ama babası ile konuşmak istiyorum.
Çok efendi kendi hallerinde aileler.Enişte evin tek oğlu bir kız kardeşi var.Baba vefat etmiş.DUbleks evleri var.Daha gitmedim.Ust katını muhasebe ofisi olarak kullanıyor.
Mazbut bir aile.2 erkek 1 kız.Erkeklerden birisi tarih okudu.Gene muhasebe ofisinde çalışıyormuş.Ortanci fizyoterapist okuyor.
En küçükleri kız da ebelik okuyor.

Asıl konu şu ; bu kızımız sabah akşam ders çalışti.Sabah ezaninda kalkıp ders çalıştı.Polis olmak istiyordu.Babasi hakkımı helal etmem dedi. Sağlık bölümü seçti.Agabeyi şehir dışında okuyor.Bu kızımız da aile şehir dışına göndermek istemedi.Ankara'da özel universite de okuyor.
Babası aşırı dindar görünür.Babam sevmiyor fikirlerini bende.Benim babamda dindardir ama burada aciklayamayacagim fikirleri var adamın.
Bu kız daha çok küçükken kapalı kıyafetler giydirirlerdi.Cocugunu dövmüş mesela başını niye kapatmiyorsun diye.Bize gelmişlerdi.Seni baban döver mi dedi babannesi.Bizim kızı kapanmıyor diye dövdü dedi.Benden 10 yaş kadar küçük bu kız birde.Bende kapalı değilim.Burada heves var ama zor geliyor nefsime.

Ortaokul zamanı kapandı bu kız.Sonra babası anju falan oldu.Yaslari 50 ye yakın.Kiz bir baktım.Basini açmış.Simdi annesi ile konuştum.Baba kız evde kuslermis.Konusmuyorlarmis başını açtı diye sizce bu babayla konuşmalı miyiz.
Babam bile dedi sen ileride polis ol şimdi sağlık oku dedi.Adam çok gerikafali.
Dindar olsun namaz kılsın kızına kapanmamanin günah oldugunu söylesin ona lafım yok.Ama kıza çok baskı yapıyor.Ne yapabilirim ? Annesi benimle dertlesti.Az önce.

Yine bizi asla ilgilendirmeyen alakasız insanların detaylarını cümle aleme yazdıktan sonra seni asla ilgilendirmeyen bir şeyi soruyorsun.
Nur kendi hayatına bak Allah aşkına bırak elalemin özel meselelerini sanane. Geldin burda elalemin evinin üst katının muhasebe ofisi olmasını bize anlatıyorsun. Tövbe tövbeee

Sizlik bir durum yok. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan.

Hiç bir şey. Siz dış kapının dış mandalısınız. Kadın size sadece dertlenmiş siz de insanların özelini gelip burada dedikodu malzemesi yapıyorsunuz çok ayıp

Annesi ile dertleştim.Size ne demek ?
Diyorum ki bu kız 20 yaşında.Hayatina çok müdahale ediliyor.
E siz de şu an başkasının hayatına müdahale etmeye çalışıyor

Ay sen miydin Nuran ya

Kekin ilacı olsa kendi başına sürerdi. Kendi dedinle dertlen sen

aşko sence bu kızın hayatını kurtaracak mercii sen misin? hangi vasıflarınla anlatsana biraz?
Hayat kurtarmak durum yok.Babasi küsmüş.Sirf başını açtı diye.Yani babayla konuşmak gerekir mi ?
Babamı dinler mesela babası.Ama gene bildiğini okur.Kizin annesi yaptığın yanlış demiş eşine.

Hayat kurtarmak durum yok.Babasi küsmüş.Sirf başını açtı diye.Yani babayla konuşmak gerekir mi ?
Babamı dinler mesela babası.Ama gene bildiğini okur.Kizin annesi yaptığın yanlış demiş eşine.
Ay hala ailenin dedikodusunu yapıyorsun burada. Milletin özelini paylaştığı da haberleri var mı?

Ex enişteee burayı okuyorsan o aileye haber verir misin Nuran özellerini sağda solda paylaşıyor

sanane yavrum sanane gidip 50 yaşanda adamı dövecek misin? vallahi iş bul çalış nur ya millette dadandın gene

Kızı özel okulda okutuyorlar, yani kız kendi kendine açılmış. Bunlar aile arasında özel konular. Sana kimse git konuş dememiş sana ne yani. Seni ilgilendirmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…