Annemin Kuzeninin Kızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahvepembe/nuranka/keninbarbiesi insanları bi sal ya bütün konuların akrabaların üzerine. Herşeye burnunu sokan akrabalar varya heh işte o sensin.

Sizin yapabileceginiz birsey yok. Bu savasi o kiz savasacak. Siz sadece zorda kalsa yardim edebilirsiniz.
Ben o kızı haklı buluyorum.Bunu annesine dedim.Annesi şöyle savunmaya geçiyor.Simdi ebeligi polislikten daha çok seviyor diyor.

Çocuğu disladiklari için böyle birşey yazdım.Bu konuyu da yoruma kapatma talebi yaptım zaten.

Bişi sorcem; şimdi akrabalardan biri bu konuyu okusa, kim olduklarını anlasa, gidip kocasına anlatsa, kocası da gidip evin despot babasına anlatsa, despot baba da gidip karısını kızını hırpalasa nuranka kul hakkına mı girmiş sayılır ah almış mı sayılır?

ya o değil de,şu an nurankanın okuduğu konu “yatılı kaynana sorunu”
Nuran senin kaynanan yok ve hiç olmadı

anaa şimdi dul haliyle milletin kızına akıl mı verecek vay be nurankada artık eski bizler gibi boşanmış dul 3 sınıf

(şimdi ironi yoksunları gelmeden ironi olduğunu yazayım İRonİ)
Oyle deme kiz uzuldu burda baya yuvam yikildi diye (sus sus) yeni yeni toparliyor akrabaya sulaleye sardi gene. Bosver kafasi dagilsin

Sizi anliyorum. Maalesef böyle aileler de hep ilk savasan siyah keci olmak zorunda. Siz zorda kalsa aile olarak arkasinda durun. O kendi yolunu bulur

Oyle deme kiz uzuldu burda baya yuvam yikildi diye (sus sus) yeni yeni toparliyor akrabaya sulaleye sardi gene. Bosver kafasi dagilsin
Boşanmış kadınlar hakkında böyle yakıştırmalar yapan ta kendisiydi üzülebilir oyuzden bi mahsuru yog

Ex koca biliyor bu hesabı. Ben seslendim adama söyle aileye özel meseleleri dedikodu malzemesi yapılıyor diye

20 yaşındaki insan birşeyi gerçekten istiyorsa yapar cok istemiyor demekki o yüzden karışmak sana düşmez

Ç
Çok efendi, kendi hâlinde, mazbut bir aile diye tanımlayıp sonra da kızlarını dövmelerini, bunu kanıksayıp size de dövülüp dövülmediğini sormalarını anlatmışsınız. Çelişkili değil mi? Leş gibi ebeveynler bunlar! Kıza aferin, iyi yapmış. Babası da olsa kızın kıyafetine karışıp onu dövemez. Bunu da din sosuyla süslemekse tam bir felaket! Bunu okuyan dindar üyelerin ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…