- 14 Ağustos 2018
- 21.119
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.969
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Eee sen gittin maydonoz oldun konuştun. Adam gidip sen bizim evimizin işini elaleme mi anlatıyosun deyip karısını kızını dövse? Aklına gelmiyo dimi bunlar senin hiç?Demez zaten bende üslubumu bilirim.Giderim şikayet ederse tek diyeceğim şu olurdu.Uzerine giderseniz daha çok inatlasir.Demek olurdu.
Annesi ile dertleştim.Size ne demek ?
Diyorum ki bu kız 20 yaşında.Hayatina çok müdahale ediliyor.
Aile hayatın çok tuhaf o yüzdendir. Biraz da takıntı var sende.Yok karismadim.Hatta kızın annesine bile biz konuşup baristiralim mi diye sormadım.
Burada linç yedim.
Bosandi 1-2 hafta oluyo dertliydi bayaBoşandın mı ? E elifnurbeyza
Kizini kapatan enistenin babasi ölmüş dublex onlara kalmışşu konuyu buraya açana kadar babanıza sorsaydınız ne alaka derdi..
ne sıfatla konuşacaksınız adamın kızı hakkında adamla?
birde babası ölen kim?
Babası ölen mi yazdım.Ya zaten sadece burada sordum.Kimse ile konuşmadım.şu konuyu buraya açana kadar babanıza sorsaydınız ne alaka derdi..
ne sıfatla konuşacaksınız adamın kızı hakkında adamla?
birde babası ölen kim?
Bosandi 1-2 hafta oluyo dertliydi baya
Kizini kapatan enistenin babasi ölmüş dublex onlara kalmış
Boşanmış çat diye hem deBoşandın mı ? E elifnurbeyza
Babası ölen mi yazdım.Ya zaten sadece burada sordum.Kimse ile konuşmadım.
Bak onu iyi akıl ettin.Helal olsun.Dusunemedim.öyle yazmışsınız.
neyse siz kimseyle konuşmayın karışmayın o kadar baskıcı adam birde döver karısını kızını milletten mi medet umdunuz diye.
Ne biliyim.Evlerine daha gitme fırsatım olmadı.Adamin fikirlerinden dolayı babam sevmiyor.Ama o adam babamı çok sever.Babam ona gel oturalım desin.Sabah 3 e kadar oturup babamı dinler.Oyle birisi.Üst katın ayrı girişi var mı?
Muhasebe bürosunun alakasıyla aynı işte, nasıl anlamıyorsun yabaskıcı babanın babası yani ölen anladım teşekkür ederim bu değerli bilginin konuyla alakasını da anlarsam tam olacak
Ofise gelen nereden giriyor bilmeden konuya nasıl yorum yapayım?Ne biliyim.Evlerine daha gitme fırsatım olmadı.Adamin fikirlerinden dolayı babam sevmiyor.Ama o adam babamı çok sever.Babam ona gel oturalım desin.Sabah 3 e kadar oturup babamı dinler.Oyle birisi.
Evin annesi karşılayıp ayaklarına terlik vererek üst kata alıyormuş.Ofise gelen nereden giriyor bilmeden konuya nasıl yorum yapayım?
Ben de çalışmak istiyor herhalde dedim. Sonra erkek evlatlar çıkınca acaba kısmet mi çıktı diye düşündümaaaa ama muhasebe ofisi oldugunu bilmezsek nasil yorum yapalim? o onemli detay
Teşekkür ederim, şu kadarcık bilgi işte aradığım.Evin annesi karşılayıp ayaklarına terlik vererek üst kata alıyormuş.
Kesin bugün banlancam ama konular çogzel yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?