Konu sahibi öncelikle bu hikayede en çok o yavruya üzüldüm. Ne sen ne bir başkası en çok o masuma.
Buraya konu açtığına göre hala kalbinde bir yerde merhamet ve vicdan var biliyorum.
Çünkü benim annem döver birde aç bırakırdı. Aklımın erdiği saniyeden beri onunla ilgili güzel olan herşeyi silmiş zihnim. Zaten yoktu sanki.
Sadece şiddet uyguladığı ve yaşattıkları geliyor aklima. Ondan tüm kalbimle nefret ediyorum. Öyle nefret ediyorum ki onun hep kötü kalmasını ona acımayı dahi istemiyorum.
Bebeğim 9 aylik. İlk 3 ay o travmalar yüzünden zindan oldu günlerim. Ondan yine nefret ettim. Çocuğumu kabullenemedim.
Annemin senin anneliğini de görürüz. Benim tırnağım olamazsin. Evlen kocan kapiya koyar. G*tveren orospu vs. gibi milyon şey duydum.
Ne oldu yıllar geçti gücü yetmeyince bende bana kaldırdığı eli itince bu sefer diline vurdu. Asla düzelmedi asla.
Şuan türlü psikolojik sorunlarla uğraşan biri oldu. Mide kalp bir sürü hastalığı var. Kendini yedi bitirdi yillarca.
Ben mi ? Ben 28 senedir hala onun açtığı yaraları sarmaya çalışıyorum. Bebeğime karşı uykusuzluk açlık tuvalet ihtiyacimdan öfkelenip kızıyorum bazen sonra sarilip ağlıyorum.
Ona vurmadim, vuracak kadar sinirim bozuldu ama 30 sn birakip onu yan odaya gidip kendimi topladim. Sadece 30 sn tamamen duygumu değiştirdi döndüğümde bana bi gülerdi allahim koklaya koklaya öperdim yavrumu.
Şükür o zor zamanlar geçti simdi de insanız kızdığım yapma dediğim oluyor ama öyle bir ayarla ki. Bana bakip gülüyor sıpam kizdigimi bile anlamiyor
Bak 3 yaş ya inan unutmaz yavrun, silkelen kendine gel benim annem gibi bir anne olma. Bendeki yerini bilsen annemin gider evladinin ayağının altını öperdin.
Keşke benim annemde senin gibi pişman olsaydı keşke 3 yaş değil 10 yaşa kadar dövseydi sonra bana pişmanlığını öyle sevgisiyle hissettirseydi. Ben bugün yaralarımı daha kolay kapatabilirdim. Annem de zor hayat yaşamış onu anlıyorum affediyorum. Benim için çabaladı ve geç de olsa hatasından döndü diyebilseydim.
Annemi aramıyor sormuyorum, hastalanıyor merak etmiyorum, etsem de içim midem almıyor, numarasini gördüğümde dahi elim ayağım titiriyor. Yapma böyle bir anne olma ilerde yapayalniz kaldığında pişman olacaksin.