- 30 Kasım 2019
- 12.378
- 39.721
- 598
- Konu Sahibi Coolgirl61
Herkes sizin gibi polyanna olmak zorunda mı ?Okuduğum yorumlar karşısında dehşete düştüm... ben annemi iki sene evvel korona illerinden kaybettim annem babamdan sürekli şiddet gördü hem sözlü hem fiziksel olarak maddi anlamda ciddi sıkıntılar çektik ac yatağa girdiğimiz hacizler yüzünden esyasiz evde oturduğumuz günler öyle çok ki...bunca hayat mücadelesi içinde annem bazen öfkesine engel olamazdı bize vurduğu olurdu kötüde vururdu sonra ben büyüdüm annemin bizim için yaptığı fedakarlıklari gördü gözüm bana attığı dayaklarla içimi sisirmedim.herkes aynı rahat hayata doğmuyor kendi kendine verdiği hayat mücadelesi içinde yeri geliyor bizleri de uzebiliyordu.insaniz bizler robot değiliz daima sabırli daima iyimser daima kusursuz olmamız imkansız.annemi kaybedince onunla birlikte yaşadığımı aslında onun olmadığı her anın bir masası olmadığını öğrendim zihnimde hep iyi yanları bizim için verdiği mücadeleler merhameti her düştüğümde kaldırısi kaldı.bans vurduğu zamanlar değil.burda bir kaç arkadaş cimerden bahsetmiş hiçbir yetiştirme yurdunda yetişen çocuk annesiz mutlu değildir.belki çok çok zor bir hayatı var belki beklediği şeyleri sunmadi hayat hemen sen kötüsün sen anne olmamalisin deyip yargılamak çok yanlış diye düşünüyorum.simdj annem yasasaydi keşke hep yanında bana destek olsaydi