- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
-
Giderlere yardımcı olsan iyi olur tabiki, 1300tl den başka para girmiyorsa eve zaten yardım etmeniz şart ama aynı anda hem bilezik hem giderler zor biraz.Kızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum
Bugün işe başladım,geçtiğimiz cumartesi üniden mezun oldum. Maaşım 1500. Akşam eve geldim ve annem maaşını napmayı planlıyosun dedi bende bilmiyorum daha dusunmedim ama bankada birikim yapıcam dedim. Sen öyle yapamazsın her ay bi bilezik alıp kenara koyalım 500ünü kendine ayır dedi bakarız dedim.Ki 500 bana yetermi onu da bilmiyorum yol ve yemek bana ait. Sonra da evin kirasını elektrik suyunu yarı yarıya ödücez dedi ben tabiki reddettim o zaman bana ne kalır hem altına hem eve verirsem dedim. Haksız mıyım sizce? Annemin de 1300 geliri var dede maaşı ve dükkanlardan. Benim adıma karar vermesini ben mi abartıyorum? Mecbur muyum evin bütün ihtiyaçlarını yarı yarıya ödemeye bilemedim.
Giderlere yardımcı olsan iyi olur tabiki, 1300tl den başka para girmiyorsa eve zaten yardım etmeniz şart ama aynı anda hem bilezik hem giderler zor biraz.
Haklısınız ben haksızmışım o halde :) teşekkür ederimO evde yaşıyorsan giderlere de yardımcı olman gerekir bence.
Ailem bana bakmak zorunda düşüncesini yanlış buluyorum ben.
Artık elin ekmek tutuyor sonuçta. Vefa gereği yardımda bulunabilirsin.
Bunun çarşısı var pazarı var elektrik su ile gider bitmez.Kira elektrik su toplam 600 650 civarı. 1300den geriye 700 kalıyo ki bu da anneme yeter diye düşünüyorum. Yetmediği zamanda ben verirdim diyodum ama bi anda yarı yarıya olcak deyince şaşırdım açıkçası. Amacım birikim yapıp evleneceğim dönemde rahat edebilmekti.
Evlat boyle cok bencil dusunuyor malesefKira elektrik su toplam 600 650 civarı. 1300den geriye 700 kalıyo ki bu da anneme yeter diye düşünüyorum. Yetmediği zamanda ben verirdim diyodum ama bi anda yarı yarıya olcak deyince şaşırdım açıkçası. Amacım birikim yapıp evleneceğim dönemde rahat edebilmekti.
Canım suan fedakarlık zamanı sende. Ben senın yerınde olsam faturaları ve market alısverısını kendım yapardım.aylık 500tl de kenara ayırabılırsın. Annenın soylemesıne bıle gerek yok sen üstlen bazı seylerı.
Kızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum
Bugün işe başladım,geçtiğimiz cumartesi üniden mezun oldum. Maaşım 1500. Akşam eve geldim ve annem maaşını napmayı planlıyosun dedi bende bilmiyorum daha dusunmedim ama bankada birikim yapıcam dedim. Sen öyle yapamazsın her ay bi bilezik alıp kenara koyalım 500ünü kendine ayır dedi bakarız dedim.Ki 500 bana yetermi onu da bilmiyorum yol ve yemek bana ait. Sonra da evin kirasını elektrik suyunu yarı yarıya ödücez dedi ben tabiki reddettim o zaman bana ne kalır hem altına hem eve verirsem dedim. Haksız mıyım sizce? Annemin de 1300 geliri var dede maaşı ve dükkanlardan. Benim adıma karar vermesini ben mi abartıyorum? Mecbur muyum evin bütün ihtiyaçlarını yarı yarıya ödemeye bilemedim.
Canım, anne baba her şey demektir. Annen seni okutmasaydı, bugün burada böyle bir konu bile açmayacaktın ! Şahsen annem ve babama ne kadar yardım yaparsam yapiyim gözümde o paranın zerre kadar değeri yok. Elalemin sümüklü bir erkeği sevgilimiz olunca hiç bir şey gözümüze gelmiyor, maddi /manevi yardım yapıyoruz neden ; çünkü değer veriyoruz , seviyoruz vs.vs. ama anne baba söz konusu olunca durup düşünmek çok yanlış ! Zor durumda biz kalınca noluyor anne ve babamız kapılarını, sonuna kadar bize açıyor neden; çünkü anne baba koşulsuz seviyor. Aynı şekilde evlat da anne babasını koşulsuz sevmeli , maddi şeyler söz konusu dahi olmamalı diye düşünüyorum. Altın hesabı aç harçlığını al, annene yardım et gerisini gr altın al hem daha karlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?